FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FaraonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FaraonTM » 05 jun 2014, 21:09

corleone87 je napisao/la::bow: :bow:
slika
:tokralju:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 05 jun 2014, 21:11

Svim pripadnicima plave nacije sretan Zubandan !
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 05 jun 2014, 21:14

slika
:bow: :bow:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 05 jun 2014, 21:20

slika
:tokralju:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 05 jun 2014, 21:42

Sretan nam Zubandan :)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 jun 2014, 21:46

Jedan je Zuban, svaka čast majstore !

ps. a što se tiče ovih đetića, bujrum kad već toliko žele :kafa:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

katalinskiosim
Kontakt:

Post Postao/la katalinskiosim » 05 jun 2014, 22:12

Sretan Zubandan.

Znali iko sta je za Zoloticem, meni sad rekose da je potpisao za neki klub u Belgiji i da je 100 % tacna informacija. Znali iko ista opsirnije ?

Btw ako se pisalo o njemu na ovoj temi halalite, bio sam odsutan par dana pa nisam ulazio da citam.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 05 jun 2014, 22:18

Najjace je kad neko zna da se prodao ali ne zna u koji klub, to je baš vrhunac !! :lol:
Mićo je Fićo!

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 05 jun 2014, 22:52

slika
:salut:
FK Željezničar 1921

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 05 jun 2014, 23:34

Sve su mi titule drage, ali je ova neprevazidjena... :clap: Nikad u istoriji se nije desilo da jedna utakmica vjecitog derbija odlucuje o prvaku drzave. Hvala ti Boze sto si nam podario te neopisive trenutke radosti i srece...E sad da vam pricam kako sam tad imao neki osjecaj za gol, ali mi vjerovatno necete povjerovati tako da ne pisem dzabe. :mrgreen:

[size=150]SRETAN ZUBANDAN SVIM ZELJOVCIMA SIROM SVIJETA![/size]

Mozda neki misle da je 05.06.1998. godine dobijena bitka i takvi su u zabludi, tada je gospodo drugovi dobijen rat!!!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

katalinskiosim
Kontakt:

Post Postao/la katalinskiosim » 06 jun 2014, 00:58

HercegovinaBosna je napisao/la:Najjace je kad neko zna da se prodao ali ne zna u koji klub, to je baš vrhunac !! :lol:
Informacije je iz prve ruke od osobe koja u zivotu nije pogledala fudbal osim mozda reprezentacije BiH al je u jako jako dobrim odnosima sa Zolom

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 06 jun 2014, 01:05

katalinskiosim je napisao/la:
HercegovinaBosna je napisao/la:Najjace je kad neko zna da se prodao ali ne zna u koji klub, to je baš vrhunac !! :lol:
Informacije je iz prve ruke od osobe koja u zivotu nije pogledala fudbal osim mozda reprezentacije BiH al je u jako jako dobrim odnosima sa Zolom
Pa ako je u dobrim odnosima s Zolom i zna da se prodao onda isto tako mora znati tačno koji je klub u pitanju valjda je to logicno ??!!
Mićo je Fićo!

katalinskiosim
Kontakt:

Post Postao/la katalinskiosim » 06 jun 2014, 01:20

HercegovinaBosna je napisao/la:
katalinskiosim je napisao/la:
Pa ako je u dobrim odnosima s Zolom i zna da se prodao onda isto tako mora znati tačno koji je klub u pitanju valjda je to logicno ??!!
Logicno je drug, u pravu si ti. Ta osoba je žena i vjeruj mi da ne zna ni jedan klub osim Želje i Sarajeva a kamo li kako se zove neki Belgijski. Uostalom vidjet cemo ovih dana jel istina ili nije, ali po osobi koja mi je to reka i koja zna njegove roditelje i njega samog 100 % je zavrseno.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 06 jun 2014, 01:30

Adviser je napisao/la:Šta smo doživjeli ... :( :wtf: :evil:
Vujović: Poželjan i „Željezničar“ :oops: :oops: :oops:

I u rukovodstvu kluba saopštili su prve želje vezane za uvodnu kvalifikacionu rundu Lige Evrope. Sportski direktor „Lovćena“ Vaso Vujović, koji je svojevremeno sudio u međunarodnim klupskim takmičenjima, takođe dijeli Tatarov stav da naš tim u ovom momentu može odgovoriti većini rivala iz prvog ’šešira’.

Za razliku od kapitena, Vujović je među poželjnim rivalima naveo i sarajevski “Željezničar”, sa kojim “Lovćen” već ima četiri međusobna okršaja, doduše iz pedesetih godina prošlog vijeka.

