Bjelorus "Kasva đepro" novi stoper VeležaKadet91 je napisao/la:Rumun Futku novo pojacanje Veleza!
Forza Velez!
@herceg . .
jedino je mrkva ozbiljan kad je rekao da ide u brazil, stvarno ima zastavica brazila na avionu
Bjelorus "Kasva đepro" novi stoper VeležaKadet91 je napisao/la:Rumun Futku novo pojacanje Veleza!
Forza Velez!
a ko će platiti silna putovanja Mrkve s jedne strane svijeta na drugu?shaman7 je napisao/la:Ta ce suarez, nemanja bilbija ce ga strpat u onaj mali dzep gdje se kovanice drže. . Eo prodje mrkva sada u avionu, kare javi raji na forumu da odo u Brazil, da vidim ima li talenata ikakvih. Sad ja ne znam jel on ozbiljan il loži rajuAlemC85 je napisao/la:ma bolan Mrkva došao kod mene kući, kaže mora se dobro naspavati, valja sutra avionom u London po Suareza...
Ali nece u Austriju s ostalim kaze kad djurdjevdan prodjeKadet91 je napisao/la:Rumun Futku novo pojacanje Veleza!
Forza Velez!
Iz buđeta državeAlemC85 je napisao/la:a ko će platiti silna putovanja Mrkve s jedne strane svijeta na drugu?shaman7 je napisao/la:Ta ce suarez, nemanja bilbija ce ga strpat u onaj mali dzep gdje se kovanice drže. . Eo prodje mrkva sada u avionu, kare javi raji na forumu da odo u Brazil, da vidim ima li talenata ikakvih. Sad ja ne znam jel on ozbiljan il loži rajuAlemC85 je napisao/la:ma bolan Mrkva došao kod mene kući, kaže mora se dobro naspavati, valja sutra avionom u London po Suareza...
Ma pusi quracshaman7 je napisao/la:Mogu ja čitav dan ovako, ali nije zanimljivo, neko stvarno očekuje korisne i tačne informacije , tako da nema potrebe da se više ložimo. Naime, u dosluhu sam sa jednim igračem Veleža, te sa članom uprave. Kako mi je on rekao, Hulk koji je doveden u Arsenal za 26.5 miliona nema mjesta pored Podolskog, pa će ga prvo poslati da se "čeliči" negdje. Zanimljive ponude su poslali Anzhi, Fenerbahce i Velez. Pošto mu je majka iz Turske, kare ne moze je ocima gledat, zakacili se nesto, a u Rusiji hladno, Hulk je naš.
Forza Velez, CRVENA ARMIJA
More pirlo, iskustvo, kad bude izvodio slobodnjake, nece vise lopta upadat u one zene u dnevni boravak , nego svaka u goNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ko nije bio na forumu od raje kad vidi koliko smo stranica nabili glupostima kontat ce da je Pirlo potpiso![]()
![]()
Kadet91 je napisao/la:Bakir-Baka Sliskovic novi pomocni trener Veleza!
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ko nije bio na forumu od raje kad vidi koliko smo stranica nabili glupostima kontat ce da je Pirlo potpiso![]()
![]()
A okle ti viza majstore, okle viza?AlemC85 je napisao/la:ma bolan Mrkva došao kod mene kući, kaže mora se dobro naspavati, valja sutra avionom u London po Suareza...
Imam ja .... efendija ceric.hercegovac236 je napisao/la:Imal' ovdje neko ozbiljan?
konzul Velike Britanije iskoristio svoje diplomatske veze i omogućio jednom od čelnika Veleža da ode u Liverpool i obavi razgovore s prgavim Surezom. Rezultati se očekuju sutra ujutro.MostaracVelezovac je napisao/la:A okle ti viza majstore, okle viza?AlemC85 je napisao/la:ma bolan Mrkva došao kod mene kući, kaže mora se dobro naspavati, valja sutra avionom u London po Suareza...
Sa njima jos dosli Pirjanac, Saransakovac i Poparich, u veznom redu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato ja sam cuo bizovac ili mohunacshaman7 je napisao/la:Grahovac iz borca pred potpisom![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.