Gori si bolesnik Zelje od mene

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Godine staza cine svoje ...pile87 je napisao/la:Zeljeznicar - Inter Z. 1:2 (?) bekric
Gori si bolesnik Zelje od mene
A ovde su opet one druge godine ..Seyo_TM je napisao/la:zaboravio si iskru
Svaka cast na komentaru kolegabistrikboy je napisao/la:Ako ce zbog regionalne lige trpit navijaci koji ce nam qrac?!
Nek Mamic i Zujo zarađuju negdje drugo...
Kod nas je prelazni rok bio u skladu s onom: "Tresla se gora, rodio se miš". Obzirom da je ovo ključna sezona za oporavak kluba, smatram da se moralo više uraditi jer ovako, bojim se, da će na Bistriku kod burazera biti prilična gužva. Realno smo tek 4-5 ekipa u prvenstvu. E sad faktor navijači je ovom klubu nerijetko donosio više nego što je bilo realno. U svakom slučaju bit će neizvjesno. Kako god završilo, generalno gledajući, ova Uprava i Amar su imali veliku podršku navijača. Raja se je odazvala na svaku mada iskreno rečeno nije imala vidjeti gotovo ništa, a tako je već godinama. Mi smo tu, ali i Uprava, Amar i igraći moraju odraditi svoj dio posla.RK Gradacac je napisao/la:Zar nije receno da se nece dovoditi prinove nego samo pojacanja? Takvih imamo dovoljno...
Za Pelaka više niko ništa nije čuo od kad mu je Gracić rek'o da treba dati 50.000 HM za papire.Dirk je napisao/la:Nego gdje Pelak zavrsi ???
Znam da nema puno sa vasom temom ali me zanima bas jer se povezivao sa vecinom klubova u Pemijer ligi a Zeljo je bio jedan od tih timova
I jednog i drugog boli q... sta misle navijaci o ovomebistrikboy je napisao/la:Ako ce zbog regionalne lige trpit navijaci koji ce nam qrac?!
Nek Mamic i Zujo zarađuju negdje drugo...
ajde lijepo je cudi i toŠB_Fidelis je napisao/la:Zeljeznicar? Nije, sto. Mislim, meni nije, na Grbavici smo uglavnom mogli igrati, kao i Zeljeznicar na Pecari, postujem kao klub, rivala, iako to vec duze vrijeme nije. Nije mi nitko odbojan, imam cisto rivalstva s pojedinima, uz jos neke stvari, al ne svodim to na mrznju, odbojnost il sta ja znam. Citam sve teme ionako.
polako nemoze nista na vrat na nos sto se kazečamac je napisao/la:Kod nas je prelazni rok bio u skladu s onom: "Tresla se gora, rodio se miš". Obzirom da je ovo ključna sezona za oporavak kluba, smatram da se moralo više uraditi jer ovako, bojim se, da će na Bistriku kod burazera biti prilična gužva. Realno smo tek 4-5 ekipa u prvenstvu. E sad faktor navijači je ovom klubu nerijetko donosio više nego što je bilo realno. U svakom slučaju bit će neizvjesno. Kako god završilo, generalno gledajući, ova Uprava i Amar su imali veliku podršku navijača. Raja se je odazvala na svaku mada iskreno rečeno nije imala vidjeti gotovo ništa, a tako je već godinama. Mi smo tu, ali i Uprava, Amar i igraći moraju odraditi svoj dio posla.RK Gradacac je napisao/la:Zar nije receno da se nece dovoditi prinove nego samo pojacanja? Takvih imamo dovoljno...
Prepao se, jer je vec govorio da je za regionalnu...pile87 je napisao/la:Mamic se vec izjasnio protiv jadranske lige![]()
evo i dio intervjua
- Kad sam govorio o regionalnoj ligi, onda sam samo otvorio temu. Uvijek se mora razgovarati, tražiti najbolja rješenja, raspravljati. Nikad nisam rekao da Dinamo želi igrati u regionalnoj ligi!
Znači, vi niste za regionalnu ligu?
- Ne, Dinamo nije za regionalnu ligu!
A cuj im prijedloga da igramo regionalnu ligu a zabrana gostujucim navijacima i to je kao normalno.
RK Gradacac, a pogotovo camac su realni i iznose činjenice i zato ne prdi beze. Naravno da je bolje nego prošlih sezone, malo je reći bolje, al mora i može ova uprava još bolje. Uostalom obećali su Europu i ima da je buderexxxoNa_ je napisao/la:Svi ovi strucnjaci koji nisu zadovljni uradjnenim nek se zapitaju sta bi bilo da je ostala proslogodisnja uprava (nedo Bog) !
Strucnjaci tipa camac, rk gradacac, itd itd, malo prvo pogledajte kako stvari stoje u odnosu na predhodne godine, pa onda komentarisite stanje u klubu, rad Amara, Uprave i igraca ...
Ali ipak se ne cudim toliko ovome, to je nas POGANI mentalitet, DAJ SVE ODMA ! ccc
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Paromlinac i 11 gostiju.