U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2014, 23:37

Muumii je napisao/la:Gojaka i Saida ni u ludilu ne mozes porediti,dva razlicita karaktera,dva razlicita igraca fizickim predispozicijama,Gojak najveci talenat u nezavisnoj BiH i ti kazes da nije dovoljno dobar za Dinamo,smijesan si pozz :)
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 05 jun 2014, 23:37

Muumii je napisao/la:Gojaka i Saida ni u ludilu ne mozes porediti,dva razlicita karaktera,dva razlicita igraca fizickim predispozicijama,Gojak najveci talenat u nezavisnoj BiH i ti kazes da nije dovoljno dobar za Dinamo,smijesan si pozz :)
Sve neki strucnjaci,veliki sportski znalci :D,sve vas placaju Arsena,United,Real,Barca,Juve... da im skautirate igrace,ako profesionalno skautirate jos jednog igraca bit ce vam prvi ;)

Ti znaš da je on talenat i to najveci :roll: Čudno nisi neki skaut u Realu. :lol:
Mićo je Fićo!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 jun 2014, 00:35

Said je nakon samo pola sezone u Sarajevu otisao u DInamo ali evo vec 2x ima pokidane ligamente koljena ja mislim da je nazalost gotovo stom pricom iako je jedno vrijeme počeo da se nameće u prvi tim ali imao je problem Halilović zatim onaj Sammir igrali su jer njihovi transferi su bili planirani uz to Brozović Hrvatski talenat tako da nije bilo jednostavno...
Nego slazem se donekle da Gojak i Hodzic sa Dinamom su napravili i dobar i los potez..Gojak polusezonu ce ostati u nasoj PL,a Hodzic ce u Dinamo igrati odma ako se ne nametne medju 18 imat ce problem da ne spominjem slucaj Stevanovic..Dinamo mi postaje poput nekih sportskih filijala gdje kupe i drze pod ugovorom 30-40 mladih igraca pa onda nek 2-3 postanu dobri i prodaju pretplate im sve ulozeno prije ove dvojice je i Mirko Maric potpisao za Dinamo..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 jun 2014, 01:05

Nije Said ni mogao uspjeti upravo zbog tog karaktera odnosno nekaraktera.. To se vidi odmah na igraču. Prvi put je sam sebe zayebao, drugi put su ga povrede uništile a trećeg puta ja mislim da neće biti.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 06 jun 2014, 07:01

zgembo89 je napisao/la:Said je nakon samo pola sezone u Sarajevu otisao u DInamo ali evo vec 2x ima pokidane ligamente koljena ja mislim da je nazalost gotovo stom pricom iako je jedno vrijeme počeo da se nameće u prvi tim ali imao je problem Halilović zatim onaj Sammir igrali su jer njihovi transferi su bili planirani uz to Brozović Hrvatski talenat tako da nije bilo jednostavno...
Nego slazem se donekle da Gojak i Hodzic sa Dinamom su napravili i dobar i los potez..Gojak polusezonu ce ostati u nasoj PL,a Hodzic ce u Dinamo igrati odma ako se ne nametne medju 18 imat ce problem da ne spominjem slucaj Stevanovic..Dinamo mi postaje poput nekih sportskih filijala gdje kupe i drze pod ugovorom 30-40 mladih igraca pa onda nek 2-3 postanu dobri i prodaju pretplate im sve ulozeno prije ove dvojice je i Mirko Maric potpisao za Dinamo..
Ljudi ne mogu ili neće da shvate da ti igrači tamo nemaju nikakvu šansu prije svega zbog mladi hrvata kojih ima jako dobrih, do extra dobrih stranaca. Gojak je bio vrlo malo ovdje da bi sad tamo mogao odmah igrati. Ide prvo period adaptacije, poslije toga dizanje forme i nivoa za Dinamo, pa tek onda u nekim utakmica gdje rezultat nije bitan ubacivanje u igru i to sve ako ne bude jaka konkurencija. Prateci Dinamo ovih dana već su doveli tri igrača i to dva iz Portugala i jednog malca iz Lokomotive isto mladog iz njihove škole. Šta sad očekivati koliko je pametan potez što su otišli tamo i jedan i drugi ? Po meni jako glup i koliko god neko mislio da ova liga ne može napraviti igrača, pogotovo Željo taj se vara. Svi zaluđeni nekim brzim transferima da što prije odu a to i nije baš neko strašno riješenje.
Živi bili pa vidjeli šta će se desiti..

