corleone87 je napisao/la:![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
![]()
![]()
Informacije je iz prve ruke od osobe koja u zivotu nije pogledala fudbal osim mozda reprezentacije BiH al je u jako jako dobrim odnosima sa ZolomHercegovinaBosna je napisao/la:Najjace je kad neko zna da se prodao ali ne zna u koji klub, to je baš vrhunac !!
Pa ako je u dobrim odnosima s Zolom i zna da se prodao onda isto tako mora znati tačno koji je klub u pitanju valjda je to logicno ??!!katalinskiosim je napisao/la:Informacije je iz prve ruke od osobe koja u zivotu nije pogledala fudbal osim mozda reprezentacije BiH al je u jako jako dobrim odnosima sa ZolomHercegovinaBosna je napisao/la:Najjace je kad neko zna da se prodao ali ne zna u koji klub, to je baš vrhunac !!
Logicno je drug, u pravu si ti. Ta osoba je žena i vjeruj mi da ne zna ni jedan klub osim Želje i Sarajeva a kamo li kako se zove neki Belgijski. Uostalom vidjet cemo ovih dana jel istina ili nije, ali po osobi koja mi je to reka i koja zna njegove roditelje i njega samog 100 % je zavrseno.HercegovinaBosna je napisao/la:Pa ako je u dobrim odnosima s Zolom i zna da se prodao onda isto tako mora znati tačno koji je klub u pitanju valjda je to logicno ??!!katalinskiosim je napisao/la:Informacije je iz prve ruke od osobe koja u zivotu nije pogledala fudbal osim mozda reprezentacije BiH al je u jako jako dobrim odnosima sa ZolomHercegovinaBosna je napisao/la:Najjace je kad neko zna da se prodao ali ne zna u koji klub, to je baš vrhunac !!
Adviser je napisao/la:Šta smo doživjeli ...![]()
![]()
![]()
Vujović: Poželjan i „Željezničar“![]()
![]()
![]()
I u rukovodstvu kluba saopštili su prve želje vezane za uvodnu kvalifikacionu rundu Lige Evrope. Sportski direktor „Lovćena“ Vaso Vujović, koji je svojevremeno sudio u međunarodnim klupskim takmičenjima, takođe dijeli Tatarov stav da naš tim u ovom momentu može odgovoriti većini rivala iz prvog ’šešira’.
Za razliku od kapitena, Vujović je među poželjnim rivalima naveo i sarajevski “Željezničar”, sa kojim “Lovćen” već ima četiri međusobna okršaja, doduše iz pedesetih godina prošlog vijeka.
- Ako govorimo o ’poželjnim’ protivnicima, u toj grupi vidim ekipe poput „Željezničara“, „Birkirkare“ ili „Ženesa“ ...
http://www.fklovcen.me/?p=201607. juni 2014. godine (SUBOTA)
- IV Malonogometni turnir „Hrasno Brdo 2014”, mjesto održavanja je pomoćni teren FK “Željezničar”,
-11.00 sati otvaranje turnira,
-18.00 sati zatvaranje turnira i uručenje nagrada.
http://www.novosarajevo.ba/stream/press ... 3&pid=4541
Sve za male pare u našoj ligi možeš kupiti ako ti zafali i to već provjerenog i dokazanog igrača, tako da sve što se nudi za naše igrače treba prodati od strane stranih klubova.terabajt je napisao/la:Mislim da ne možemo priuštiti da nam odu i toma i zola, osim za neke nerealne pare al do toga će tesko doci. Mislim da amar neće dati da odu obojca osim ako u glavi nema neku zamjenu za njih.
Ja mislim da amar u glavi vec ima neku zamjenu za njih dvojicu jer realno ne mozemo se osloniti samo na hasanovica i sadikovica..nama na sredini fali jedna 10-ka koju nemamo odlaskom zebe...a ako su fine pare u pitanju normalno da ce ih pustiti kao sto kaze jahija u nasoj ligi se mogu za male pare uzeti provjereni igraci...a nama pod hitno treba dobar napadac..ne mogu da vjerujem da se jos nista ne zna za napadaca...trebat ce nam stoper i jedno krilojahija je napisao/la:Sve za male pare u našoj ligi možeš kupiti ako ti zafali i to već provjerenog i dokazanog igrača, tako da sve što se nudi za naše igrače treba prodati od strane stranih klubova.terabajt je napisao/la:Mislim da ne možemo priuštiti da nam odu i toma i zola, osim za neke nerealne pare al do toga će tesko doci. Mislim da amar neće dati da odu obojca osim ako u glavi nema neku zamjenu za njih.
Naravno da treba podržati. Trebalo bi biti i lijepo vrijeme. Nego, znaš li ti ko je od ovih udarnih 13-14 juniora izlazno goddište? Znam da su Sadiković, Kjosevksi, Hasković, Grebenar i Kašić izlazna a da Memija, Beganović mogu igrati još godinu za juniore. Šta je sa ostalima? Ko je po tebi još dobar od ovih 95. Ovi 96 će vjerovatno biti i sljedeće godine uglavnom juniori i možda će se ovoj dvojici nabrojanih davati šansa ali interesuju me izlazna? Koji su još dobri?FKZ1921 je napisao/la:Ovo u subotu je vrlo vazno, trebamo to maksimalno podržati.
Posebno je važno za juniore. Prvo, treba im pobjeda za duplu krunu, a drugo, igraju protiv vrlo dobre ekipe Prijedora (peti na tabeli). Uz našu pomoć će lakše do pobjede.
Drugo, ovo je prilika da vidimo na djelu momke koji ce u narednim godinama ciniti okosnicu prvog tima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.