Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

plavipatriota
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la plavipatriota » 06 jun 2014, 01:06

fudbal nisu samo asistencije i golovi, to što on povezuje, navlači i sl ne vidi svako, ali je od velike važnosti.. vidjeli bi tek da ne igra koja bi mi rinaka bili u sredini jer realno, on je igrač koji svojom okretnošću,tehnikom, finim pasovima i mozgom nam osigura da u nogama imamo što više loptu.. jesmo li imali ijedan napad kako je on izašao protiv mexica? a da nije kontra?

al tema nije miralem, tema je bešić koji je dobitak nad dobicima!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 jun 2014, 01:10

gringobih je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Odustajem
Pa sta ces drugo, sta ti je i ostalo???
Nemas ni jednu cinjenicu kojm me mozes osporiti...
Gotovo 2000 dana je u repci i nikad nije bio kljucni igrac niti nam je donio prevagu u ozbiljnoj utakmici... ;)
Nije do mene ovo su cinjenice...

Braniti pjanica je kao pricati da je vagina prava "stvar" a da nikad nista nisi hebao...
Ili ti cekati citav zivot da opalis Angelinu Jolie dok ti komsinice karaju svi odreda.... ;)

Ma prika daj ti meni konu a Angelinu neka ceka ko hoce.... ;)
:lol: Samo đaba trošiš kisik :facepalm:

Ne valja Pjanić, ko treba da igra onda ako on neće?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Muhamed Bešić

Post Postao/la velez_mostar » 06 jun 2014, 01:15

calcio je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Sastale se dvije tako pametne glavice a niko da napise neki argument da me demantuje. Sto ce reci nema argumenata. Ili nema pameti. Uz napomenu da jedno ne iskljucuje drugo.
Zar ti treba pisati, pa Mume vas demantuje iz tekme u tekmu, dodatno pisanje je nepotrebno, znaci nemas pameti da skontas. Jasno!
calcio je napisao/la:
A evo argumenta. E vala ako si im ti najbolji argument... :mrgreen:
Ne ja sam jedan od onih koji je davno rekao da ce Besic biti jedan od nasih najvaznijih igraca u buducnosti. Svak je kod njega vidio talenat. Mislio sam da je odlazak u Madjarsku promasaj, i dalje to mislim, ali ipak i pored toga on je dosta napredovao za ovo vrijeme. Sto ne znaci da ne bi napredovao da je bio negdje drugo.
Jedini period kada je Besic bio ignorisan od strane selektora je onaj period kada se nije javljao Jagodicu na pozive. On je uvijek bio tu, bilo u A ili U-21 reprezentaciji. Protiv Grcke je bio u kadru, protiv Latvije, protiv Velsa, protiv Alzira... I sada ide na SP, i to ce kako stvari stoje igrati u prvih 11.
Misliti i srati nije jedno te isto, to sto si mislio mislio si za sebe, Mume za sebe. Covjek je IGRAO KONSTANTNO dvije godine, proglasen najboljim igracem lige i sada se vraca u lige petice. Da mu je data sansa u repki kao Zahi danas bi vec igrao tamo. Dakle pogresna procjena Papeta. Da smo ga imali protiv USA, Slovacke, Egipta opet bi bila druga prica, ali eto prece lazi Jagodice bobice. Neka, sve dodje na svoje prije ili kasnije.

Prcic ce to isto pokazati. ;)

Te price oko ne javljanja na pozive ne prolaze, pokusavate to podmetnuti od Begovica, a nece moci. :nene: :nene:
Jest' vam krivo sto je Pape otkrio Besica. ;) To ce biti upisano u historiju, Pape ga otkrio, pozvao ga u A reprezentaciju dok nije ni profesionalni ugovor imao, Pape mu dao sansu, Pape ga poveo na SP iako igra u znj ligi, Pape ga stavio u prvih 11... Cinjenice.
Pape vizionar. :bih:
Iz aviona se vidi da gotivi momka i da mu vjeruje, pa vi sikcite.
Hahahahaha...e, stvarno svakakvih likova na forumu..mislio sam da imas nesto u glavi, ipak sam se prevario.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 06 jun 2014, 01:18

