Eto yebes ga, uglavnom ovo se ne bi trebalo ponoviti po svim zakonima ovog univerzuma. I kad takvu utakmicu dobijes 15 razlike..NEZALAGANJE je napisao/la:Najvise je 27 protiv DAL u prvoj rundi.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Eto yebes ga, uglavnom ovo se ne bi trebalo ponoviti po svim zakonima ovog univerzuma. I kad takvu utakmicu dobijes 15 razlike..NEZALAGANJE je napisao/la:Najvise je 27 protiv DAL u prvoj rundi.

Ma ja sam kontao da je ovo zijan 100%.Mi nikad ne dobijamo te utakmice,a posebno ne protiv vrhunske ekipe...Hes je napisao/la:Eto yebes ga, uglavnom ovo se ne bi trebalo ponoviti po svim zakonima ovog univerzuma. I kad takvu utakmicu dobijes 15 razlike..NEZALAGANJE je napisao/la:Najvise je 27 protiv DAL u prvoj rundi.
Ma nije mu nista ba, drama queen kao i onomad Paul Pierce kad su ga iznijeli ili uplakani Wade u kolicima odvezenNEZALAGANJE je napisao/la:Najvise je 27 protiv DAL u prvoj rundi.Hes je napisao/la:Bravo SAS! Extra prva utakmica, šteta za Jamesa, valjda nije ništa preozbiljno bila bi to prava šteta za nastavak serije..
Duncan babo, ManuSplitter extra rola u onom dijelu kad je zabio 9 poena u nizu
Green se ukazao kad je najvise trebao
![]()
Kad su ovo Spursi uspjeli uzet sa 23 turnovera (najvise ove sezone u jednoj utakmici), onda ne znam, moraju osvojitiSamo dva promašaja iz igre u 4/4!
Usput,za navijce MIA...Grcevi nisu povreda,trebao bi James biti ok,ali ja imam sumnju da nije nesto povrijedio kod onog doskoka kad je Duncan polozio...
Lako se moze desiti da pukne misic,jer je on 2 puta imao grceve u utakmici,a prvi put se vratio.Ja sam napisao da su samo grcevi nakon sto sam vidio da je odsetao na svojim nogama.Sa puknutim misicem,to nije moguce .LenBias je napisao/la:nezalaganje druze znamo svi da grcevi nisu povreda, bar mislim da svi znaju, trebali bi, vjerovatno ih je vecina imala i kad sam napisao kako se nadam da nije povreda naravno da nisam mislio na grceve
adriano_leite je napisao/la:Ma nije mu nista ba, drama queen kao i onomad Paul Pierce kad su ga iznijeli ili uplakani Wade u kolicima odvezen. Ne znam sta da ti je puklo ili se slomilo dok je vruce mozes napraviti dodatna 3 metra a nije da te iznesu kao malog djecaka. Razlog? Da se kaze bez Jamesa izgubili
.
Sta je tacno povrijedio i u kojoj situaciji je povrijedio to sto je povrijedio? Ajde ziv bio reci eto kad znas.Luminary je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Ma nije mu nista ba, drama queen kao i onomad Paul Pierce kad su ga iznijeli ili uplakani Wade u kolicima odvezen. Ne znam sta da ti je puklo ili se slomilo dok je vruce mozes napraviti dodatna 3 metra a nije da te iznesu kao malog djecaka. Razlog? Da se kaze bez Jamesa izgubili
.
Covjek se povrijedi i opet neke teorije zavjere. Pa kako vam ne dosadi vise
Ne, nego samo Bosanac moze izvuci takav zakljucak nakon mog posta.let3 je napisao/la:dakle, Jamesu nije ništalaže i vara sopstveni tim
fura se da je sam sebe ozljedio u finalu NBA i to u odlucujucim momentima (a mogao je to uraditi i na pocetku utakmice
), i sve to - da bi mu ekipa izgubila utakmicu i da bi za taj poraz imali opravdanje
![]()
![]()
samo bosanac može tako nešto smisliti
Nista neobicno i ja kazem i ne treba da bude nikakvog opravdanja,a MIA to i ne radi, po izjavama.Pobjeda sasvim zasluzena!kad_kako je napisao/la:Pa nije prvi put da ga fataju grcevi. Desavalo mu se i prije i to u Miami-ju, i sa klimom. Svima su uslovi isti na kraju krajeva. Bas gledam sad palamudjenje na ESPN-u i kazu da je prije u Boston Gardenu, dok nije bilo AC, znala biti temperatura i do 110 feranhaita, sto je 43c. Litre tekucine su igraci znali gubit u utakmicama.
lumani je napisao/la:Grc u prvom momentu boli vise od nekog loma![]()
Zasluzena pobjeda Spursa..
Erik Spoelstra said LeBron James wanted to check back in with 3:30 to go and he told LeBron "don't even think about it." #MIAvsSA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.