FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

rammstein
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la rammstein » 06 jun 2014, 15:46

samke12345 je napisao/la:http://sport24.ba/index.php/fudbal/bh-f ... er-slobode da lije istina ili ne vidicemo
pa zar niste isti vi visili na temi fks i pisali kako je cetnik i td. :D
sta je ovo, nagla promjena misljenja? :mrgreen:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 06 jun 2014, 15:56

rammstein je napisao/la:
samke12345 je napisao/la:http://sport24.ba/index.php/fudbal/bh-f ... er-slobode da lije istina ili ne vidicemo
:lol: ,bas me interesuje daljni razvoj ove price.
Ti si opet šampion !

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 06 jun 2014, 15:57

| objavljeno: 06.06.2014. 14:46 | Autor: A. SOKOLOVIĆ

Avaz" saznaje Miroslav Blažević o nastavku saradnje sa Slobodom

Razgovarao sam s Husićem, otvoren je povratak u Tuzlu

Upravo sam razgovarao s predsjednikom Slobode Azmirom Husićem, o mom povratku u Tuzlu. Konkretno nismo ništa dogovorili, ali postoji volja s obje strane da nastavimo saradnju. Sve je otvoreno.

Bolovi u srcu

Ovo su riječi Miroslava Ćire Blaževića, koji je danas, prema njegovim riječima, u više navrata razgovarao s Husićem o povratku u Slobodu i nastavku putu tuzlanskog tima koji su zajednički izgradili do Premijer lige Bosne i Hercegovine.

- Više detalja o razgovoru s Husićem vam ne mogu kazati. U više navrata smo se čuli telefonom. I on i ja želimo jaku Slobodu, koje će svakako biti bez obzira na to da li će Ćiro biti na klupi ili ne - kaže Blažević.

"Trener svih trenera" po odlasku iz Tuzle posljednjih nekoliko dana imao je zdravstvenih problema. Žalio se na bolove u srcu.

Novi pregled

- Trenutno sam još na pregledima u Zagrebu, iako sam imao plan da odem u Beč i da vidim šta kažu njihovi doktori. U Hrvatskoj moram obaviti još jedan važan pregled i vidjet ćemo šta i kako dalje. Ovi zdravstveni problemi me neće zaustaviti da budem onaj pravi, da ponovo ostvarim uspjeh, a bilo to na klupi Slobode ili nekog drugog tima - tajanstven je Travničanin.

http://www.****/sport/fudbal/razgova ... ak-u-tuzlu" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 06 jun 2014, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 06 jun 2014, 15:58

sta je ovo, nagla promjena misljenja? :mrgreen:[/quote]

mi smo srbi zar si zaboravio nama niko ne smeta :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 06 jun 2014, 15:59

solar1987 je napisao/la:pa zar niste isti vi visili na temi fks i pisali kako je cetnik i td. :D

mi smo srbi zar si zaboravio nama niko ne smeta :D[/quote]
:nene: :nene: :D jedno su srbi drugo su "četnici" :D
sad kad vas mediji razapnu :D pa kad gazin SAFF objavio strucno misljenje .. ehhh :D

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 06 jun 2014, 16:02

rammstein je napisao/la:
solar1987 je napisao/la:pa zar niste isti vi visili na temi fks i pisali kako je cetnik i td. :D

mi smo srbi zar si zaboravio nama niko ne smeta :D
:nene: :nene: :D jedno su srbi drugo su "četnici" :D
sad kad vas mediji razapnu :D pa kad gazin SAFF objavio strucno misljenje .. ehhh :D[/quote]

navikli smo mi na svasta,ne brini se :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 jun 2014, 16:22

ma nece vas niko dirat ba nama su ono uradili lutvini i ajfelovi puleni da nam poremete planove i unesu nemir u ekipu uoci kupa sa zrinjskim u mostaru al zna se sta su dobili
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 06 jun 2014, 16:26

Rule_hz je napisao/la:ma nece vas niko dirat ba nama su ono uradili lutvini i ajfelovi puleni da nam poremete planove i unesu nemir u ekipu uoci kupa sa zrinjskim u mostaru al zna se sta su dobili
i ovaj portal je isto podrzao hajku na "Privatni zivot ljupka" a kad se radi o Ajfelovom privatnom zivotu sve se brise :)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 jun 2014, 16:28

rammstein je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:ma nece vas niko dirat ba nama su ono uradili lutvini i ajfelovi puleni da nam poremete planove i unesu nemir u ekipu uoci kupa sa zrinjskim u mostaru al zna se sta su dobili
i ovaj portal je isto podrzao hajku na "Privatni zivot ljupka" a kad se radi o Ajfelovom privatnom zivotu sve se brise :)

neznajuci da su nam veliku uslugu napravili time ;) sve se vraca sve se placa a ako dodje ljupko sloboda ce biti havarija od ekipe ako se ciljano pojacaju i ostalo ce ljupsko srediti u to ne sumnjam
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 jun 2014, 16:46

