RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Rođeni treniraju, a Ibraka sinoć komentator na FTV. Bravo Ibraka najjači si, sve što si prognozirao, sve se i obistinilo. Šteta samo što se onakvo zabijanje Sedorfa i Ronaldinha ne daruje sa bar bodom od UEFE. Mama mia, kakav gol. Ko u vrijeme Semira, Predraga i Seje. Naravno, Veleža. Nego hajde učlanite se da vas razvaljujem, hehe:
Prijavite se za 7 sezonu RA Lige
Postavio: DenTer Datum: 16.02.2010
Pozivamo sve zainteresovane članove za učešće u RA Ligi da se prijave za sedmu sezonu ovog takmičenja. Prijaviti se moraju i prošlosezonski igrači. Ukoliko se ne jave prošlosezonski igrači njihovo će mjesto u ekipi zauzeti novi igrači koji će se prijaviti. Za one koji ne znaju. RA Liga je igra u kojoj igrači timski prognoziraju ishode pravih fudbalskih utakmica. Liga ima timove od kojih svaki tim ima pravo na tri igrača. Svake sedmice se igra po jedno kolo, a svaki pogođeni rezultat utakmice se pika kao jedan gol za vašu ekipu. Da skratimo priću sve možete pogledati na donjem linku i sve će vam biti jasno.
Detaljnije na podforumu:
http://www.rodjeni-mostar.com/novo/viewforum.php?f=16
Prijave podnosite na temi za PRIJAVE i komentare:
http://www.rodjeni-mostar.com/novo/view ... =16&t=2804
Prijavite se za 7 sezonu RA Lige
Postavio: DenTer Datum: 16.02.2010
Pozivamo sve zainteresovane članove za učešće u RA Ligi da se prijave za sedmu sezonu ovog takmičenja. Prijaviti se moraju i prošlosezonski igrači. Ukoliko se ne jave prošlosezonski igrači njihovo će mjesto u ekipi zauzeti novi igrači koji će se prijaviti. Za one koji ne znaju. RA Liga je igra u kojoj igrači timski prognoziraju ishode pravih fudbalskih utakmica. Liga ima timove od kojih svaki tim ima pravo na tri igrača. Svake sedmice se igra po jedno kolo, a svaki pogođeni rezultat utakmice se pika kao jedan gol za vašu ekipu. Da skratimo priću sve možete pogledati na donjem linku i sve će vam biti jasno.
Detaljnije na podforumu:
http://www.rodjeni-mostar.com/novo/viewforum.php?f=16
Prijave podnosite na temi za PRIJAVE i komentare:
http://www.rodjeni-mostar.com/novo/view ... =16&t=2804
Tvoji protiv mojih prijateljsku?
Ako smijes, naravno 

Support Velez, It's logical! ★
Ali sad su ponude zafrkane. Specijalna ponuda glasi:
Sa koliko golova razlike ( slovima i brojem ) će Rođeni dobiti sve ove jake utakmice kući. Nema više cile, mile i samo staviš keca na Rođene. Ahahah. To je lagano za pogoditi. Prvo ide Sarajevo. Sa dva, tri, pet razlike, pa ćemo vidjeti znalce . GO DŽAFA, GO DŽAFA, GO GO GO !!!!!!!!
Sa koliko golova razlike ( slovima i brojem ) će Rođeni dobiti sve ove jake utakmice kući. Nema više cile, mile i samo staviš keca na Rođene. Ahahah. To je lagano za pogoditi. Prvo ide Sarajevo. Sa dva, tri, pet razlike, pa ćemo vidjeti znalce . GO DŽAFA, GO DŽAFA, GO GO GO !!!!!!!!
uz dobro sudjenje ne gine 2vfc1922 je napisao/la:Ali sad su ponude zafrkane. Specijalna ponuda glasi:

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
- Kontakt:
@adnanhz
to sto si napisao je ubjedljivo najbolji vic ove sedmice