Jedinu utakmicu koju je Mire rijesio je ona protiv Milana kada je prosao sve i dao gol, tako rajkan razmišlja :)
Za njega je i Xavi prosjek
Jednostavno covjek ima drugaciji pogled na fudbal i treba to poštovat. :lol:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 jun 2014, 01:18

FaraonTM je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Odustajem
Pa sta ces drugo, sta ti je i ostalo???
Nemas ni jednu cinjenicu kojm me mozes osporiti...
Gotovo 2000 dana je u repci i nikad nije bio kljucni igrac niti nam je donio prevagu u ozbiljnoj utakmici... ;)
Nije do mene ovo su cinjenice...

Braniti pjanica je kao pricati da je vagina prava "stvar" a da nikad nista nisi hebao...
Ili ti cekati citav zivot da opalis Angelinu Jolie dok ti komsinice karaju svi odreda.... ;)

Ma prika daj ti meni konu a Angelinu neka ceka ko hoce.... ;)
:lol: Samo đaba trošiš kisik :facepalm:

Ne valja Pjanić, ko treba da igra onda ako on neće?
Dok je Misketa naravno on....
A kad Miske ode onda treba dati konkurs pa ko ima najbolji CV neka ga mijenja... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 06 jun 2014, 01:19

Gringo,vidim da minimaliziras Pjanicev ucinak u reprezentaciji pa ne vidjeh nigdje cime potkrepljujes tu tvrdnju. Mozda si negdje i napisao al nisam vidio. A ja se recimo dobro sjecam da je bio najbolji na terenu u Ze protiv Rumunije, briljantan je bio protiv Latvije prosle kvalifikacije, u Parizu itd. Ove manje tekme i ne racunam. To mi onako sad u po noci na prvu naum pada,bez puno vracanja filma.
Besmisleno je to sto govoris. Cak cesto zvucis kao isfrustrirani hejter svega i svacega. Lose je to po zdravlje.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 jun 2014, 01:21

mujezin je napisao/la:Jedinu utakmicu koju je Mire rijesio je ona protiv Milana kada je prosao sve i dao gol, tako rajkan razmišlja :)
Za njega je i Xavi prosjek
Jednostavno covjek ima drugaciji pogled na fudbal i treba to poštovat. :lol:
Prika Serija A je na drugom PDF-u ovdje se pise o REPREZENTACIJI BIH i o ucincima vezano za nju a tu Pjanic nema sta traziti...
Pu hebem ti Svraka ima bolju statistiku.... :lol:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 jun 2014, 01:25

@gringo

:wtf: :facepalm:

Ovo je debelo u offtopic ali moram da ti kažem nešto a ti procjeni šta to znači u odnosu na tebe.

Kada ti i još 100 ljudi uvjeravate jednog čovjeka u nešto to znači da ste ti i tih 100 ljudi upravu, a kada ti sam uvjervaš 100 ljudi u nešto e onda jarane vrijeme je da se malo preispitaš.

Ti sad vidi kojoj od ove dvije skupine pripadaš ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 jun 2014, 01:30

FaraonTM je napisao/la:@gringo

Ovo je debelo u offtopic ali moram da ti kažem nešto a ti procjeni šta to znači u odnosu na tebe.

Kada ti i još 100 ljudi uvjeravate jednog čovjeka u nešto to znači da ste ti i tih 100 ljudi upravu, a kada ti sam uvjervaš 100 ljudi u nešto e onda jarane vrijeme je da se malo preispitaš.

