pa zar niste isti vi visili na temi fks i pisali kako je cetnik i td.samke12345 je napisao/la:http://sport24.ba/index.php/fudbal/bh-f ... er-slobode da lije istina ili ne vidicemo
sta je ovo, nagla promjena misljenja?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
pa zar niste isti vi visili na temi fks i pisali kako je cetnik i td.samke12345 je napisao/la:http://sport24.ba/index.php/fudbal/bh-f ... er-slobode da lije istina ili ne vidicemo
rammstein je napisao/la:pa zar niste isti vi visili na temi fks i pisali kako je cetnik i td.samke12345 je napisao/la:http://sport24.ba/index.php/fudbal/bh-f ... er-slobode da lije istina ili ne vidicemo![]()
solar1987 je napisao/la:pa zar niste isti vi visili na temi fks i pisali kako je cetnik i td.![]()
rammstein je napisao/la:solar1987 je napisao/la:pa zar niste isti vi visili na temi fks i pisali kako je cetnik i td.![]()
mi smo srbi zar si zaboravio nama niko ne smeta
i ovaj portal je isto podrzao hajku na "Privatni zivot ljupka" a kad se radi o Ajfelovom privatnom zivotu sve se briseRule_hz je napisao/la:ma nece vas niko dirat ba nama su ono uradili lutvini i ajfelovi puleni da nam poremete planove i unesu nemir u ekipu uoci kupa sa zrinjskim u mostaru al zna se sta su dobili
rammstein je napisao/la:i ovaj portal je isto podrzao hajku na "Privatni zivot ljupka" a kad se radi o Ajfelovom privatnom zivotu sve se briseRule_hz je napisao/la:ma nece vas niko dirat ba nama su ono uradili lutvini i ajfelovi puleni da nam poremete planove i unesu nemir u ekipu uoci kupa sa zrinjskim u mostaru al zna se sta su dobili
I meni nije jasno kako im se da polemisat o nečem u čemu nisu kadar uopšte, davno sam to pisao ovdje. Zašto je ta ograda tu, zašto su reklame ovakve a ne onakve, zašto stolice na sjeveru nisu ravne u redovima (o da, vjeruj mi bilo je i togkrmpotich je napisao/la:Evo jucer su sve bili financijski strucnjaci, danas ti isti prenose semafor(koji je tudje vlasnistvo) i vec ga montiraju na Sjever, Istok, Zapad....![]()
![]()
Mislim da ce Azmir biti zadovoljan sa vasim radom. Forumasi(ukljucujuci mene) mogu samo na osnovu Azmirovih rezultata da vode polemike kako, sta i zasto. Za sve ostalo tu je Prezidente sa strucnim ljudima oko sebe koji ce odluciti o svemu. Bice i semafor i istok, i WC-i, fan shop.....
Ili o taktici, igračima, treneru... najbolje da ne pišemo uopće. Neka svako svoje mišljenje zadrži za sebeTzBulevar87 je napisao/la:I meni nije jasno kako im se da polemisat o nečem u čemu nisu kadar uopšte, davno sam to pisao ovdje. Zašto je ta ograda tu, zašto su reklame ovakve a ne onakve, zašto stolice na sjeveru nisu ravne u redovima (o da, vjeruj mi bilo je i togkrmpotich je napisao/la:Evo jucer su sve bili financijski strucnjaci, danas ti isti prenose semafor(koji je tudje vlasnistvo) i vec ga montiraju na Sjever, Istok, Zapad....![]()
![]()
Mislim da ce Azmir biti zadovoljan sa vasim radom. Forumasi(ukljucujuci mene) mogu samo na osnovu Azmirovih rezultata da vode polemike kako, sta i zasto. Za sve ostalo tu je Prezidente sa strucnim ljudima oko sebe koji ce odluciti o svemu. Bice i semafor i istok, i WC-i, fan shop.....
) pa do toga kako treba prodavati karte itd. itd.
Meni te rasprave nisu za foruma nikako, da ne pominjem kada se počne o navijačkoj skupini pisati ovdje šta bi i kako trebalo.....![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.