Uz dobro sudjenje niko se nije proslavio jesenas, a na proljece jos ce manje.
A i vrijeme je da i mi nesto uzmemo pa kako bilo zaboli me, jer kad vidim ostale postenjacine kako su samo titule padale dodje mi da Novo odsvira jedan 'penaltik' u 93'
A i vrijeme je da i mi nesto uzmemo pa kako bilo zaboli me, jer kad vidim ostale postenjacine kako su samo titule padale dodje mi da Novo odsvira jedan 'penaltik' u 93'

adnanhz je napisao/la:mozda tebi vic al ja znam da moj klub protiv vas ima vrlo dobar skor i da redovno uzimamo bod(ove) zadnjih godina ,a i sa ovako dobro uigranim timom jos se vise nadam 2Red or Dead je napisao/la:@adnanhz
ako budete bolji uzmite bodove, sta sad, sve ok

tacno je to da nam uzmete bodove, puno nerjesenih rezultata ova dva kluba je bilo posljednih godina, kako u kupu tako i u prvenstvu... ali sta hocu da kazem, kada vi uzmete nama bodove mirna bosna, niko nista, uzeli pa sta to je fudbal, ali brate mi vama kad uzmemo bodove u gostima belaj, pravite neke scene samo se glupirate... ova zadnja utakmica sad kad je bila, pa jbt vi ste mislili to ce biti lagano 3:0 u vasu korist, a jedva do boda dosli, samo to ne mogu kod vas...
-
- Kontakt:
Sutra, IPAK, prijateljska u Blagaju sa Zeljom. OOOOOLLLLLEEEEEEEE

RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
A koliko sati tacno igramo sutra protiv zelje molim vas ako zna neko da odg?
Samo jedan klub Velež Mostar
- TheManiacs
- Kontakt:
ja mislim u 14:00Adnel je napisao/la:A koliko sati tacno igramo sutra protiv zelje molim vas ako zna neko da odg?

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
TheManiacs je napisao/la:ja mislim u 14:00Adnel je napisao/la:A koliko sati tacno igramo sutra protiv zelje molim vas ako zna neko da odg?
dobro mislis, u 14 sati je utakmica !
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nista od Tosunovica ne moze se rijesiti papirologija napustio je Mostar
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Zbog kiše i vjetra
Prekinuta utakmica Velež - Željezničar

Poslije samo dvadesetak minuta, prijateljska utakmica u Blagaju, između Veleža i Željezničara, je prekinuta.
Razlog za prekid je jaka kiša, praćena snažnim vjetrom, što je igrače oba tima onemogućavalo da se kreću po natopljenom terenu.
Nakon konsultacija sa stručnim štabovima oba tima, sudija je odlučio da utakmicu prekine.
Prekinuta utakmica Velež - Željezničar

Poslije samo dvadesetak minuta, prijateljska utakmica u Blagaju, između Veleža i Željezničara, je prekinuta.
Razlog za prekid je jaka kiša, praćena snažnim vjetrom, što je igrače oba tima onemogućavalo da se kreću po natopljenom terenu.
Nakon konsultacija sa stručnim štabovima oba tima, sudija je odlučio da utakmicu prekine.
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
- sarajlija89
- Kontakt:
sta je sa skaljicem..citam trazi neka dugovanja da mu isplate ako ne isplate dolazi u sarajevo..znal ko vise detalja 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
U ovoj jadnoj zemlji svak je svakom nesto duzan ili nije....sarajlija89 je napisao/la:sta je sa skaljicem..citam trazi neka dugovanja da mu isplate ako ne isplate dolazi u sarajevo..znal ko vise detalja

da da svakako..vec i potpisao..zaduzio opremu..i igra u prvoj postavi sljedecu utakmicu sarajeva....bjezi brate!
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
-
- Kontakt:
I 100.000 €ura mu dali,ma nek mu se nadje za tramvaja i kafenonda_83 je napisao/la:da da svakako..vec i potpisao..zaduzio opremu..i igra u prvoj postavi sljedecu utakmicu sarajeva....bjezi brate!
FORZA VELEZ

Moze li iko reci sigurno sta je sa Asimom? Vidim pisu neki da ce ici pa...
-
- Kontakt:
Asim sasvim sigurno odlazi u Neum,na ljeto.Pod uslovom da zakrpi dusek ! Nemoj se ljutiti,zezam se. Ma,svak bi isao kad bi mogao,ali snovi su jedno,a stvarnost drugo.Zar se za Djafica nisu interesovali Hertha BSC, Eintracht Franfurt,pa NISTA. Koliko ih ide cak i na probu,pa opet NISTA. Samo rijetki uspiju.Puno toga pisu i novinari,raja se nalozi,a ono, NIDJE VEZE. Samo jeftin fol ! Pozdrav !cunami je napisao/la:Moze li iko reci sigurno sta je sa Asimom? Vidim pisu neki da ce ici pa...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.