Sta tetke i tece pricaju nikad me nije interesovalo, ja sam ateista i ne obozavm nikog, tako da ti kod mene prolaze samo cinjenice...
Ako nekom Ime Miralem Pjanic znaci nesto burum neka mastribuira na njega, mene iteresuje igra tj ono sto je bitno...A tu Mire u repci nema sta traziti...
Bacili smo 5 godina cekajuci da nesto napravi i nikad nista....
Tako da ako imas kakvu cinjenicu kojom me mozes demantovati, izvoli pucaj.....Ostalo ti je sve u rangu gospe u medjugorju....
Ono lazu ili ne lazu...... ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jun 2014, 01:36

Decko je zvijer!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 jun 2014, 01:39

Pjanic je igrac koji nam daje pravi balans, veza izmedju defanzive i ofanzive. Bez njega bi mnogo teze iznosili loptu, bojim se da bi nam glavna taktika bila nabijanje dugih lopti na Dzeku.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 jun 2014, 01:39

gringobih je napisao/la:

Sta tetke i tece pricaju nikad me nije interesovalo, ja sam ateista i ne obozavm nikog, tako da ti kod mene prolaze samo cinjenice...
Ako nekom Ime Miralem Pjanic znaci nesto burum neka mastribuira na njega, mene iteresuje igra tj ono sto je bitno...A tu Mire u repci nema sta traziti...
Tako da ako imas kakvu cinjenicu kojom me mozes demantovati, izvoli pucaj.....Ostalo ti je sve u rangu gospe u medjugorju....
Nemam ja tebi šta pisati o najopasnijem igraču naše reprezentacije, kojeg se svi pribojavaju i stavljaju ga kao motor naše ekipe. Neću da se upuštam u raspravu sa nekim ko se ne razumije u fudbal jer pametniji popušta. Ja sam ti napisao u postu prije sve što sam imao da ti kažem.

Izvinite na off-u, ovdje prestajem.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 jun 2014, 01:42

FaraonTM je napisao/la:
gringobih je napisao/la:

Nemam ja tebi šta pisati o najopasnijem igraču naše reprezentacije, kojeg se svi pribojavaju i stavljaju ga kao motor naše ekipe. Neću da se upuštam u raspravu sa nekim ko se ne razumije u fudbal jer pametniji popušta. Ja sam ti napisao u postu prije sve što sam imao da ti kažem.

Izvinite na off-u, ovdje prestajem.
Znaci ima gospe??? :kafa:

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 06 jun 2014, 03:53

gringobih je napisao/la:

Ti si maksimalno istraumiran covjek, imas li ti nekih ozbiljnih problema sa zdravljem ?
Cuj iskaza "ja sam ateista i ne obozavam nikog, tako da ti kod mene prolaze samo dokati"- a to znaci ako si ateista ti imas neke super dokaze ? Lihvaru kakve veze ima ubjeđenje o bogu sa ima tvojom tvrdnjom da SAMO kod tebe prolaze cinjenice ? Haj dobro, to si glup. Ti ocigledno se ne razumijes u nogomet. Ne mozes da vidis koliko jedan Pjanic utice na nasu igru. Primjerak tekme Egipat kada ga nema. Pjanic je dugo vremena igrao na pozicijama koji nisu njemu prirodne, mozda je i to jedan od razloga ali je i na tim neprirodniim pozicijama za njega dosta pruzao nasoj igri. Odavno citam ovaj forum, a ti si vazda neki kontras grob te. Fakat si iritantan lik, koji je tvoj problem ? A vecina zna koliko ti volis Prcica i sad hoces da njega nekako napravis boljim od Pjanica jer igraju na slicnoj pozicjii. AL jbg malo si se zajebo, pogresnog igraca si kreno da pljujes. Mire je genije, onaj ko to nije vidio ove sezone uvjerit ce se sljedcim. A tebe ce grdno da razuvjeri (mada ko si ti, pickin dim). Kada velikani nogometa hvale Masetra ti si nasao da kritikujes. Ako Mire pokaze magiju kao u Romi, rasformirat cemo Argentinu na proste faktore.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 06 jun 2014, 05:01

Raspravu o Pjani prebacigte na Pjanin topik.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 jun 2014, 05:11

h1a2s3o je napisao/la:
gringobih je napisao/la:

