HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- primasquadra
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Bas me zanima kako ce izgledati te grupe nakon ove prezentacije uefinih izaslanika na forumu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma izgledat ce otprilike ovako kako je covjek napisao ali dzaba razbijat glavu sa ovim ,sta bude bit ce.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Šta bude bit će.
Idemo po prolaz, idemo do kraja zajedno... 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Momci samo me zanima sljedece, tj ti radovi na stadionu?
Sta ce se sve raditi?
Travnjak?
Krov?
Vip loza?
Postavit kompletno sjedece stolice?
Svlacionice?
Prilaz Stadionu?
Rasvjeta?
takoder, koliko mislite ulozti para u tu neku mini rekonstrukciju, tj adaptaciju za QR2CL?
Hvala
Sta ce se sve raditi?
Travnjak?
Krov?
Vip loza?
Svlacionice?
Prilaz Stadionu?
Rasvjeta?
takoder, koliko mislite ulozti para u tu neku mini rekonstrukciju, tj adaptaciju za QR2CL?
Hvala
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Ma to ti nitko ne zna osim ljudi iz uprave.Nekad u 4. mjesecu je bila komisija uefe i oni su tada nalozili sta treba uraditi.Imas to negdje na ovim ranijim stranicama.DzoleZeljo je napisao/la:Momci samo me zanima sljedece, tj ti radovi na stadionu?
Sta ce se sve raditi?
Travnjak?
Krov?
Vip loza?
Svlacionice?
Prilaz Stadionu?
Rasvjeta?
Hvala
- primasquadra
- Kontakt:
Ja sam nekada ranije u Dnevnom listu pročitao kako će se postaviti stolice preko čitavog zapada .
- EroHercEro
- Kontakt:
Ljestvica:
1. Blagaj 34
2. Neum 33
Parovi posljednjeg 18. kola Županijske lige HNŽ-a:
Buna - Blagaj
Neum - Jasenica
Lokomotiva - Cim
Bjelopoljac - Kruševo
Odlukom NS HNŽ, utakmica Buna-Blagaj igrat će se na stadionu HŠK ZRINJSKI u nedjelju 8. lipnja s početkom u 17 sati.
Zašto Buna-Blagaj Pod Bijelim Brijegom? Jel' zbog najave dolaska gostujućih navijača ili ?
1. Blagaj 34
2. Neum 33
Buna - Blagaj
Neum - Jasenica
Lokomotiva - Cim
Bjelopoljac - Kruševo
Odlukom NS HNŽ, utakmica Buna-Blagaj igrat će se na stadionu HŠK ZRINJSKI u nedjelju 8. lipnja s početkom u 17 sati.
Zašto Buna-Blagaj Pod Bijelim Brijegom? Jel' zbog najave dolaska gostujućih navijača ili ?
-
- Kontakt:
Ma nevjerujem da je radi navijača,igrat će vjerovatno na pomoćnom terenu na umjetnoj travi,znali su oni i prije igrat svoje domaće utakmice tu .EroHercEro je napisao/la:Ljestvica:
1. Blagaj 34
2. Neum 33
Buna - Blagaj
Neum - Jasenica
Lokomotiva - Cim
Bjelopoljac - Kruševo
E yebiga krmak nista od delija.Uefa ih izbacila i prije pocetka kvalifikacija.Propade i pastrmki biznis.
:P

-
- Kontakt:
bolje Grobari....pa da ova boranija iz istocne Hercegovine napravi nered ponovno....
pa mi u trece pretkolo neovisno o rezultatu....
u trecem pretkolu onda Dinamo,ponovno boranija iz zapadne Hercegovine da napravi nered...
eto nas u europa ligi......
pa mi u trece pretkolo neovisno o rezultatu....
u trecem pretkolu onda Dinamo,ponovno boranija iz zapadne Hercegovine da napravi nered...
eto nas u europa ligi......
Nije ni Partizanu licenca sigurna, imaju problema oko sigurnosti na stadionu cini mi se. Takodjer, Zvezda ima 10 dana za zalbu, ali ako ju i usvoje opet ce popusit zbog neuslovnog stadiona. Zanimljivo kako ti stadioni Zvezde i Partizana izgledaju sasvim pristojno, a po svemu sudeci nece dobiti licence, iako se kod UEFA-e nikad nista ne zna.
a da mi njega gore pošaljemo?zrinja05 je napisao/la:E yebiga krmak nista od delija.Uefa ih izbacila i prije pocetka kvalifikacija.Propade i pastrmki biznis.:P

Ti si meni kraljkrmak je napisao/la:a da mi njega gore pošaljemo?zrinja05 je napisao/la:E yebiga krmak nista od delija.Uefa ih izbacila i prije pocetka kvalifikacija.Propade i pastrmki biznis.:P

to je za njegovo dobrozrinja05 je napisao/la:Ti si meni kraljkrmak je napisao/la:a da mi njega gore pošaljemo?zrinja05 je napisao/la:E yebiga krmak nista od delija.Uefa ih izbacila i prije pocetka kvalifikacija.Propade i pastrmki biznis.:P
Postano kroz Forum SportSport.ba app.:D:D