Druga stvar jako bitna da oni njih nisu platili Bog zna kakvim milionima da bi morali izvlačiti pare i gurati ih. Nego jednostavno kako mi bude ku.rcu čejf mogu ih a i ne moraju ubacivati. Prioritet će svakako biti dobro plačeni igrači koji će se gurati i na kraju prodati ..
Zadnja izmjena: HercegovinaBosna, dana/u 06 jun 2014, 07:15, ukupno mijenjano 4 puta.
Mićo je Fićo!

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 06 jun 2014, 07:02

FaraonTM je napisao/la:
Nije Said ni mogao uspjeti upravo zbog tog karaktera odnosno nekaraktera.. To se vidi odmah na igraču. Prvi put je sam sebe zayebao, drugi put su ga povrede uništile a trećeg puta ja mislim da neće biti.
Ja ih znam i jednog i drugog,znam Saida bolje,on je stariji,znam dok je igrao u Werderu i dodje ovamo,odma zove da idemo na jagnjetinu,da pijemo,nocni zivot,klubiv...Dok je sa Gojakom drugacije,momak vjeruje u da mu je fudbal sve u zivotu,samo se na fudbal bazirao,druge stvari ga ne zanimaju...

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 06 jun 2014, 10:44

Zato što je sve na fudbal bazirao i ne zna ,kakva ga razočarenja očekuju i kako će se sa njima nositi. Momak je veliki talenat, no u Dinamu je planiran za juniore ili za neku ispostavu, za prvu ekipu za sada z obzir neće doći. Said je u trenutku odlaska bio najbolji igrač lige sa viškom kila bez konkurencije, tako da ih ne mozes nikako porediti. Akoon nije mogao da igra, oonda Hodžić i Gojak neće moći. Dobro je ako se iskale, ako budu najbolji tamo gdje se iskale i onda bi mogli dobiti sansu. Ali da je talenat za velikih europskih klubova, da se ne lažemo, nije.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 jun 2014, 10:55

imperator10 je napisao/la:Zato što je sve na fudbal bazirao i ne zna ,kakva ga razočarenja očekuju i kako će se sa njima nositi. Momak je veliki talenat, no u Dinamu je planiran za juniore ili za neku ispostavu, za prvu ekipu za sada z obzir neće doći. Said je u trenutku odlaska bio najbolji igrač lige sa viškom kila bez konkurencije, tako da ih ne mozes nikako porediti. Akoon nije mogao da igra, oonda Hodžić i Gojak neće moći. Dobro je ako se iskale, ako budu najbolji tamo gdje se iskale i onda bi mogli dobiti sansu. Ali da je talenat za velikih europskih klubova, da se ne lažemo, nije.

ma nema sanse da zaigraju jarane vidis i sam koga dovode nakw iz argentine naki rodjci potpisuju idt, a jbg ova djeca mozga nemaju lete pred rudu nazalost gine mu sudbina sesvesta pomoraca solina i slicnim sela u hr i eto ga ko pandza zavrsit ce u zvijezdi i tako a bio nevidjeni talenat jbg bolje da je otisao u belgiju i slicno a ovako ce sam sebe sjebat jos ako bude ko said povreda za povredom... mogo je on u zelji i sarajevu stasat samo tako ali eto neki bezveze uslovi se klubu daju nidze veze.. nek se ugleda na gojku cimirota i amera dupovca koji su imali ponude boli glava da odu a ostali u ekipi gojko 400 milja aura u klub briz a dupovac 700 milja eura u drugu italijansku ligu opet ce za zezonu dvije odic za bolje pare i jos ako se u evropi pokazu... a gojak je sam sebe unazadio ovim potezom ko da je potpiso za pofalicki ili saobracajac
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 jun 2014, 11:07

Muumii je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Ja ih znam i jednog i drugog,znam Saida bolje,on je stariji,znam dok je igrao u Werderu i dodje ovamo,odma zove da idemo na jagnjetinu,da pijemo,nocni zivot,klubiv...Dok je sa Gojakom drugacije,momak vjeruje u da mu je fudbal sve u zivotu,samo se na fudbal bazirao,druge stvari ga ne zanimaju...
Eh to je ta razlika. Koliko je samo talenata propalo zbog nesportskog života...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 06 jun 2014, 12:57

Rule_hz je napisao/la:
imperator10 je napisao/la:Zato što je sve na fudbal bazirao i ne zna ,kakva ga razočarenja očekuju i kako će se sa njima nositi. Momak je veliki talenat, no u Dinamu je planiran za juniore ili za neku ispostavu, za prvu ekipu za sada z obzir neće doći. Said je u trenutku odlaska bio najbolji igrač lige sa viškom kila bez konkurencije, tako da ih ne mozes nikako porediti. Akoon nije mogao da igra, oonda Hodžić i Gojak neće moći. Dobro je ako se iskale, ako budu najbolji tamo gdje se iskale i onda bi mogli dobiti sansu. Ali da je talenat za velikih europskih klubova, da se ne lažemo, nije.

