Sva pisma koja je Llorente dobio od fanova.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa juve bi volio da je Tottenham ili Dortmund .. pogotovo ovaj drugiSissoko je napisao/la:Taj Perez mislio malo vecerica, malo Morata pa cu ja keshirat za Vidala i Pogbu, onda dobio sljagu pa mu ego uvrijedjenMislio Juve je Tottenham ili Dortmund.
Jest, pa da nam Milan uzima najbolje igrace i to neke besplatno i da ligu osvojimo svakih 10 godina, bas se ima na cemu zavidit3nemy_ je napisao/la:Pa juve bi volio da je Tottenham ili Dortmund .. pogotovo ovaj drugiSissoko je napisao/la:Taj Perez mislio malo vecerica, malo Morata pa cu ja keshirat za Vidala i Pogbu, onda dobio sljagu pa mu ego uvrijedjenMislio Juve je Tottenham ili Dortmund.
Llorente u Barcu a ovamo Sanchez i Lukaku to je nesto o cemu se uopste nebi trebalo razmisljat nego prihvatit objerucke i naklonit se Marotti. Pogotovo ti koji stalno zagovaras oko mladih igraca rijesio bi se nekog ko je vec usao u 30-te a dobio bi momka koji je 93 godiste i na dobrom putu da bude vrhunski napadac te ekstra krilo koje je prijeko potrebno. Bez Morate ili sa svejedno onda.Pogba je napisao/la: Spominje se konstantno da moramo nešto dati da bi nešto dobili, na našu žalost, a ovo onda i nije toliko daleko od nemogućeg. Navijači sigurno ne bi dali svog ljubimca, kao ni ja, naravno.Ali, vidjet ćemo, ako bi nekim čudom došli do Lukakua, te Morate kao back-upa, onda...
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 7 gostiju.