-
- Kontakt:
Zao mi je ovih mladih igraca sto su zavrsili juniorski staz,(sad ce sigurno igrati za nizeligaske klubove,a neki ce se i okaniti! Moje misljene je da je Zrinjski dosta potencionalnih mladih igraca unistio! :S
Ima tu svega pomalo.I krivnje kluba ali i igraca i najcesce njihovih roditelja koji hoce karijeru preko noci.Peko,Barisic,Kozul svi su otisli vrlo mladi i na insistiranje roditelja i sada se ponovno vratili u ovu ligu ili su u drugom klubu ali igraju malo ili nimalo. Sa druge strane Sunjic,Milicevic ,su strpljivo cekali priliku dobili je i sada ubiru plodove vani.Zlatic sada ima priliku ,uskoro mozda Vranic,Klaric,Jozic ili neko drugi.U osnovi klubovi najcesce guraju one juniore koji imaju jaku zaledjinu ili neke igrace koji debelo odskacu od ostalih a vecina roditelja ne zeli ici postepeno, na posudbe itd nego odmah prvi tim.Tu su jos menadzeri (mesari i piljari itd) itd.Pravi hrkljus ali takoje.Sto se tice Zrinje konkretno stanje je mozda puno bolje nego prije 5-6 godina ali jos uvijek nije na nivou na kojem moze i treba da bude.HNKBrotnjoCitluk je napisao/la:Zao mi je ovih mladih igraca sto su zavrsili juniorski staz,(sad ce sigurno igrati za nizeligaske klubove,a neki ce se i okaniti! Moje misljene je da je Zrinjski dosta potencionalnih mladih igraca unistio! :S
-
- Kontakt:
U potpunosti se slazem s tobom,ali obicno ce ti bit sad ako ih negdje spreme na posudbu npr.Branitelj,Gosk pa i Brotnjo,vecina ih nece imat tu zelju da se dokazuju u manjim klubovima,pa da ih nekad vrate u Zrinjski...Svi ce se ohladit,dosta je igraca odustalo tako,po meni primjer im treba bit Zlatic.Da to hoce ozbiljno svatit dobro bi bilo za njih sto se tice karijere,a i manjih klubova.zrinja05 je napisao/la:Ima tu svega pomalo.I krivnje kluba ali i igraca i najcesce njihovih roditelja koji hoce karijeru preko noci.Peko,Barisic,Kozul svi su otisli vrlo mladi i na insistiranje roditelja i sada se ponovno vratili u ovu ligu ili su u drugom klubu ali igraju malo ili nimalo. Sa druge strane Sunjic,Milicevic ,su strpljivo cekali priliku dobili je i sada ubiru plodove vani.Zlatic sada ima priliku ,uskoro mozda Vranic,Klaric,Jozic ili neko drugi.U osnovi klubovi najcesce guraju one juniore koji imaju jaku zaledjinu ili neke igrace koji debelo odskacu od ostalih a vecina roditelja ne zeli ici postepeno, na posudbe itd nego odmah prvi tim.Tu su jos menadzeri (mesari i piljari itd) itd.Pravi hrkljus ali takoje.Sto se tice Zrinje konkretno stanje je mozda puno bolje nego prije 5-6 godina ali jos uvijek nije na nivou na kojem moze i treba da bude.HNKBrotnjoCitluk je napisao/la:Zao mi je ovih mladih igraca sto su zavrsili juniorski staz,(sad ce sigurno igrati za nizeligaske klubove,a neki ce se i okaniti! Moje misljene je da je Zrinjski dosta potencionalnih mladih igraca unistio! :S
Ovo nije tacno,u pitanju je licenca za igranje grupne faze,a i to ce se srediti,a Zvezda je izbacena sigurno,tako da Partizan igra ligu sampiona....Nije ni Partizanu licenca sigurna, imaju problema oko sigurnosti na stadionu cini mi se. Takodjer, Zvezda ima 10 dana za zalbu, ali ako ju i usvoje opet ce popusit zbog neuslovnog stadiona. Zanimljivo kako ti stadioni Zvezde i Partizana izgledaju sasvim pristojno, a po svemu sudeci nece dobiti licence, iako se kod UEFA-e nikad nista ne zna.
Bas tako.To su mladi momci i normalno je da su nestrpljivi ali roditelji i treneri su ti koji ih moraju usmjeravati na pravi put.HNKBrotnjoCitluk je napisao/la:U potpunosti se slazem s tobom,ali obicno ce ti bit sad ako ih negdje spreme na posudbu npr.Branitelj,Gosk pa i Brotnjo,vecina ih nece imat tu zelju da se dokazuju u manjim klubovima,pa da ih nekad vrate u Zrinjski...Svi ce se ohladit,dosta je igraca odustalo tako,po meni primjer im treba bit Zlatic.Da to hoce ozbiljno svatit dobro bi bilo za njih sto se tice karijere,a i manjih klubova.zrinja05 je napisao/la:Ima tu svega pomalo.I krivnje kluba ali i igraca i najcesce njihovih roditelja koji hoce karijeru preko noci.Peko,Barisic,Kozul svi su otisli vrlo mladi i na insistiranje roditelja i sada se ponovno vratili u ovu ligu ili su u drugom klubu ali igraju malo ili nimalo. Sa druge strane Sunjic,Milicevic ,su strpljivo cekali priliku dobili je i sada ubiru plodove vani.Zlatic sada ima priliku ,uskoro mozda Vranic,Klaric,Jozic ili neko drugi.U osnovi klubovi najcesce guraju one juniore koji imaju jaku zaledjinu ili neke igrace koji debelo odskacu od ostalih a vecina roditelja ne zeli ici postepeno, na posudbe itd nego odmah prvi tim.Tu su jos menadzeri (mesari i piljari itd) itd.Pravi hrkljus ali takoje.Sto se tice Zrinje konkretno stanje je mozda puno bolje nego prije 5-6 godina ali jos uvijek nije na nivou na kojem moze i treba da bude.HNKBrotnjoCitluk je napisao/la:Zao mi je ovih mladih igraca sto su zavrsili juniorski staz,(sad ce sigurno igrati za nizeligaske klubove,a neki ce se i okaniti! Moje misljene je da je Zrinjski dosta potencionalnih mladih igraca unistio! :S
Znali se kad dolazi Pescara?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.