Da Halep nije dozvolila brejk u drugom setu prošlo bi.noviclan je napisao/la:zamaloWilly je napisao/la:
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Valencia - Barcelona 1Q H-0.5 2 @2.00
Limoges-Strasbourg 2 2.60, 2/2 3.20
domaćin je na 2-0 i mislim da gosti neće izgubiti susret te tako ostati u igri
domaćin je na 2-0 i mislim da gosti neće izgubiti susret te tako ostati u igri
u 89 minuti za 0-3Interista je napisao/la:Prosla i Ceska-Austrija 2
za danas Litva u21-Moldavija u21 z1 1,7 za hrabrije zg 0-1 kvota oko 3

Z sutra probati Njemacka-Armenija oba daju 2,5 kvota nije Armenija toliko losa
Ima li gdje da se prate poeni igraca Dinamo - MIlano ?
hahaa izvini al hahahasamirr je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
fixator je napisao/la:evo presao sam malo na premier:

Semper Fidelis
Kakva fula. Čitavih 0 (slovima nula) poena.Krokodil je napisao/la:Zašto je granica na Bojana Bogdanovića "samo" 13,5 ? Po kvoti 1.85 men'se čini zicer dana!

Izvinjavam se ako je neko prepisao ovaj "zicer"

Fordinjo je napisao/la:Valencia - Barcelona 1Q H-0.5 2 @2.00
Ja sam ovako bacio na tiket , ova juzna koreja nikad nisu dobile rukometasice norveske pa ne bi trebale ni veceras a Miami sam moro uzeti ovaj Hendikep
bode me u oci......
San Antonio Spurs - Miami Heat / Miami Heat 8.5 @1.51
South Korea Women - Norway Women X2 @1.33
@2.01

San Antonio Spurs - Miami Heat / Miami Heat 8.5 @1.51
South Korea Women - Norway Women X2 @1.33
@2.01

Su-Wei Hsieh/Shuai Peng - Muguruza, G/Suarez Navarro, C 2 @2.40 Unibet
Kazu Brazil sutra sa drugom postavom? Jel iko jos cuo il me lozi jaran?
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Njima druga postava malo slabija od prve.soxx je napisao/la:Kazu Brazil sutra sa drugom postavom? Jel iko jos cuo il me lozi jaran?

Mićo je Fićo!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
I rezerve ce uzet Srbiju, jebote panamu nisu mogli uzet 

Pikado: World Cup
Australija (h-2.5) - Danska 1 @2.12
(tko se boji hendikepa, nek opali jedinicu, skroz solidnih @1.25)
Australci veliki favoriti. Dobri duh pikado svijeta i moj osobni favorit Simon Whitlock u paru sa prgavim, ali također jako moćnim Paul Nicholsonom prvo kolo otvaraju protiv Danaca (Laursen i Lindskjold). Iako ta imena većini ljudi ne igraju nikakvu ulogu, po onome što čitam - australski duo trebao bi ih shvatiti ozbiljno. Zato sam vam i napisao dvije mogućnosti, jedinica bi trebala bit sigurna. I sama kvota od 1.25 to nalaže. No hendikep samo za hrabrije. Igra se tko prije 5 legova. Znači, rezultatom 5-2 prolaze obe varijante. Vidjet ćemo!
Šah: Norway 2014
Veselin Topalov - Magnus Carlsen 2 @2.40
Magnus rankiran 1. na svijetu trenutno. Spominjao sam ga već danas, popularno zvan "wunderkind" zbog partije protiv Kasparova prije 10-ak godina. Tada još 13-godišnjak izvukao je remi protiv najveće šahovske ikone zadnjih nekoliko decenija. Domaćin je ovog turnira i tek se čeka ono pravo izdanje, pošto je remizirao prve 3. Mislim da je sutra vrijeme za pobjedu. Danas sam ga pratio cijelo popodne, imao je veliku prednost, ishlapila u toku igre i završilo neodlučenim rezultatom. Ne bi trebao ponoviti istu grešku.
A da ovaj tip ne bude samo pucanj u prazno pobrinuo sam se naći statistiku međusobnih omjera:
-----29 mečeva-----
13 pobjeda Carlsena
12 remija
4 pobjede Topalova
Valja naglasiti da Topalov nije pobjedio zadnjih 19 partija, zadnja koju je izvukao bila je 2008. (Carlsen tada još nije bio ni punoljetan)
Dva para, tečaj 6.
Nek je sa srećom!
Australija (h-2.5) - Danska 1 @2.12
(tko se boji hendikepa, nek opali jedinicu, skroz solidnih @1.25)
Australci veliki favoriti. Dobri duh pikado svijeta i moj osobni favorit Simon Whitlock u paru sa prgavim, ali također jako moćnim Paul Nicholsonom prvo kolo otvaraju protiv Danaca (Laursen i Lindskjold). Iako ta imena većini ljudi ne igraju nikakvu ulogu, po onome što čitam - australski duo trebao bi ih shvatiti ozbiljno. Zato sam vam i napisao dvije mogućnosti, jedinica bi trebala bit sigurna. I sama kvota od 1.25 to nalaže. No hendikep samo za hrabrije. Igra se tko prije 5 legova. Znači, rezultatom 5-2 prolaze obe varijante. Vidjet ćemo!
Šah: Norway 2014
Veselin Topalov - Magnus Carlsen 2 @2.40
Magnus rankiran 1. na svijetu trenutno. Spominjao sam ga već danas, popularno zvan "wunderkind" zbog partije protiv Kasparova prije 10-ak godina. Tada još 13-godišnjak izvukao je remi protiv najveće šahovske ikone zadnjih nekoliko decenija. Domaćin je ovog turnira i tek se čeka ono pravo izdanje, pošto je remizirao prve 3. Mislim da je sutra vrijeme za pobjedu. Danas sam ga pratio cijelo popodne, imao je veliku prednost, ishlapila u toku igre i završilo neodlučenim rezultatom. Ne bi trebao ponoviti istu grešku.
A da ovaj tip ne bude samo pucanj u prazno pobrinuo sam se naći statistiku međusobnih omjera:
-----29 mečeva-----
13 pobjeda Carlsena
12 remija
4 pobjede Topalova
Valja naglasiti da Topalov nije pobjedio zadnjih 19 partija, zadnja koju je izvukao bila je 2008. (Carlsen tada još nije bio ni punoljetan)
Dva para, tečaj 6.
Nek je sa srećom!

U desetom selu živi Antuntun!
Po meni nema logike, zadnja pripremna utakmica gdje treba da uigrava prvu ekipu i da igra rezervama. Možda ubaci 2-3 rezerve ako još nije siguran u prvih 11.soxx je napisao/la:Kazu Brazil sutra sa drugom postavom? Jel iko jos cuo il me lozi jaran?
- BenjooJutub
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.