FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljocity
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljocity » 06 jun 2014, 15:14

Neymar11 je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Šiljak je gospodin samo takav,čovjek radi fantastično,boljeg direktora nismo imali dugo a i ostali rade odlično,svašta će se još raditi,to vam mogu reći :cool:

Ako vec toliko hvalis i volis tog Siljka gdje je obecani sponzor , vrijeme ce vam pokazat da on nije nista bolji od cvike, Bukija i Dzele legende .. Sto se tice izbora trenera ima boljih trenera od Adzema , ako ostane ova ekipa uz bar 5 do 6 igraca ravnopravno se mozemo nosit sa svakim bez jakih pojacanja ne vidim da mozemo parirat jednom sarajevu sirokom ili svinjskom :D

Gdje je on to obecao sponzora?? Zeljo moze dobit sponzora samo je jos odavno postavljena granica ispod koje se nece ici, eh sad koja je ta granica ja licno ne znam. Covjek nam sredio pomocni teren + postoji mogucnost da se sredi i glavni i tako tek reci da ne valja meni licno to nije jasno.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jun 2014, 15:20

Ne da postoji sansada radimo glavni teren nego ce se raditi definitvo novac je vec obezbjedjen od fife ili uefe ne znam ni ja tacno i to su namjenska sretstva.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 jun 2014, 15:30

pile87 je napisao/la:Ne da postoji sansada radimo glavni teren nego ce se raditi definitvo novac je vec obezbjedjen od fife ili uefe ne znam ni ja tacno i to su namjenska sretstva.
To su ona sredstava sto je Fifa dala za kompletnu ligu u svrhu poboljsanja infrastrukture, a ako kada se to podjeli na jednake djelove to je sica i nedovoljno za bilo kakvu obnovnu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 06 jun 2014, 15:30

zaboljisportuBiH je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Ovo u subotu je vrlo vazno, trebamo to maksimalno podržati.
Posebno je važno za juniore. Prvo, treba im pobjeda za duplu krunu, a drugo, igraju protiv vrlo dobre ekipe Prijedora (peti na tabeli). Uz našu pomoć će lakše do pobjede.
Drugo, ovo je prilika da vidimo na djelu momke koji ce u narednim godinama ciniti okosnicu prvog tima.
Naravno da treba podržati. Trebalo bi biti i lijepo vrijeme. Nego, znaš li ti ko je od ovih udarnih 13-14 juniora izlazno goddište? Znam da su Sadiković, Kjosevksi, Hasković, Grebenar i Kašić izlazna a da Memija, Beganović mogu igrati još godinu za juniore. Šta je sa ostalima? Ko je po tebi još dobar od ovih 95. Ovi 96 će vjerovatno biti i sljedeće godine uglavnom juniori i možda će se ovoj dvojici nabrojanih davati šansa ali interesuju me izlazna? Koji su još dobri?
Ova nasa juniorska ekipa je malo specificna.Glavne odlike su joj jak kolektiv,timski duh,bez izrazitog isticanja pojedinaca. To je takva grupa igraca,a osim toga,uticaj trenera da u tom pravcu razvija ekipu je ocigledan.
Osim Vece,Dade i Memije,koji su vec tu u prvom timu,nema igraca koji se posebno isticu.To nikako ne zbnaci da nema dobrih igraca i da dobar dio ovih kojima istice juniorski staz,nece dobiti priliku u prvom timu. Dzenis je vrlo zanimljiv,on ima jos godinu jun.staza,kao i Memija,ali ce vjerovatno i on na pripreme sa prvim timom. Dino H. bi mogao u buducnosti biti ta desetka,ima dosta asistencija i golova,a to je dobar indikator.Ali mora raditi i raditi. Kasic ce sigurno dobiti priliku,kao i Hadzovic,Mekic...
Kod kadeta je malo drugacija situacija,tu sigurno ima par izvanrednih talenata(Cutahija,Osmankovic,Hadziahmetovic,Behram,Mujagic...).Ako se budu pravilno razvijali,sv ibi trebali
postati odlicni igraci.
Ovo popravljanje uvjeta za treniranje je jako vazno,ali nije samo po sebi dovoljno.Ljudi koji rade sa omladincima moraju imati malo bolji status,ali i moraju vise raditi.Ici ce se ka tome da se prestane sa praksom da treneri odrade dva sata treninga i kuci.Moraju raditi vise,i oni i igraci svih kategorija. Naprosto,samo boljim radom struke,boljim uvjetima,moze se doci do kvaliteta koji u konacnici klub moze valorizirati kroz kvalitetan transfer.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 06 jun 2014, 15:44

