Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ovo gore za garanciju, ona vrijedi samo na ime na koje je izdata i ne moze se prenijeti ali u slucaju kvara moze je iskoristiti taj na kome je ako se dogovorite, za fontele citaj dojmove na klixu dosta raja pise..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
treba mi aplikacija za obicnu tabelu. Znaci, proizvoljan broj redova i kolona za unos podataka....
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ljudi pomagajte
Galaxy ace je mob..juce stavim karticu 16 giga,al sta god krenem skidat prekine nedovoljno interne memorije

Galaxy ace je mob..juce stavim karticu 16 giga,al sta god krenem skidat prekine nedovoljno interne memorije

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
vjerovatno nemas dovoljno interne memorije,prebaci sve sto mozes na karticu ili pobrisi ako ti ne treba(sa interne memorije )likusa je napisao/la:Ljudi pomagajte![]()
Galaxy ace je mob..juce stavim karticu 16 giga,al sta god krenem skidat prekine nedovoljno interne memorije![]()
vidim da ovaj tvoj mob ima samo 158 MB na kojeg mozes instalirati aplikacije,tako da sve aplikacije koje mozes prebaci na karticu
Ace ima vrlo malo memorije, a aplikacije obicno mogu da se instaliraju samo na internu memoriju, skini App2SD i sve aplikacije koje mogu prebaci na memorijsku, kao i ostale datoteke...
Kad sam tu da pitam ima li jos neko kome 3G net ne radi ? Postavljen je ispravno i imam jos MB da koristim, ali ne radi nikako, do cega moze biti i sta da radim?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Kad sam tu da pitam ima li jos neko kome 3G net ne radi ? Postavljen je ispravno i imam jos MB da koristim, ali ne radi nikako, do cega moze biti i sta da radim?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Trebas namjestiti da ti automatski premjesta na karticu.likusa je napisao/la:Ljudi pomagajte![]()
Galaxy ace je mob..juce stavim karticu 16 giga,al sta god krenem skidat prekine nedovoljno interne memorije![]()
Skini App2SD.
edit : Prestize me ovaj iznad.
Hvala momci ...
Jedno viber nece,ostalo ide ok
Jedno viber nece,ostalo ide ok
Željeznicar za život cijeli !
3g mreža od bh telecoma je rinaka ,problem ćeš riješit u opcijama odabirom isključivo 2g mrežeanonimni je napisao/la:Ace ima vrlo malo memorije, a aplikacije obicno mogu da se instaliraju samo na internu memoriju, skini App2SD i sve aplikacije koje mogu prebaci na memorijsku, kao i ostale datoteke...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
- Kontakt:
Mobilni do 200KM? Vidim Lumia 520 ništa do te cijene, šteta, ovo nije meni, ja imam 920-ku, ali bih volio iznenaditi oca sa mobitelom jer vidim da stalno traži sebi a nikad uzeti?
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma lumia 520 najbolja za te pare, sigurno mozes pronaci je za 200km, pokusaj se cjenkati na piku
Bas neki dan sam gledo pik, moze se nac 100%...ako ti nije mrsko probaj potrazit, mislim da je bilo na onom profilu kamkonekting il tako nesto, bas 200 KM-ova....dal su pouzdani to nezz
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
- Kontakt:
Ma obić ću sutra ove naše radnje odavdje da vidim ima li gdje kakva, sigurnije ipak nego na piku pa ćemo vidjeti... Hvala na odgovorima do sad!
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
Imam ja Xperiu P za prodat, kupljena u telekomu, prva ruka, ako si zainteresovan javi se u PP dog cemo se za cijenu.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Nece ni tako, probao sam i samo 2G i samo 3G i opet nista...madridist je napisao/la:3g mreža od bh telecoma je rinaka ,problem ćeš riješit u opcijama odabirom isključivo 2g mrežeanonimni je napisao/la:Ace ima vrlo malo memorije, a aplikacije obicno mogu da se instaliraju samo na internu memoriju, skini App2SD i sve aplikacije koje mogu prebaci na memorijsku, kao i ostale datoteke...
Srecom, imam sad WiFi, ali hocu da ovo namjestim da mogu koristiti net kad bude zatrebalo... valjda ce Telecomovci srediti ovo ubrzo jer stvarno ne znam sta jos treba procackati (ustvari, sta se jos moze uraditi u tom dijelu postavki)...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
meni zna zakociti bezveze, pa ne radi dan, pa onda opet proradi sam od sebe, iako pokazuje da ima 3g "konekciju"
to moze biti do svega i do tebe i do telekoma
to moze biti do svega i do tebe i do telekoma
E ne znam sta je, ni danas nije htio...
Nista, ako ovako ostane, moracu ih zvati u ponedjeljak, mobitel je konfigurisan kako treba, pa sumnjam da je do njega...
Nista, ako ovako ostane, moracu ih zvati u ponedjeljak, mobitel je konfigurisan kako treba, pa sumnjam da je do njega...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
.Ima li kakva aplikacija da skidam klipove sa youtuba u mp3 formatu
..android je u pitanju.
..android je u pitanju.
1946
Za koliko se minimalno može naći Xperia Z trenutno?
Vidim da su Xperia S i V nešto jeftinije,al da bi mi ovu Z
Vidim da su Xperia S i V nešto jeftinije,al da bi mi ovu Z

You'll never walk alone.
4 stoje polovan, nov 5-6 stoja.
Inace znas izabrati sony je odavno no1 proizvodjac mob telefona.
Inace znas izabrati sony je odavno no1 proizvodjac mob telefona.
A ovaj sto pita za 200km, xperia arcs je puno bolja od te lumije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.