Niko nije otjeran i u svakom trenutku ima mogućnost da piše gdje hoće i kad hoće.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Potpuno razliciti tipovi igraci..nezz koji mi je bolji iskreno ,al znam za kojeg bi uvijek glasao..IlCapitano je napisao/la:Samo kažem da je Pogba bio dobro ispred njega dok Vedad na Face TV u toku utakmice nije reklamirao da se glasa za njega. Nije kao da je bitno glasanje uopšte.![]()
![]()
Niko nije otjeran i u svakom trenutku ima mogućnost da piše gdje hoće i kad hoće.
Bas me zanima sta ce Denno recManuel je napisao/la:Seydou Keita je novi igrac Rome,oficijelna potvrda ce biti u petak.Naravno njegov transfer nije kostao ni marke
Ma kakav Rodrigo,bolji je igrac Keita,evo dogovorio se Sabatini kraljAlen1987 je napisao/la:Mogli su ostaviti Taddeia, kad su već ovog starca doveli na njegovo mjesto. Ali eto sad će Benatia imati razlog više da ostane u ekipi (još jedan musliman u Rimu)
Treba druže i pravi napadač tipa Lukaku,Mandžukić... i još par igrača kvaliteta Keite da se pojača klupa, naravno i da se zadrže najbolji igrači, eh onda možemo pričati o Romi koja je konkurentna na svim frontovima. A ako nas potrefi maler pa dobijemo neku grupu smrti u LP(a velike su šanse), onda nam ni CR7 i Messi u paketu ne mogu pomoćiFaraonTM je napisao/la:Napredujete nema šta. Po meni treba vam još jedan kvalitetan lijevi bek da bi mogli igrati bitnu ulogu u Ligi Prvaka.
muxa je napisao/la:Jel vi dolazak Keite smatrate pojacanjem?
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Dembele je odličan igrač, ali mislim da imamo prejaku sredinu i da je nerealno za očekivati da nam na klupi sjede Radja i Dembele, ako su recimo kevin-ddr-pjanke prva postava. Lukaku ima samo 21 god. i mišljenja sam da koliko god. sad iskeširamo za njeg u budućnosti bi mogli još više zaraditi ili barem povratiti uloženi novac.Manuel je napisao/la:Hajde Adriano potpisi vise da osiguramo i tog lijevog beka.Iturbe ili Lukaku ce biti novi igraci Rome.Jedan od njih dvojice 100%.
Sabatini poslao ponudu vrijednu 10miliona za Dembelea.Kako bi samo volio da njega dovedemo,ali prije svih bih najvise volio Lukakua od svih igraca koji se spominju.
Ma skroz ok transfer,nije nas nista kostao,nece ni imati veliku minutazu i vec je pokazao profesionalno ponasanje,mjenja Dedu i to je ok.muxa je napisao/la:Bas me zanima sta ce Denno recManuel je napisao/la:Seydou Keita je novi igrac Rome,oficijelna potvrda ce biti u petak.Naravno njegov transfer nije kostao ni marke
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Alene brate ti zaboravio da igramo na tri fronta,potrebno nam je sto vise kvalitetnijih igraca ako zelimo sta da uradimo ove sezone.Dembele je strasan igrac ali ne vjerujem da ce ga Sparsi pustiti ispod 15 miliona.Lukakua ako dovedemo ja potpisujem skudetoAlen1987 je napisao/la:Dembele je odličan igrač, ali mislim da imamo prejaku sredinu i da je nerealno za očekivati da nam na klupi sjede Radja i Dembele, ako su recimo kevin-ddr-pjanke prva postava. Lukaku ima samo 21 god. i mišljenja sam da koliko god. sad iskeširamo za njeg u budućnosti bi mogli još više zaraditi ili barem povratiti uloženi novac.Manuel je napisao/la:Hajde Adriano potpisi vise da osiguramo i tog lijevog beka.Iturbe ili Lukaku ce biti novi igraci Rome.Jedan od njih dvojice 100%.
Sabatini poslao ponudu vrijednu 10miliona za Dembelea.Kako bi samo volio da njega dovedemo,ali prije svih bih najvise volio Lukakua od svih igraca koji se spominju.
donati je desni bekmacahz je napisao/la:Ne sali nam se ovaj sportski direktor.... Iturbe nadomak Rome, 25 ml eura, ali ce najvjerovatnije biti u Marqinho ukljucen u transfer, spominje se lijevi bocni Leverkuzena Donaty. Mi njima Jedavaja oni nama Donatija i jos im para dodjemo. Keita je tu... tek je pocelo, bit cemo odlicno nastavili se ovako odvijati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.