Elegant je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ne da postoji sansada radimo glavni teren nego ce se raditi definitvo novac je vec obezbjedjen od fife ili uefe ne znam ni ja tacno i to su namjenska sretstva.
To su ona sredstava sto je Fifa dala za kompletnu ligu u svrhu poboljsanja infrastrukture, a ako kada se to podjeli na jednake djelove to je sica i nedovoljno za bilo kakvu obnovnu.

nije za citavu ligu,i nece se djeliti svima na jednake djelove...
Amare hvala ti...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 06 jun 2014, 15:45

Neymar11 je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Šiljak je gospodin samo takav,čovjek radi fantastično,boljeg direktora nismo imali dugo a i ostali rade odlično,svašta će se još raditi,to vam mogu reći :cool:

Ako vec toliko hvalis i volis tog Siljka gdje je obecani sponzor , vrijeme ce vam pokazat da on nije nista bolji od cvike, Bukija i Dzele legende .. Sto se tice izbora trenera ima boljih trenera od Adzema , ako ostane ova ekipa uz bar 5 do 6 igraca ravnopravno se mozemo nosit sa svakim bez jakih pojacanja ne vidim da mozemo parirat jednom sarajevu sirokom ili svinjskom :D
Kako ne shvataš da nije do nas što se tice sponzora,ne rastu pare na grani pa da ih trebaš samo uzeti,Šiljak kao i ostali se bore lavovski ,za razliku od tih što si pobrojao koji su sjedili u kancelariji i cekali da im dođe sponzor i lova, reći ću ti da su Šiljak i ostali uradili sve što je u našoj moći što se tice sponzora ,ubrzo će se znati sve..
p.s. cim sam vidio da si napisao Dželo legenda shvatio sam sa kakvom sam osobom ušao u diskusiju,Dželo je naša fudbalska legenda ali je kao čovjek go.vn.o i nesposoban i sve što je uradio u karijeri igrajući za nas je upropastio lošim radom na funkciji koju je obnašao,hvala Amaru pa je njega,Bukija i ostale parazite na kulturan način sklonio iz kluba ..
sve najbolje
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jun 2014, 15:46

Dželo je jedno **** obično :thumbdown: Daleko mu kuća od Želje bila
DRUG NEBI TI PUNCA

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 06 jun 2014, 15:51

Neymar11 je napisao/la:

ja ne znam odkud ti vise snaga i volja da toliko kudis covjeka,samo me interesuje jel se iza toga nika krije Dzelo ili Ahmetbegovic ili je cak aldinn,donna opet poceo sa radom
1:novi direktor je rekao da ce se pokusati naci gen sponzor(donja granica je 150k eura),reci cu samo radi ostalih momaka obavio je sastanak sa najmanje 3 jake firme (koliko ja znam) sada je do tih firmi zele li uci u projekat ili ne
2:uradio je vise organizacijskih stvari unutar kluba koje su nas unazadjivale godinama(npr nek mi neko objasni kako Dzelo ili Ahmedbegovic nisu se ni jednom upitali kako racun za vodu u januaru kada ekipa nije trenirala dodje 5000km a to je novi direktor pokrenuo sa vodovodom neke stvari
3:unazad tri mjeseca je uspio preko poznanstava pokrenuti gradnju pomocnog terena
4:jednom prilikom je obecao plate radnicima i igracima u klubu ocekujuci neke novce da legnu na racun(nije leglo) on je uplatio sa svog racuna-covjek je od rijeci sto obeca to i ispuni
da ne naglabam dalje ko je upucen u rad kluba zna koliko su direktor,predsjednik i ostali clanovi uprave uradili za licencu(iako je gracic pokusao svim silama da to onemoguci,sto je Amar jedne prilike rekao :uprava da vise radi za klub a da je manje hvale nije zapamceno na grbavici(mislim da se trebaju samoreklamirati ;) pa da ih hvale svi )
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 jun 2014, 15:53

