15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- sigurnoable
- Kontakt:
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Kad nam Hajrovic stane pored Messia 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Apropo ove priče o Messiju i faulima... Ona situacija kad se Spahić kretao iza Chicharita, a ovaj pao, na što je sudija opravdano samo odmahnuo rukom.
Eh to će svirat kad budemo igrali protiv Argentine 100%.
Trebat ce nama njih dvojica da filuju Nigeriju, cilj je da ne povrijedimo ni jednog ArgentincaAdi_Zepce je napisao/la:Seo je zaduzen da Messi ili Aguero ne odigraju do kraja

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ne mogu ga dati cetvorica na prazan, kako ce tek kad Kolasinac bude ispred njih..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ser del barça es el millor que hi ha !
- kenanbrajic
- Kontakt:
"Najvažnije je da smo završili utakmicu bez ikakvih povreda. Naši rivali u našoj grupi će igrati ovako, branit će se", rekao je Messi...
E tu si se malčice za*ebo....

- OnlyUnited
- Kontakt:
Gaucosi ne forsiraju centarsuteve, posebno kada vidis tandem Aguero/Messi, te ispod Di Maria. Tu ce biti utracavanja u prostor, brzih kombinacija, raznih kreacija, tako da nasa vezna linija/odbrana mora biti pokretna i odlicno izvoditi ofsajd zamke.. U to nema sumnje, jer top bekovi tipa Kolosinca/Mujdze mogu odgovoriti zadatku, Spaha ide na iskustvo i odlicno postavljanje. Evo mal statistike:

- Ed Woodward for Prime Minister !
- Principatus
- Kontakt:
Branit cemo se...pred njihovim golom, pa sta bude.kenanbrajic je napisao/la:"Najvažnije je da smo završili utakmicu bez ikakvih povreda. Naši rivali u našoj grupi će igrati ovako, branit će se", rekao je Messi...

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Samo citirat Ciru: " Yebat cemo im majku, zabit cemo im 5 komada". 

Previše su uzmišljeni ovi Argentinci. Izjavljuju gluposti razne. Oni će ovo oni će ono. Treba ih na zemlju spustiti odmah na startu a svakako mi idu na onu stvar odavno.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To sam i ja ocu odmah rekao nakon tog faula, on će svirat ne 100% već 100000000000% protiv Argentine.DukeOfWellington je napisao/la:Apropo ove priče o Messiju i faulima... Ona situacija kad se Spahić kretao iza Chicharita, a ovaj pao, na što je sudija opravdano samo odmahnuo rukom.
Napad je najbolja odbrana

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne zovu ga dzaba Leo Lessi! Sta 'seto zna ko je Safet i ko su Zmajevikenanbrajic je napisao/la:"Najvažnije je da smo završili utakmicu bez ikakvih povreda. Naši rivali u našoj grupi će igrati ovako, branit će se", rekao je Messi...

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Mi treba da se spustimo na zemlju i da lagano, stalozeno sa velikim oprezom udjemo u ovu utakmicu. Argentina je itekako ranjiva, imaju slabih tacaka sto se jucer protiv T&T vidjelo.
Znaci samo oprezno, hladne glave i mozemo do povoljnog rezultat.
Ja se samo bojim sudija, jer svaki kontakt na Leu je faul, i generalno me strah samo da nas sudije ne syebu.
Ja se samo bojim sudija, jer svaki kontakt na Leu je faul, i generalno me strah samo da nas sudije ne syebu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Tako će ti i biti ako bude neki "neočekivani" rezultat. Nažalost.Elegant je napisao/la:Mi treba da se spustimo na zemlju i da lagano, stalozeno sa velikim oprezom udjemo u ovu utakmicu. Argentina je itekako ranjiva, imaju slabih tacaka sto se jucer protiv T&T vidjelo.

Barem ce cijeli svijet da gleda sudijsku sramotu i te super igrace koji meda ne mogu, kao jucer npr. cetvorica sama pred praznim golom i promase.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mene na kraju krajeva samo brinu sudije u polufinalu protiv Brazila. Samo da nam ne raspolove tim zutim kartonima zbog kojekakvih bezveznih startova, pa da u finalu ne mozemo da pruzimo ono sto najbolje znamo. Ipak bez standardnih prvotimaca nije to to, a i finale jbg.
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 05 jun 2014, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- DonCorleone
- Kontakt:
Treba Argentinu otrest ko slinu, natjerati Messija da se ispovraca, visoko lete i nisko ce da padnu
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- donniedarko
- Kontakt:
Ako Pape dobro procita Argentiinu te pripremi ekipu mogli bi doci do povoljnog rezultata. Argentina ima svoje slabosti 

- Goalgetter
- Kontakt:
Samo se treba spustiti na zemlju, i hrabro uci u tekmu. Vidim neki Argentince spustaju na nivo nekih levata, ali to nisu. Tipicno Bosansko podcjenjivanje protivnika.
Isto tako ove nase zadnje pobjede daju razloga za optimizam, ali uopste nisu garant da cemo pobjediti Argentince. Da njih pobjedis, jos + na SP, treba za jos jedan nivo vise dignuti igru, nego sto smo to radili u prosloj protiv Mexika. Nasi to mogu, ali jasno je da ce biti pretesko.

Ne znam jeli neko ranij postavljao. Evo kako je jedan od igrača T&T dočekao Messija,
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Ne znam jeli neko ranij postavljao. Evo kako je jedan od igrača T&T dočekao Messija,
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.