ennis je napisao/la:Prati li ko let,sto se onaj pilot zahebaje,ode tamo negdje lijevo kontam gdjece,kad ga namota onda puni desni prema aerodromu
Jarane to je sve normalno. Iako ne izgleda tako, ali gore na nebu je promet jako gust. Uostalom kako se i vidi iz prilozenog.
A ne treba ni govoriti o tome da pilota sad u ovom trenutku navodi i kontrolni toranj sa aerodroma gdje Zmajevi trebaju da slete. Da nije toga, bilo bi nesreca more.
Evo ga jos jedno 5 minuta i Zmajevi su na Brazilskom tlu.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
ennis je napisao/la:Prati li ko let,sto se onaj pilot zahebaje,ode tamo negdje lijevo kontam gdjece,kad ga namota onda puni desni prema aerodromu
Jarane to je sve normalno. Iako ne izgleda tako, ali gore na nebu je promet jako gust. Uostalom kako se i vidi iz prilozenog.
A ne treba ni govoriti o tome da pilota sad u ovom trenutku navodi i kontrolni toranj sa aerodroma gdje Zmajevi trebaju da slete. Da nije toga, bilo bi nesreca more.
Sta ja znam,nakon filma "Flight" ne vjerujem ovim pilotima nesto,pucaju se haman uveliko
Povuci majstore rucnu i otvaraj vrata da momciluci nagaze brazilsko tlo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sta ja znam,nakon filma "Flight" ne vjerujem ovim pilotima nesto,pucaju se haman uveliko
Ne moras da brines vise
Zmajevi su na tlu Brazila.
Sad idemo do polufinala gdje nas cekaju Brazilci.
Ja zumirao i pratim avion, prebacio na satelitsko pracenje, cekam da Seo momciluk izadje iz aviona. Satelit to ne bi smio fulit. Ipak je RUSILAC najveci i vidi se iz satelita
Izgleda da je RUSILAC za kormilom aviona. Jedino se mi parkiramo tamo gdje nema piste?
New tab za cijelu sliku
Elegant je napisao/la:Hoce li nasi igrati protiv ovog Santosa ?
Ja bi najradije da se to ne igra, da lagano treniraju i odmaraju.
Ja mislim da tu utakmicu nece igrati 8-9 iz prve postave protiv argentine, eventualno ce se probati Bicakcic i ovi roviti da vide mogu li ili ne. Budalastina bi bila igrati s glavnim igracima.
Elegant je napisao/la:Hoce li nasi igrati protiv ovog Santosa ?
Ja bi najradije da se to ne igra, da lagano treniraju i odmaraju.
Ja mislim da tu utakmicu nece igrati 8-9 iz prve postave protiv argentine, eventualno ce se probati Bicakcic i ovi roviti da vide mogu li ili ne. Budalastina bi bila igrati s glavnim igracima.
Zato i kazem ne bi ja to nikako igrao, bolje lagane treninge, trckaranje, da budemo sigurni.