NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato ja sam cuo bizovac ili mohunacshaman7 je napisao/la:Grahovac iz borca pred potpisom![]()
![]()

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato ja sam cuo bizovac ili mohunacshaman7 je napisao/la:Grahovac iz borca pred potpisom![]()
![]()
vm22 je napisao/la:Mrkvi bi Salihamidžića Turbina pred nosom uzela
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
vm22 je napisao/la:Mrkvi bi Salihamidžića Turbina pred nosom uzela
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Osmanagic izlazi,Grahovac ulazishaman7 je napisao/la:Evo mene u narko parku, taman osmanagic u prostorije ulazi , grahovac potpisao, raduje se
@Pastrmko ja se upišah u gaće...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Osmanagic izlazi,Grahovac ulazishaman7 je napisao/la:Evo mene u narko parku, taman osmanagic u prostorije ulazi , grahovac potpisao, raduje se![]()
![]()
brato kad si vecLIVE javljaj nam o izrazima lica,kakvo je kod novih igraca,Mrleta i Avde
Isak Samokovlija iz Viteza ponovo pred potpisom za Velez!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Osmanagic izlazi,Grahovac ulazishaman7 je napisao/la:Evo mene u narko parku, taman osmanagic u prostorije ulazi , grahovac potpisao, raduje se![]()
![]()
brato kad si vecLIVE javljaj nam o izrazima lica,kakvo je kod novih igraca,Mrleta i Avde
Ako je celav onda jest, eo ga place, nisam znao da je onKadet91 je napisao/la:Isak Samokovlija iz Viteza ponovo pred potpisom za Velez!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Osmanagic izlazi,Grahovac ulazishaman7 je napisao/la:Evo mene u narko parku, taman osmanagic u prostorije ulazi , grahovac potpisao, raduje se![]()
![]()
Kadet91 je napisao/la:Isak Samokovlija iz Viteza ponovo pred potpisom za Velez!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Osmanagic izlazi,Grahovac ulazishaman7 je napisao/la:Evo mene u narko parku, taman osmanagic u prostorije ulazi , grahovac potpisao, raduje se![]()
![]()
shaman7 je napisao/la:Mriva i avdo su sjeli u svoja auta i odvezli se u nepoznatom pravcu. Kako gradjani saznaju, otisli su po nasrija kuci koji bi zajedno sa zvonicem u iducoj sezoni bio nerjesiva enigma za protivnike rodjenih
Evo najnovija info Mrkva fulio cestu i greskom otisao u Rumuniju a Avdo u Ortijesu ostao bez goriva. Nista od Nasrijashaman7 je napisao/la:Mriva i avdo su sjeli u svoja auta i odvezli se u nepoznatom pravcu. Kako gradjani saznaju, otisli su po nasrija kuci koji bi zajedno sa zvonicem u iducoj sezoni bio nerjesiva enigma za protivnike rodjenih
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Evo najnovija info Mrkva fulio cestu i greskom otisao u Rumuniju a Avdo u Ortijesu ostao bez goriva. Nista od Nasrijashaman7 je napisao/la:Mriva i avdo su sjeli u svoja auta i odvezli se u nepoznatom pravcu. Kako gradjani saznaju, otisli su po nasrija kuci koji bi zajedno sa zvonicem u iducoj sezoni bio nerjesiva enigma za protivnike rodjenih![]()
![]()
Ta ce suarez, nemanja bilbija ce ga strpat u onaj mali dzep gdje se kovanice drže. . Eo prodje mrkva sada u avionu, kare javi raji na forumu da odo u Brazil, da vidim ima li talenata ikakvih. Sad ja ne znam jel on ozbiljan il loži rajuAlemC85 je napisao/la:ma bolan Mrkva došao kod mene kući, kaže mora se dobro naspavati, valja sutra avionom u London po Suareza...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.