- Ako govorimo o ’poželjnim’ protivnicima, u toj grupi vidim ekipe poput „Željezničara“, „Birkirkare“ ili „Ženesa“ ...
http://www.fklovcen.me/?p=2016
07. juni 2014. godine (SUBOTA)

- IV Malonogometni turnir „Hrasno Brdo 2014”, mjesto održavanja je pomoćni teren FK “Željezničar”,
-11.00 sati otvaranje turnira,
-18.00 sati zatvaranje turnira i uručenje nagrada.
http://www.novosarajevo.ba/stream/press ... 3&pid=4541

"Mislim da sa bilo kojom od 38 ekipa sa liste mogućih protivnika možemo da se nadigravamo. Naravno, moje prve želje su predstavnici Malte, Lihtenštajna, Luksemburga, ili, što je manja mogućnost na samom žrijebu – Sjeverne Irske ili Islanda. Lično, ne bih bježao ni od solucije da dobijemo protivnika iz Švedske ili Norveške. Sa druge strane, ne bih volio da ’izvučemo’ protivnike iz okruženja, poput onih iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Albanije. Takođe, ne bih volio da dobijemo ni rivale iz Bugarske ili Moldavije – ističe Tatar."
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 jun 2014, 01:34

Dobro je, tema se konačno vraća u normalu nakon raznoraznih upada i svađa, vraćamo se Želji i samo Želji. ;)

To za Zolotića ne znam da li je istina, neki dan se ovdje pisalo da je Amar odbio ponudu od oko 200k za Zolu baš od strane nekih Belgijanaca. Ako bi otišao on + Tomo to je već gubitak dva standardna vezna igrača. U tom slučaju otvara se prostor i prilika za Hasanovića i Sadikovića.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 jun 2014, 06:34

Ima li kakvog napadaca na vidiku.Ja stvarno nevidim ko u nas moze onako lagano da uskoristi sansu.Napadaca pod hitno makar ga i kindapovali ako se nema para

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 jun 2014, 08:58

Mislim da ne možemo priuštiti da nam odu i toma i zola, osim za neke nerealne pare al do toga će tesko doci. Mislim da amar neće dati da odu obojca osim ako u glavi nema neku zamjenu za njih.

jahija

Post Postao/la jahija » 06 jun 2014, 09:00

terabajt je napisao/la:Mislim da ne možemo priuštiti da nam odu i toma i zola, osim za neke nerealne pare al do toga će tesko doci. Mislim da amar neće dati da odu obojca osim ako u glavi nema neku zamjenu za njih.
Sve za male pare u našoj ligi možeš kupiti ako ti zafali i to već provjerenog i dokazanog igrača, tako da sve što se nudi za naše igrače treba prodati od strane stranih klubova.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 06 jun 2014, 09:15

jahija je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Mislim da ne možemo priuštiti da nam odu i toma i zola, osim za neke nerealne pare al do toga će tesko doci. Mislim da amar neće dati da odu obojca osim ako u glavi nema neku zamjenu za njih.
Sve za male pare u našoj ligi možeš kupiti ako ti zafali i to već provjerenog i dokazanog igrača, tako da sve što se nudi za naše igrače treba prodati od strane stranih klubova.
Ja mislim da amar u glavi vec ima neku zamjenu za njih dvojicu jer realno ne mozemo se osloniti samo na hasanovica i sadikovica..nama na sredini fali jedna 10-ka koju nemamo odlaskom zebe...a ako su fine pare u pitanju normalno da ce ih pustiti kao sto kaze jahija u nasoj ligi se mogu za male pare uzeti provjereni igraci...a nama pod hitno treba dobar napadac..ne mogu da vjerujem da se jos nista ne zna za napadaca...trebat ce nam stoper i jedno krilo :)

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 06 jun 2014, 09:41

FKZ1921 je napisao/la:Ovo u subotu je vrlo vazno, trebamo to maksimalno podržati.
Posebno je važno za juniore. Prvo, treba im pobjeda za duplu krunu, a drugo, igraju protiv vrlo dobre ekipe Prijedora (peti na tabeli). Uz našu pomoć će lakše do pobjede.
Drugo, ovo je prilika da vidimo na djelu momke koji ce u narednim godinama ciniti okosnicu prvog tima.
Naravno da treba podržati. Trebalo bi biti i lijepo vrijeme. Nego, znaš li ti ko je od ovih udarnih 13-14 juniora izlazno goddište? Znam da su Sadiković, Kjosevksi, Hasković, Grebenar i Kašić izlazna a da Memija, Beganović mogu igrati još godinu za juniore. Šta je sa ostalima? Ko je po tebi još dobar od ovih 95. Ovi 96 će vjerovatno biti i sljedeće godine uglavnom juniori i možda će se ovoj dvojici nabrojanih davati šansa ali interesuju me izlazna? Koji su još dobri?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 17 gostiju.