Neka grob te yebovm22 je napisao/la:Mrkva se u dede emana sastao sa Abramovičem. Detalji nepoznati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Neka grob te yebovm22 je napisao/la:Mrkva se u dede emana sastao sa Abramovičem. Detalji nepoznati
vm22 je napisao/la:Mrkva se u dede emana sastao sa Abramovičem. Detalji nepoznati
Da prevedemo komsijama posto nece skontat. Ne znaju mostarske izraze. BijelolukovacMostaracVelezovac je napisao/la:Sa njima jos dosli Pirjanac, Saransakovac i Poparich, u veznom redu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato ja sam cuo bizovac ili mohunacshaman7 je napisao/la:Grahovac iz borca pred potpisom![]()
![]()
Blizu potpis je i najbolji igrac tima iz Kavadarca(R. Makedonija)defazivni vezni Vasil Paradajizovski,a pregovara se i se dvojicom Japanaca, Domu Koshaka i Zdapi Koyama.Koshaka i Koyama igraju u istom timu i veliki su prijatelji, Koshaka je izraziti napadac onako naoko robustan i koji zabija iz najmanje prilike,i ima veoma jak sut, dok Koyama je golman i koji je dosta visok a koji brani sve zivo,i samo rijetki su ubacivali loptu u njegovu mrezu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato ja sam cuo bizovac ili mohunacshaman7 je napisao/la:Grahovac iz borca pred potpisom![]()
![]()
Zavisi odakle je taj Koyama, ako je iz Centra 2 onda su mnogi ubacivali, ako je iz Mahale, onda bogami rjedje.rodjak je napisao/la:Blizu potpis je i najbolji igrac tima iz Kavadarca(R. Makedonija)defazivni vezni Vasil Paradajizovski,a pregovara se i se dvojicom Japanaca, Domu Koshaka i Zdapi Koyama.Koshaka i Koyama igraju u istom timu i veliki su prijatelji, Koshaka je izraziti napadac onako naoko robustan i koji zabija iz najmanje prilike,i ima veoma jak sut, dok Koyama je golman i koji je dosta visok a koji brani sve zivo,i samo rijetki su ubacivali loptu u njegovu mrezu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato ja sam cuo bizovac ili mohunacshaman7 je napisao/la:Grahovac iz borca pred potpisom![]()
![]()
![]()
FORZA CRVENI
MostaracVelezovac je napisao/la:
Zavisi odakle je taj Koyama, ako je iz Centra 2 onda su mnogi ubacivali, ako je iz Mahale, onda bogami rjedje.
Detalji poznati samo dedi emanu hahahahvm22 je napisao/la:Mrkva se u dede emana sastao sa Abramovičem. Detalji nepoznati
Zar je zajebancija za ova dva japanca Koshaku i Koyamashaman7 je napisao/la:
Inače sad ozbiljno,
Hahahaha....MostaracVelezovac je napisao/la:Evo taze iz narko parka, Shaman7 i Pastrmka spijuniraju Mrkvu da saznaju pojacanja.
fale nam još dvojica za teletabisa, ima li dobrovoljaca ?MostaracVelezovac je napisao/la:Evo taze iz narko parka, Shaman7 i Pastrmka spijuniraju Mrkvu da saznaju pojacanja.
Iz parka jos nema novosti. Vidio sam Avdu na prozoru kako kopa nos i nesto usta stavlja. E sad o cemu se radiMostaracVelezovac je napisao/la:Evo taze iz narko parka, Shaman7 i Pastrmka spijuniraju Mrkvu da saznaju pojacanja.
Mislim da su to koordinate za dovodjenje nekog crnca (cigana).NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Iz parka jos nema novosti. Vidio sam Avdu na prozoru kako kopa nos i nesto usta stavlja. E sad o cemu se radiMostaracVelezovac je napisao/la:Evo taze iz narko parka, Shaman7 i Pastrmka spijuniraju Mrkvu da saznaju pojacanja.
![]()
![]()
Kažu Abramovič inzistirao da se nađu u dede Emana. Kaže bit će glavni u raji kad im bude pričao gdje je bio.Kadet91 je napisao/la:vm22 je napisao/la:Mrkva se u dede emana sastao sa Abramovičem. Detalji nepoznati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.