ma nema sanse da zaigraju jarane vidis i sam koga dovode nakw iz argentine naki rodjci potpisuju idt, a jbg ova djeca mozga nemaju lete pred rudu nazalost gine mu sudbina sesvesta pomoraca solina i slicnim sela u hr i eto ga ko pandza zavrsit ce u zvijezdi i tako a bio nevidjeni talenat jbg bolje da je otisao u belgiju i slicno a ovako ce sam sebe sjebat jos ako bude ko said povreda za povredom... mogo je on u zelji i sarajevu stasat samo tako ali eto neki bezveze uslovi se klubu daju nidze veze.. nek se ugleda na gojku cimirota i amera dupovca koji su imali ponude boli glava da odu a ostali u ekipi gojko 400 milja aura u klub briz a dupovac 700 milja eura u drugu italijansku ligu opet ce za zezonu dvije odic za bolje pare i jos ako se u evropi pokazu... a gojak je sam sebe unazadio ovim potezom ko da je potpiso za pofalicki ili saobracajac
Onaj ko hoće Dupovca mora platiti 350.000 eura, nikakvi milioni i bakrači. :thumbup:
Mićo je Fićo!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 06 jun 2014, 14:19

Ako je istina ovo za Grahovca da ide u Rijeku to mu je pun pogodak.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 06 jun 2014, 15:50

robijas_Ri je napisao/la:Ako je istina ovo za Grahovca da ide u Rijeku to mu je pun pogodak.
I ja se slazem ali samo ako bude igrao, bojim se da nebude sjedio na klupi, posto Rijeka vec ima Mocinica i Malesa na sredinu sto su reprezentativci Hrvatske.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 jun 2014, 19:40

HercegovinaBosna je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

Onaj ko hoće Dupovca mora platiti 350.000 eura, nikakvi milioni i bakrači. :thumbup:
Laz.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 06 jun 2014, 21:43

Pročitaj današnji sport i intervju s Dupovcem koji kaže da sad za sad ostaje u Sarajevu i da je tolika odšteta. Nisam ja izmislio to!
Mićo je Fićo!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 jun 2014, 13:16

Eno ga, Hodzic i Gojak vec propali, a da nisu ni zakoracili na Maksimir..kakvi strucnjaci vladaju ovim forumom, strasno..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 07 jun 2014, 16:01

Grahovac potpisao za Rapid Wien

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 jun 2014, 16:05

Rapid verpflichtet Bosnier Grahovac

slika

Rapid Wien hat sich mit dem 21-jährigen Mittelfeldspieler Srdjan Grahovac verstärkt. Der Kapitän der U21-Nationalmannschaft von Bosnien-Herzegowina, der zuletzt in seiner Heimat für Banja Luka spielte, unterschrieb einen Dreijahresvertrag, teilten die Hütteldorfer am Samstagnachmittag mit. Grahovac ist nach Philipp Schobesberger, Stefan Stangl, Andreas Kuen und Stefan Schwab die bereits fünfte Rapid-Neuverpflichtung für die kommende Saison.

http://sport.orf.at/stories/2209117/
Potpisao je ugovor na 3 godine za Rapid.

Cestitam na transferu Srdjane, sretno u Becu. :thumbup: :bih:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 jun 2014, 16:07

sad će ovi što pljuju austrijsku ligu, govorit' da treba pozvat' Grahovca :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 jun 2014, 16:17

Chinaglia je napisao/la:sad će ovi što pljuju austrijsku ligu, govorit' da treba pozvat' Grahovca :mrgreen:
Neka se on prvo dokaze u Rapidu, pa se onda moze diskutovati o pozivu. Austrijska liga jeste losa, ali za mladog igraca kao Grahovca je to sigurno korak naprijed.

Inace, doveo ga je Andreas Müller, bivsi sportski direktor Schalkea, te kaze za Srdjana da je odlican igrac, koji se uklapa u njihov sistem.

Sa 21 godinu napraviti transfer iz BiH Lige, u Rapid je dobra stvar, bolje nego da je zavrsio negdje u Izraelu ili u Rijeci. Kao sto jedan navijac Rapida napisa, ako bas ovako valja kako se vidi na YouTube kilpovima, on je vec sljedece godine u Red Bullu. :mrgreen:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 jun 2014, 16:18

Pa nekako je sad logičnije da zove Srđana nego Anela ... Em je mlađi , em igra/igraće za bolji klub ... :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, jasmin10, Normus90 i 22 gosta.