I najveci koji se nazalost nije plasirao, Zlatan Ibrahimovic.Bayern@heart je napisao/la:Dakle bez još jedne Zvijezde svjetskog nogometa ćemo gledati SP.Velika šteta za Kolumbiju i Falcao-a puno se očekivalo od Kolumbije predvođene Falcaom![]()
Thiago Alcantara, Van der Vaart, Valdes, braća Bender, Schmelzer, Montolivio. Van der Will, Strotman, Kranjčar, Kayle Walker, Mandanda, Mario Gomez, Gundogan, Walcott, Benteke, Ribery, Diego Costa
, Yaya Toure
, Suarez
,
Zaista puno puno dobrih igrača neće igrati na SP šteta za najveću svjetsku nogometnu predstavu
SP 2014 - Generalno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP 2014 - Generalno
da je najveći plasiro bi seA_d_0 je napisao/la:I najveci koji se nazalost nije plasirao, Zlatan Ibrahimovic.Bayern@heart je napisao/la:Dakle bez još jedne Zvijezde svjetskog nogometa ćemo gledati SP.Velika šteta za Kolumbiju i Falcao-a puno se očekivalo od Kolumbije predvođene Falcaom![]()
Thiago Alcantara, Van der Vaart, Valdes, braća Bender, Schmelzer, Montolivio. Van der Will, Strotman, Kranjčar, Kayle Walker, Mandanda, Mario Gomez, Gundogan, Walcott, Benteke, Ribery, Diego Costa
, Yaya Toure
, Suarez
,
Zaista puno puno dobrih igrača neće igrati na SP šteta za najveću svjetsku nogometnu predstavu

Walk on, with hope in your hearts.
- Consigliere
- Kontakt:
Problem je sportski aspekt tolike potrosnje... Recimo sada EURO u Poljskoj i Ukrajini, podijeli ljudi troskove, dobili po cetiri odlicna stadiona na kojima se igraju utakmice svake sedmice i koji su solidno popunjeni... Sta ce Katar sa 10-12 novih ogromnih stadiona nakon prvenstva? Posjeta u domacoj ligi nece biti dovoljna ni da se struja na njima plati. Ali, Fifa- Mafia... boli njih quracLenBias je napisao/la:napraviti ce arapi prvenstvo na vodi ako treba, pa ni na mjesecu nije problem

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sa obzirom da je očito da nastup na SP mogu samo kupiti svojom naftom, jedina fer i poštena stvar je da to urade za ogromnu cijenuConsigliere je napisao/la:Problem je sportski aspekt tolike potrosnje... Recimo sada EURO u Poljskoj i Ukrajini, podijeli ljudi troskove, dobili po cetiri odlicna stadiona na kojima se igraju utakmice svake sedmice i koji su solidno popunjeni... Sta ce Katar sa 10-12 novih ogromnih stadiona nakon prvenstva? Posjeta u domacoj ligi nece biti dovoljna ni da se struja na njima plati. Ali, Fifa- Mafia... boli njih quracLenBias je napisao/la:napraviti ce arapi prvenstvo na vodi ako treba, pa ni na mjesecu nije problem

Pa ko je bila naša mlada?Gunner4 je napisao/la:Da. Samo iz tih 32 drzave.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, ako ljudi mogu zasto da ne, ja sam siguran da ce to oni izvesti kako treba ali me nervira to sto znam kako je izglasan Katar i ko je imao najvecu korist od toga... Citam neki dan: SP u JAR-u nije donio skoro nikakvu zaradu njima kao drzavi jer su stadioni bili skuplji od planiranog, a turisti se nisu pojavili u ocekivanom broju. FIFA, s druge strane jer od tog prvenstva imala profit od oko 2 milijarde!Donnie Darko je napisao/la:
Sa obzirom da je očito da nastup na SP mogu samo kupiti svojom naftom, jedina fer i poštena stvar je da to urade za ogromnu cijenu
I onda procitam nesto sto me stvarno naljutilo: lokalni prodavaci hrane sa standovima nisu smjeli prodavati svoje proizvode u krugu od 2 km oko stadiona za vrijeme prvenstva, osim ako nisu uzimali specijalnu dozvolu koja kosta 7000 dolara. Dakle, recimo, tekma na Kosevu, ti kod Predsjednistva prodajes sa standa

SP u Kataru se nece odrzati...
Ma koliko god FIFA bila jaka, pritisci su preveliki da bi oni gurali to do kraja. A jos kad pocnu izbijat razne afere, standardni mito i korupcija, Englezi ce uzet' prvenstvo samo tako..

Ma koliko god FIFA bila jaka, pritisci su preveliki da bi oni gurali to do kraja. A jos kad pocnu izbijat razne afere, standardni mito i korupcija, Englezi ce uzet' prvenstvo samo tako..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
neka daju njemackoj prvenstvno da nam je svima blizu otici 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Consigliere
- Kontakt:
Daj Boze...Lillard je napisao/la:SP u Kataru se nece odrzati...![]()

- JoseMourinho
- Kontakt:
zna li ko imal gdje da se skine dokument, neko da je odradio sve repke i sastavi ona 23 igraca zadnja sto su izabrali? (znam ima po wikipediji i stranicama, al imal u jendom dokumentu
)

Naravno svi ovi nabrojani su veci fudbaleri od njega, tako je.artemis77 je napisao/la:da je najveći plasiro bi seA_d_0 je napisao/la:I najveci koji se nazalost nije plasirao, Zlatan Ibrahimovic.Bayern@heart je napisao/la:Dakle bez još jedne Zvijezde svjetskog nogometa ćemo gledati SP.Velika šteta za Kolumbiju i Falcao-a puno se očekivalo od Kolumbije predvođene Falcaom![]()
, Yaya Toure
, Suarez
,
Kako idu pravila oko kartona na SP-u?
Koliko ih treba za suspenziju?
Da li se iz grupne faze prenose u knock-out fazu?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Donnie Darko
- Kontakt:
2 žuta kartona su suspenzija na 1 utakmicu. Prenose se i u knock-out fazu, ali se resetuje poslije 1/4 finala.FaraonTM je napisao/la:Kako idu pravila oko kartona na SP-u?
Hvala, yebena situacija mora se paziti kartona.Donnie Darko je napisao/la:2 žuta kartona su suspenzija na 1 utakmicu. Prenose se i u knock-out fazu, ali se resetuje poslije 1/4 finala.FaraonTM je napisao/la:Kako idu pravila oko kartona na SP-u?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Franck Ribery propusta definitivno Svjetsko Prvenstvo!
- sagitarius
- Kontakt:
Eto nade da dodjemo i do 1/4

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ma kakvi Francuzi, Švica prva, a s Ekvadorom igramo u 1/8 finala.sagitarius je napisao/la:Eto nade da dodjemo i do 1/4![]()

Ako otkazu Katar SAD,Australija pa mozda i azijske drzave su kandidati.Europa nije jos na redu.
- Goalgetter
- Kontakt:
I eto, Marco Reus takodjer propusta SP. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.