U klubu se bore za licencu a ovde se bacaju bombe o trenerima. Bezveze se zamarate informacijama koje nisu tačne, zato samo oficijelnu stranicu i čitam. Ovi ''portali'' su zasnovani na tome da dobivaju lajkove, i tkzv. portali ''pogledajte'', samo bombe..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 jun 2014, 16:53

Nevjerujem ovome. Ali ja sam ovdje pisao misljenje da Perkovic dodje u Sarajevoa, jer neposjecujemforum drugih klubova previse pisebno ne klubova koji su nam sportski rivali...
Pazi sala na stranu nebi ga volio ali cisto onako pisem jer znam komentare kakvi bi bili jer smo mi navikli i zato kazem a volio bi cisto.zbog komentara da se barem malo ovako pumpa hahaja...Ali opet ja nevidim neke razloge puno prasine se dize .Arkan je bio vodja navijsca Zvezde i bio je blizak ljudima u klubu i svakako da je blizal bio sa trenerom prvaka evrope ..eh sad rat je bio Arkan je bio sto je bio i sad mi trebali smo ocekivat da Ljupko okrene glavu od Arkana? Prvo nije smjeo drugo vjerovatno i nije htijeo jer ga nezanima to sto je Arkan postao zlocinac..naravno nas to zanima s pravom ...Sad isto da oni zele Osima ponovo tamo i onda kazu nece jer je on prijatelj sa nasim BIH herojima ..naravno ne smatram Arkana herojem jer on je zlocinac i kriminalac ali je za njuhov narod vjerovatno heroj ebiga

Znaci ovo sam isto pisao kad je trebao doci u Sarajevo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

batva035
Kontakt:

Post Postao/la batva035 » 06 jun 2014, 17:26

Onaj displej se uz malo vremena moze dotjerat da bude pre pre prejak. I moze se stavit na staro mjesto predvidjeno za semafor, il ondje kod one kucice gdje se ves i dresovi peru(ako je to jos tu) gdje bude parkirana hitna, i namjestit dobar ugao da se vidi i sa sjevera i sa zapada. Ovo je opcija naravno ako se u skorije vrijeme nece istok gradit, pa ce se djaba 2 posla morat obavljat, ako se istok planira uskoro, onda na svlacinonice il pored svlacionica sa desne strane kod zapada, samo da se bolje vidi, jer ne izgleda mi kao da moze na sjever na onaj dio konstrukcije stat. :cool:
Srcem do pobjede Fukare Batva

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 06 jun 2014, 18:12

Evo jucer su sve bili financijski strucnjaci, danas ti isti prenose semafor(koji je tudje vlasnistvo) i vec ga montiraju na Sjever, Istok, Zapad.... :D :D :D Mislim da ce Azmir biti zadovoljan sa vasim radom. Forumasi(ukljucujuci mene) mogu samo na osnovu Azmirovih rezultata da vode polemike kako, sta i zasto. Za sve ostalo tu je Prezidente sa strucnim ljudima oko sebe koji ce odluciti o svemu. Bice i semafor i istok, i WC-i, fan shop..... :thumbup:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 06 jun 2014, 18:36

Ma bit će i semafor,sve će to predsjednikda uradi,a kako ćemo mu to najbolje uzvratiti??Pa naravno napuniti Tušanj prvu prvenstvenu utakmicu koja se bude igrala u Tuzli.Znači bez podrške publike i raje nema stabilnog kluba,možemo mi pisati ovdje šta hoćemo,i svoje želje pisati,al da od ovih što pišu sve 50 % ode na Tušanj bilo bi dobro....Zato nemojte kenjat nego pomozite ako možete pomoći!!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 jun 2014, 18:55

