Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Jedno pitanje
Imam dobitni listic, odigran u premieru preko cl. broja,, potpuno sam zaboravio na njega,, star je vec 18 dana,, a vidim da je rok za isplatu 15 dana,, eh sad ja mislim da imam neku sansu da ga isplatim posto je odigran preko cl, broja,, zna li neko nesto vise??
Imam dobitni listic, odigran u premieru preko cl. broja,, potpuno sam zaboravio na njega,, star je vec 18 dana,, a vidim da je rok za isplatu 15 dana,, eh sad ja mislim da imam neku sansu da ga isplatim posto je odigran preko cl, broja,, zna li neko nesto vise??
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
zna li neko koliko su poena dali Gentile i Hackett
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
hvala tisamirr je napisao/la:http://195.56.77.56/n4/indexITALEGA.html?ita_66054 vidi ovde
Koliko je dao bogdanovuc poena
Bogadnovićoglu 0 sayi
Ako se ne varam nakon 15 dana zastarijeva pravo na isplatu dobitka, ali se sjećam da mi je jednom radnica rekla da nakon petnaestog dana dobitak ide na račun vlasnika članskog broja. Otiđi do najbliže poslovnice pa provjeri.gonzales je napisao/la:Jedno pitanje

Edit.
Zna li neko šta bi sa Bogdanovićem, povreda ili lične ne mogu da vjerujem da je imao 0 poena.

Zahvaljujem,Janez je napisao/la:Ako se ne varam nakon 15 dana zastarijeva pravo na isplatu dobitka, ali se sjećam da mi je jednom radnica rekla da nakon petnaestog dana dobitak ide na račun vlasnika članskog broja. Otiđi do najbliže poslovnice pa provjeri.gonzales je napisao/la:Jedno pitanje
Edit.
Zna li neko šta bi sa Bogdanovićem, povreda ili lične ne mogu da vjerujem da je imao 0 poena.

sta mislite o preostaloj utakmici? Sta predlazete?

Sta sad da radim,, dal da cekam ove nocne ptice?

Doellman nakon što je u prvih 20 min zabio 11 koševa u idućih 20 niti jedan, 

Samo zato da nas navuku i hladno obore.Krokodil je napisao/la:Kakva fula. Čitavih 0 (slovima nula) poena.Krokodil je napisao/la:Zašto je granica na Bojana Bogdanovića "samo" 13,5 ? Po kvoti 1.85 men'se čini zicer dana!![]()
Izvinjavam se ako je neko prepisao ovaj "zicer"

Nisi ti kriv brate, logika kaže da nakon onako loše prošle tekme i partije večeras je trebao da proradi. A eto nije, ali i mene zanima kako 0 poena je li neka povreda u pitanju, lične nemoguće da je 0 poena.

Gledajuci ovaj Challenger u Aradu, moze se veoma lagano zaključiti da je neko umijesao prste na ovaj turnir. S obzirom da je namještanje u tenisu postalo dosta često, naravno na ovim nize rangiranim turnirima, treba izbjegavati do kraja Arad, jedino možda na Damira
.
Ovo su samo neki od mečeva na koje nadležni sumnjaju, a i imaju pravo. Kutrovsky i Torebko su imali preko 15 duplih servis grešaka, kod 5:6 u 3. setu, Kutrovsky sasvim "slucajno" pravi dvije uzastopne, i veoma mirno napušta teren, kao da upravo nije poklonio meč protivniku.
Michon - Rudnev (Kazan) 2:0
Rochus - Millot (Guadeloupe) 2:1
Kutrovsky - Torebko 1:2
U Aradu, u svaki sumnjiv meč umiješani su Rumuni i naravno balkanski igrači.
Ungur - Cuevas 2 @ 5.00,TR 0:2 @ 8.00
Hanescu - Ignatik 2 @ 4.33
Veic - Cacic 2 @ 3.40
Luncanu - Santanna 1 @ 1.80 (2.30>>1.80)
Luncanu - Skugor 1 @ 2.40
Bet365 je u ponudi imao samo Hanescua i Ungura. Najbolja svjetska kladionica, sa nevjerovatnom ponudom za tenis, ne stavlja parove sa Challengera u ponudu
A naravno Veic i Ungur su opšte poznati fixeri u tenisu.
Može bit' i da ovo nije istina, ali ne bi me zacudio jos poneki sličan rezultat do kraja

Ovo su samo neki od mečeva na koje nadležni sumnjaju, a i imaju pravo. Kutrovsky i Torebko su imali preko 15 duplih servis grešaka, kod 5:6 u 3. setu, Kutrovsky sasvim "slucajno" pravi dvije uzastopne, i veoma mirno napušta teren, kao da upravo nije poklonio meč protivniku.
Michon - Rudnev (Kazan) 2:0
Rochus - Millot (Guadeloupe) 2:1
Kutrovsky - Torebko 1:2
U Aradu, u svaki sumnjiv meč umiješani su Rumuni i naravno balkanski igrači.
Ungur - Cuevas 2 @ 5.00,TR 0:2 @ 8.00
Hanescu - Ignatik 2 @ 4.33
Veic - Cacic 2 @ 3.40
Luncanu - Santanna 1 @ 1.80 (2.30>>1.80)
Luncanu - Skugor 1 @ 2.40
Bet365 je u ponudi imao samo Hanescua i Ungura. Najbolja svjetska kladionica, sa nevjerovatnom ponudom za tenis, ne stavlja parove sa Challengera u ponudu

A naravno Veic i Ungur su opšte poznati fixeri u tenisu.
Može bit' i da ovo nije istina, ali ne bi me zacudio jos poneki sličan rezultat do kraja

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Cekam i ja San Antonio 1x, valjda docekam :O
Ebo ga ljeb i gulbis. Gem mi trebaoooo
- 10DelPiero
- Kontakt:
E to mi je jedna od najmrzih stvari kod muskaraca, kad servira na 5-3 a ti imas over gemova u 1. setu i popusi jos jedan brejk nisam sad igrao al' znam kako jesoxx je napisao/la:Ebo ga ljeb i gulbis. Gem mi trebaoooo

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
4 zene na terenu pa to nikako ne moze na dobro izac, ove dvije glupace prave 2 brejka u 3 setu i opet ne mogu dobit mec

Alessandro Del Piero !
**** ti Arnaboldi A. ****
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Koje je smece ovaj Harrison u pm.
ajde Nadal lagano zavrsi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.