Aldin 100%.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 jun 2014, 16:14

Ma vidite da ovdje ima svakakvih koji namjerno pisu negativno kako bi se pogresna slika stvorila o svemu tome!

Ne znam sta koji **** uopste iznosite takve podatke ovdje kada vidite da ljudi namjerno to sve zloupotrebljavaju!

@super - Ti si neki igrac garant, cim iznosis podatke iz centrale kluba.
Nemoj vise ovdje to da radis. Ne kontam sta zelis da postignes sa tim?
Ima klub pa ce da se oglasava na svojoj stranici kada odluci o tome.

fanaticoszg
Kontakt:

Post Postao/la fanaticoszg » 06 jun 2014, 16:17

Prica se po Rijeci da Rijeka zeli dovesti Grahovac(Borac)......sutra potpisuje.....i Zolotica(Zeljeznicar)......tek treba da se klubovi dogovore.....igraci zadovoljni ponudjenim

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 06 jun 2014, 16:19

DzoleZeljo je napisao/la:Ma vidite da ovdje ima svakakvih koji namjerno pisu negativno kako bi se pogresna slika stvorila o svemu tome!

Ne znam sta koji **** uopste iznosite takve podatke ovdje kada vidite da ljudi namjerno to sve zloupotrebljavaju!

Dzole mislim da je bolje da super na ovaj način iznese podatke da se vidi da ljudi rade,kad bi bilo zatišje raja bi kontala da se ništa ne radi..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 06 jun 2014, 16:22

fanaticoszg je napisao/la:Prica se po Rijeci da Rijeka zeli dovesti Grahovac(Borac)......sutra potpisuje.....i Zolotica(Zeljeznicar)......tek treba da se klubovi dogovore.....igraci zadovoljni ponudjenim
Ako se dogovore sa Amarom i ponude cifru koja ce zadovoljiti klub onda ide,Zola kao i ostali igrači su pod ugovorom..

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 jun 2014, 16:23

Željooooo je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Ma vidite da ovdje ima svakakvih koji namjerno pisu negativno kako bi se pogresna slika stvorila o svemu tome!

Dzole mislim da je bolje da super na ovaj način iznese podatke da se vidi da ljudi rade,kad bi bilo zatišje raja bi kontala da se ništa ne radi..
Ma pusti to, vidis kakvih sve ljudi ima. Radis teren? Jednom ne valja, nema generalnog. Nades generalnog? Drugom nece valjati jer se nije sta drugo pravilo i radilo.

Zato supcima i ne treba nista ni iznositi. **** takve navijace, kojim nikad nista ne valjda, niti ce ikada ista valjati jer samo crno gledaju.

Klub kada zavrsi sa svim aktivnostima, vjerujem da ce se oglasiti povodom toga, i bice svi obavijesteni na vrijeme.

