nisi jedini.jasmin10 je napisao/la:nije valjda da sam ja onda jedini koji voli zene u starkama
mozda ovaj lenbias voli kada su u maxicama.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nisi jedini.jasmin10 je napisao/la:nije valjda da sam ja onda jedini koji voli zene u starkama
ti imas bas cudan ukus.LenBias je napisao/la:ma kako voliti cure u starkama ili onim baletankama, stopala ko francuski hljebovi
pa nece atezejke nositi.LenBias je napisao/la:ma kako voliti cure u starkama ili onim baletankama, stopala ko francuski hljebovi
bravo, inace sam napisao da to treba nositi hihihiHead je napisao/la:pa nece atezejke nositi.LenBias je napisao/la:ma kako voliti cure u starkama ili onim baletankama, stopala ko francuski hljebovi
+1Lillard je napisao/la:Sad su zenske pocele furat airmax tene, barem ovdje. Yebote, ja to ne mogu ocima gledat..
ko je to uradio?Donnie Darko je napisao/la:Suđenje ljudi po obući koju nose![]()
Joj daj nemoj majke ti .. starke su jedine patike koje idu uz sve živo osim na odijelo. To što ti ovdje na forumu izigravaš nekog posebnog dečka me nenormalno iritira.LenBias je napisao/la:pa ne mozes vala ni starke, realno, ali sta neko radi i pokusava to je vec druga stvar
IlPrincipe je napisao/la:Joj daj nemoj majke ti .. starke su jedine patike koje idu uz sve živo osim na odijelo. To što ti ovdje na forumu izigravaš nekog posebnog dečka me nenormalno iritira.LenBias je napisao/la:pa ne mozes vala ni starke, realno, ali sta neko radi i pokusava to je vec druga stvar