krmpotich je napisao/la:Evo jucer su sve bili financijski strucnjaci, danas ti isti prenose semafor(koji je tudje vlasnistvo) i vec ga montiraju na Sjever, Istok, Zapad.... :D :D :D Mislim da ce Azmir biti zadovoljan sa vasim radom. Forumasi(ukljucujuci mene) mogu samo na osnovu Azmirovih rezultata da vode polemike kako, sta i zasto. Za sve ostalo tu je Prezidente sa strucnim ljudima oko sebe koji ce odluciti o svemu. Bice i semafor i istok, i WC-i, fan shop..... :thumbup:
I meni nije jasno kako im se da polemisat o nečem u čemu nisu kadar uopšte, davno sam to pisao ovdje. Zašto je ta ograda tu, zašto su reklame ovakve a ne onakve, zašto stolice na sjeveru nisu ravne u redovima (o da, vjeruj mi bilo je i tog :D) pa do toga kako treba prodavati karte itd. itd.
Meni te rasprave nisu za foruma nikako, da ne pominjem kada se počne o navijačkoj skupini pisati ovdje šta bi i kako trebalo..... :oops: :roll:
075

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 06 jun 2014, 19:36

TzBulevar87 je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:Evo jucer su sve bili financijski strucnjaci, danas ti isti prenose semafor(koji je tudje vlasnistvo) i vec ga montiraju na Sjever, Istok, Zapad.... :D :D :D Mislim da ce Azmir biti zadovoljan sa vasim radom. Forumasi(ukljucujuci mene) mogu samo na osnovu Azmirovih rezultata da vode polemike kako, sta i zasto. Za sve ostalo tu je Prezidente sa strucnim ljudima oko sebe koji ce odluciti o svemu. Bice i semafor i istok, i WC-i, fan shop..... :thumbup:
I meni nije jasno kako im se da polemisat o nečem u čemu nisu kadar uopšte, davno sam to pisao ovdje. Zašto je ta ograda tu, zašto su reklame ovakve a ne onakve, zašto stolice na sjeveru nisu ravne u redovima (o da, vjeruj mi bilo je i tog :D) pa do toga kako treba prodavati karte itd. itd.
Meni te rasprave nisu za foruma nikako, da ne pominjem kada se počne o navijačkoj skupini pisati ovdje šta bi i kako trebalo..... :oops: :roll:
Ili o taktici, igračima, treneru... najbolje da ne pišemo uopće. Neka svako svoje mišljenje zadrži za sebe :D
Zadnja izmjena: Thranduil, dana/u 06 jun 2014, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 jun 2014, 19:37

Pa polemise se o stvarima koje imaju veze sa FK Slobodom ,neko o njima zna vise neko manje,o cemu se onda smije diskutovati o salveticama i receptima za kolace :?:

Sto se tice navijackog dijela slazem se da nije za ovog foruma.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 jun 2014, 19:40

Meni je OK kada se piše o taktici, igračima i treneru... ali kada mi napišu ovo TREBA radit' ovako, ne treba tako i tako onda se osipam... eto Azmir i ostatak UO laik do laika, čitaju samo ovaj forum da bi znali šta i kako da rade. Krivu liniju stolica na sjeveru da ne spominjem :mrgreen: :urnebes:
075

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 jun 2014, 20:07

uh iznenadio bi se kako je jak ovaj forum hehe..posebno prije je pdf premijer lige bio strasno jak, sad je otisao u q donekle, al ove nize lige i dalje dominiraju...spekulacija za Barbareza i Petkovica krenu odavdje :D ,pa mi smo imali Fucka registrovanog na forum hehe, drugi klubovi takodjer dosta zvanicnika, clanova uprave itd itd

ne znam ni jedan drugi forum da je na njemu bar u nekom momentu bilo vise ljudi koji su na funkcijama u nekim klubovima ili koji imaju dobre informacije iz prve ruke...pada mi na pamet ova prica za semafor u elektrotehnickoj kao najsvjezija...naravno dosta je tu i suplje price, dezinformacija al jbg tako je na svakom masovnom forumu..medjutim po kvalitetu tesko da se i jedan javni forum moze porediti sa ovim..jbt jedan primjer, tacnije i bolje info su bile ovdje neg na forumu na zvanicnoj stranici Jedinstva :D , a i mi smo imali dosta tacnih provjerenih informacija koje smo ko exkluzivu saznali ovdje :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 jun 2014, 20:32

Ovo bi stvarno bilo odlicno kao privremeno rjesenje ako se moze dovesti u upotrebu, odlican displej, vjerovatno se moze dogovoriti sa vlasnikom, ako je opstina vlasnik jos bolje, jer stadion je gradski.
slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.