Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2014
Poludit cu kako me nervira ovo kad ne mogu. Moze li neko gore napisati sta da radim. Isao sam i na ikonu promijenio na windows 7 ali mi opet nece ?
Kad ti izbaci Football Manager is already running otvori task manager (crtl+alt+del ) i tamo ga zatvori rucno te probaj opet otvoriti i to kao admin (desni klik na ikonu i run as administrator )
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Uopce ga i nema na task manager kao da je pokrenut. I onda kad idem run as administartor izbacuje mi :Otelo je napisao/la:Kad ti izbaci Football Manager is already running otvori task manager (crtl+alt+del ) i tamo ga zatvori rucno te probaj opet otvoriti i to kao admin (desni klik na ikonu i run as administrator )
Application error: A serious error was encountred and the application will close. An error file has been generated in:
C:/USERES/kiki/document/sports interactive/fm2014/crash dumps/fm2014 14.12.438049.dmp ??
Skinuo ga nosteom preko torenta. Nema sanse, nemoguce
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Football Manager 2014
Skini DirectX update i radit ce ti 

Ma instalirao sam i opet mi isto izbacuje. Stid me više ljude peglatiJoseMourinho je napisao/la:Skini DirectX update i radit ce ti

- JoseMourinho
- Kontakt:
Neznam bgm mora ti radit onaj nosteamov, pokušaj updateovat framework ili ponovo directx cackaj možda proradi...
JoseMourinho je napisao/la:Skini DirectX update i radit ce ti
sta kad instaliram ovo ?
Ako ti je windows 7 moraš ga već imati instaliran i on je za igrice, ali ništa ne pomaže. Neko je napisao skineš igru samo i radi, ali meni ne radi ni pomocu trikova...Damba87 je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Skini DirectX update i radit ce ti
sta kad instaliram ovo ?
Ali izgleda da skoro niko ne radi..
imam isti problem kao i ova dvojica , ako ste sta rijesili javite mi se . 

- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma mora radit ja prošli mjesec mjenjo sistem, skino igru pa update i nije htjelo skino DirectX update i radi evo bez problema 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Evo u prvoj sezoni s Leedsom usli smo u Premiership nakon sto sam nekako uhvatio 6. mjesto i u playoffu dobijem QPR prvu 2-1, drugu u gostima 2-2 u 90+ zabio izjednacujuci gol i prosao u finale, tamo sam Readinga dobio 2-1 nakon sto sam gubio 1-0, al kad su preokrenuli nastao je opsti haos u sobi, ko da je Arsenal osvojio Ligu prvaka a ne Leeds usao u Premier ligu.
kasnije par SS-ova.

kasnije par SS-ova.

-
- Kontakt:
znam da cu mozda da dobijem ban na stranici al vrijedi riskirati..sedmicama trazim link da skinem fm 14 ili fm13, ali nikako da nađem neki koji radi i koji je pouzdan, pa ako bi neko od vas bio ljubazan ako zna koji link da mi posalje posto sam pozelio igrati fm, a kao sto znate para se nema 

Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
- JoseMourinho
- Kontakt:
et preko poruke sam ti odgovoriorealancojk je napisao/la:znam da cu mozda da dobijem ban na stranici al vrijedi riskirati..sedmicama trazim link da skinem fm 14 ili fm13, ali nikako da nađem neki koji radi i koji je pouzdan, pa ako bi neko od vas bio ljubazan ako zna koji link da mi posalje posto sam pozelio igrati fm, a kao sto znate para se nema

Kako da nađem zadnji patch ? 

- JoseMourinho
- Kontakt:
nosteam.roMElloo je napisao/la:Kako da nađem zadnji patch ?
hvala žozeJoseMourinho je napisao/la:nosteam.roMElloo je napisao/la:Kako da nađem zadnji patch ?

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ovaj FM14 je toliko nerealan, da je Heskey postigao pogodak. 

- JoseMourinho
- Kontakt:
Imala ko zainteresovan da pomogne oko sredjivanja naše lige, aj za zelju znam pa i za Sarajevo haman sve al za ostale timove samo info da mi nafata ja cu sve u editoru uradit 

Ja ti mogu pomoći za Velež, sve šta treba.JoseMourinho je napisao/la:Imala ko zainteresovan da pomogne oko sredjivanja naše lige, aj za zelju znam pa i za Sarajevo haman sve al za ostale timove samo info da mi nafata ja cu sve u editoru uradit
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Super, stavim ti sliku sastava Veleža iz fma pa samo reci koga izbacit/ubacit i kome pozicije promjeni, i najboljih 11 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.