EDIT: Jucer sam pisao, momci tipa Zole, Jamaka, Svrake i Tomica, su upravo momci kojima trebaju novi izazovi u svojim karijerama. Ovdje vise to nemaju jer su osvojili sve sto se moglo i boldirali a na euro sceni udaramo glavom od zid konstantno. Dakle, momci su bili korektni prema nama, i iskreno se nadam da ce im Amar izaci u susret. Ne treba traziti sada neke cifre koje nismo mogli dobiti ni kao prvaci, takoder kao i osvajaci kupa, a ne sada kada smo 4 na tabeli.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 06 jun 2014, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 06 jun 2014, 16:23

a sta sam ja to iznio sto nisam trebao,kako su pojedini direktori lose radili posao ili ko nam je radio protiv licence ili sta ne kontam,ja mislim da se te stvari trebaju staviti javno i transparentno ili mozda ne :crazy:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 jun 2014, 16:32

super je napisao/la:

a sta sam ja to iznio sto nisam trebao,kako su pojedini direktori lose radili posao ili ko nam je radio protiv licence ili sta ne kontam,ja mislim da se te stvari trebaju staviti javno i transparentno ili mozda ne :crazy:
Ako znas stvari, a znas ocigledno, ne iznosi nista usko vezano za to!

Sta imaju tu neki supci da upste komentarisu kako direktor radi i koliko!

Drzi se ekipe i svega sto to nosi to, a supcima davati materijal pa da kenjaju, nemoj ziv bio.

Ima klub pa ce klub iznjeti to javno kada odluci o tome!

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 06 jun 2014, 16:37

iznio sam kritiku vezano za javnost,ovo da je kojim slucajem uradio dir sarajeva ovo je samo poredjenja radi(pitari nemojte se vezati za ovo poredjenje ;) ) tri mjeseca bi se pisalo o tome i slikanje uz teren prije radova,samo hocu da kazem rad nase uprave ne dobija na cijeni koju bi trebao dobijati za uradjeni posao i trud...pozz

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 jun 2014, 16:39

super je napisao/la:iznio sam kritiku vezano za javnost,ovo da je kojim slucajem uradio dir sarajeva ovo je samo poredjenja radi(pitari nemojte se vezati za ovo poredjenje ;) ) tri mjeseca bi se pisalo o tome i slikanje uz teren prije radova,samo hocu da kazem rad nase uprave ne dobija na cijeni koju bi trebao dobijati za uradjeni posao i trud...pozz
Znas da su oni FK Propaganda! (Lezimo se, lazimo te)
Nemoj se na to obazirati.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jun 2014, 16:41

super je napisao/la:iznio sam kritiku vezano za javnost,ovo da je kojim slucajem uradio dir sarajeva ovo je samo poredjenja radi(pitari nemojte se vezati za ovo poredjenje ;) ) tri mjeseca bi se pisalo o tome i slikanje uz teren prije radova,samo hocu da kazem rad nase uprave ne dobija na cijeni koju bi trebao dobijati za uradjeni posao i trud...pozz
Ako ti se piše ti piši, stipu ovoga što se nakačio.
DRUG NEBI TI PUNCA

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 06 jun 2014, 16:45

@FKZ1921 hvala na odgovoru. Vrlo vjerovatno ću doći i ja malo da vidim tu djecu u subotu. Zaželio sam se tekmi.
@super samo ti iznosi takve stvari. Sigurno ne pretjeruješ i tačno govoriš onoliko koliko treba da se ne stvori neka negativna atmosfera. Npr. ovo za vodovod je strašna stvar koja govori o tome da su oni sjedili četiri godine i ništa nisu radili sem onoga što su morali. Bez obzira koliko se to činilo neke stvari se moraju govoriti jer pogotovo ovaj forum koji je itekako čitan zna stvoriti pogrešnu atmosferu. Isto tako moraju se neke stvari i na zvaničnoj pričati kako bi ljudi imali manje prostora za špekujacije. Naravno tu ne mislim na ovo za vodovod ali i to se može fino sročiti da se ne protumači pogrešno.

Pozz obojici, a DŽole ti se opusti:) samo neka pričaju. Odmah će biti manje špekulacija i negativne priče. Nažalost mnogi ovdje uzimaju sve zdravo za gotovo i ne razmišljaju kao ti.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, Proximic i 15 gostiju.