zeljo_shampion je napisao/la:ova recenica samo govori o tvom intelektu......jesam li ja mozda nekog uvrijedio, nekog prozvao......to sto ovdje ima ljudi koji imaju licnih interesa i nece da vide svojim ocima ja nisam kriv.......neno#4 je napisao/la:[
ja mislim da je najpametnije brate da ti dodjes u Bosnu da budes i trener i igrac.
ma ne..zezno si ti Nobela tebi je trebao ostaviti fond za nevjerovatne gluposti koje valjas.
Sto nam ti ne dodjes u Bosnu i ne sredis situaciju. A ti te svoje ust... folove prosipaj po sumi u kojoj stanujes.
Mozda da se ti medjede prijavis za poziciju asistenta pipetu. Kladim se da si jedan od onih koji poslije utakmice svrs..ju samo kad ga Pipe pogleda ili te je nekad izbacio iz nekog pogona pa si propali rukometas u nekoj sklj ligi. Pesismista si nevjerovatan. Al ok.
Svaka cast...
Sto se tice Petra..brate da je tebi makar malo da si ikad u zivotu bio u njegovoj kozi.. zavidis mu .. NE?
Ili Melic.. tebi su svi ograniceni.. druga liga njemacke je odlicna ja bi sad potpisao da igram u drugoj ligi njemacke.
I svi koje blatis, pa covjece volio bi biti na njihovom mjestu makar sekun zar ne?
Banic, Bozoljac, Cacic-deduka moze da te nauci rukomet.
Zato stvarno ne znam koji je tebi?
Gosp T. treba da nam bude primjer za komentarisanje svima. Pocev od mene prvog jer ne mogu da se suzdrzim kad vrijedjas Moju Bosnu kakva god bila.
Moj intelekt je moja stvar.
nA KRAJU KRAJEVA POGLEDAJ SVOJE KOMENTARE PA CES ZAKLJUCITI DA SE MOJA RECENICA KOJU SI NAVEO NE RAZLIKUJE OD TVOJIH RECENICA I POSTOVA.[/quote]
ah, znaci tebi je to zasmetalo??????jesam li ja mozda prozvao tebe ili melica ili nekog petog desetog.....ah, sad mi je jasno, pa ti si jedan od igraca...neka fino fino, tako treba..........