Ti si maksimalno istraumiran covjek, imas li ti nekih ozbiljnih problema sa zdravljem ?
Cuj iskaza "ja sam ateista i ne obozavam nikog, tako da ti kod mene prolaze samo dokati"- a to znaci ako si ateista ti imas neke super dokaze ? Lihvaru kakve veze ima ubjeđenje o bogu sa ima tvojom tvrdnjom da SAMO kod tebe prolaze cinjenice ? Haj dobro, to si glup. Ti ocigledno se ne razumijes u nogomet. Ne mozes da vidis koliko jedan Pjanic utice na nasu igru. Primjerak tekme Egipat kada ga nema. Pjanic je dugo vremena igrao na pozicijama koji nisu njemu prirodne, mozda je i to jedan od razloga ali je i na tim neprirodniim pozicijama za njega dosta pruzao nasoj igri. Odavno citam ovaj forum, a ti si vazda neki kontras grob te. Fakat si iritantan lik, koji je tvoj problem ? A vecina zna koliko ti volis Prcica i sad hoces da njega nekako napravis boljim od Pjanica jer igraju na slicnoj pozicjii. AL jbg malo si se zajebo, pogresnog igraca si kreno da pljujes. Mire je genije, onaj ko to nije vidio ove sezone uvjerit ce se sljedcim. A tebe ce grdno da razuvjeri (mada ko si ti, pickin dim). Kada velikani nogometa hvale Masetra ti si nasao da kritikujes. Ako Mire pokaze magiju kao u Romi, rasformirat cemo Argentinu na proste faktore.
Uzmi abdest i razgazi, nije ovo za tebe papcino jedna slinava...
Pogledaj ti vokubala sumar bi ti zavidio...

bagrcavi
Kontakt:

Muhamed Bešić

Post Postao/la bagrcavi » 06 jun 2014, 08:34

Ma ne obracajte paznju na Gringa forumskog mangupa i kabadahiju, a da mu nije komsiluka ni djece ne bi imao :lol:
Samo naprijed Gringo popravljas raspolozenje ljudima kao forumska luda :mrgreen:

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 jun 2014, 08:59

Gringo je revolucionar na ovom forumu i prvi je primjetio i ukazivao na puno problema koje je repka imala. Dosta ljudi su mu kontrirali i prozivali ga za sve i svasta ali on je ostao dosljedan i na tome svaka cast. Kvalitet Pjanica i Misimovica danas je tesko usporedjivati jer Pjaniceva minuta na terenu Romu kosta koliko Misimoviceva utakmica Kineze. Da im zamjenimo mjesta u repci i da Miske zaigra kraj Bese a Pjanic iz Dzeka tek bi onda vidjeli zasto je Pjanic skuplji 10 puta od Misimovica. Ipak Misimovic je legenda i kao takav nemamo razloga niti praviti usporedbe njega i bilo kojeg drugog reprezentativca. Jos ovo, da je Miske u svom nogometnom zivotu radom ispratio svoj bogom dani talenat danas bi igrao za Real ili Bajern a ne za neke Kineze kojima se strasim i ime napisat. Unatoc tome jedan od najboljih igraca koji su ikad trcali u dresu BIH.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 06 jun 2014, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 jun 2014, 09:03

gringobih je napisao/la: Sta tetke i tece pricaju nikad me nije interesovalo, ja sam ateista i ne obozavm nikog, tako da ti kod mene prolaze samo cinjenice...
Au grob te yebo. :wtf: :facepalm:

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 06 jun 2014, 09:40

Da završimo sa offtopicom,treba izbaciti Pjanu iz reprezentacije.

http://www.football-observatory.com/IMG ... xcerpt.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Jbga,statistički najbolji među centralnim veznim i defanzivnim veznim na svijetu,i 30-ti najskuplji igrač na svijetu,računajući ugovor,godine,marketing,igračke kvalitete,uglavnom sve.

Sad,recite vi meni,šta će nama takvo smeće od igrača?
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 51 gost.