Loše je to što je propustio break lopte i izgubio gem na 5:4 poput nekog autsajdera i tako vratio Monfilsa u život.Virtu4l je napisao/la:Pa i nije bio toliko loš u trećem, nijanse su odlučile, Monfils je preuzeo rizik i krenulo ga je.DukeOfWellington je napisao/la:Zato što je dva seta odigrao grozno, nek odigra tako jedan protiv Nadala i to je to.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Pa naravno da moze on to smanjiti...al' sto ne bi odmorio malo kad ga vec pustajuMaGiCa je napisao/la:Je l neko primetio kako Nadal servira u roku od 20 sekundi, samo ako hoce![]()
![]()

Ferrer ni poslije 100 poraza od Nadala nista ne mijenja...krene prvih 6-7 gejmova sa 200% a poslije raspadanje.Da Nadalu backhand nije bio najgori u posljednjih 5 godina ne bi David ni taj prvi set uzeo.
Murray ima poprilicno visok maksimum ali pitanje je moze li tako igrati 4-5 setova u nizu...ako moze gledat cemo spektakl.
Na RG,Nadala moze dobiti samo Soderling...sve dok se ne dokaze suprotnoHercegovinaBosna je napisao/la: Na RG, Nadala može samo pobjediti Novak. A Andy nema šanse..

Kad se vec spomenu Soderling. Sta je sa njim? Ima li sanse da se vrati tenisu?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Ma kažem figurativno da ga može samo Novak pobjediti jer momak posljednjih godina briljira. Ja ga nešto ne volim kao tenisara ali se njegov uspjeh mora poštovati.
Mislim da će finale biti Rafa-Novak a malu prednost dajem Rafi iz već poznatih razloga.
Mislim da će finale biti Rafa-Novak a malu prednost dajem Rafi iz već poznatih razloga.
Mićo je Fićo!
Teško. Bjorkman je početkom godine izjavio da Robin ima ogromnu želju da se vrati, ali da su mu šanse veoma male i da nikad više neće moći izdržati te fizičke napore.Greivis je napisao/la:Kad se vec spomenu Soderling. Sta je sa njim? Ima li sanse da se vrati tenisu?
http://sportsillustrated.cnn.com/tennis ... soderling/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne mogu da shvatim da je ova mononukleoza toliko zajebana. Evo citam na wikipediji o cemu se radi, i nema mi logike da mu je citavu karijeru uspjela sjebati.Virtu4l je napisao/la:Teško. Bjorkman je početkom godine izjavio da Robin ima ogromnu želju da se vrati, ali da su mu šanse veoma male i da nikad više neće moći izdržati te fizičke napore.Greivis je napisao/la:Kad se vec spomenu Soderling. Sta je sa njim? Ima li sanse da se vrati tenisu?
http://sportsillustrated.cnn.com/tennis ... soderling/" onclick="window.open(this.href);return false;
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
wtf, gledam sinoć Andya na mute-u, kad poslije 4. seta kontam prekid zbog mraka i ugasim. Danas upalim da pogledam kad nastavljaju uz dozu sumnje prema krajnijem rezultatu zbog pada igre u četvrtom setu, istom 6-0 peti. Kontam zeznuli se! 
Teško će biti protiv Nadala, gledao sam na momente njegov meč sa Fererom. Druga je to skroz klasa, i Ferer i Nadal, u odnosu na dosadašnje Andyeve protivnike na RG. Moraš odigrat 3-4 dobra agresivna udarca da im uzmeš poen, a to nije nimalo lahko Andyu, trenutno, pogotovo nakon što ti protivnik iz te defanzive "ukrade " pa i ti pođeš griješiti na laganim udarcima, kao što je Andy griješio u četvrtom sinoć.

Teško će biti protiv Nadala, gledao sam na momente njegov meč sa Fererom. Druga je to skroz klasa, i Ferer i Nadal, u odnosu na dosadašnje Andyeve protivnike na RG. Moraš odigrat 3-4 dobra agresivna udarca da im uzmeš poen, a to nije nimalo lahko Andyu, trenutno, pogotovo nakon što ti protivnik iz te defanzive "ukrade " pa i ti pođeš griješiti na laganim udarcima, kao što je Andy griješio u četvrtom sinoć.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
smiljan banjac dokazani papak uvijek navija kontra mene kao i juče za Ferera,mogu razumjeti da navija za Novaka,polufinala po meni biti će dobra oba mislim u 4 seta mislim Rafa i Novak finale očekivano,Rafin sam fan godinama ali bojim se....mislim da je ovo Novakova godina
Nadam se da ce Sharapova ispasti danas. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Je li to Bouchard? 
Danas je meč izmešu Mashe i Boushard dobar u svakom pogledu, to se mora pogledat

Danas je meč izmešu Mashe i Boushard dobar u svakom pogledu, to se mora pogledat

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Prvi dan odmora od tenisa.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
boga mi Gulbis se ne šali.... razbio je Federera, pojeo Berdiha... Novak ako bude igrao onu Endi Marej igru(koji opet igra ko Karolina Voznijacki, krepaji i navuci druge da krepavaju) bi mogao letiti... sva srećom Nole je pak svestraniji i agresivniji teniser nego mu vršnjak iz hladnjikave Škotske... ali ako bude čekao da Gulbis sve riješavaopet će rezati rekete što bukvalno što metaforički
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
misliš pe.nisa?Edin TM87 je napisao/la:Prvi dan odmora od tenisa.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Maria ne odmara vidi se po današnjoj igriDANTES je napisao/la:misliš pe.nisa?Edin TM87 je napisao/la:Prvi dan odmora od tenisa.

Mićo je Fićo!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Nadal jucer odigrao jedan trening mec i ubio malog Davida, ne znam sta ste se bezveze lozili da mu moze ista ali eto nadaju se ljudi, valjda...Vamos Rafa!
Sto se tice danasnjeg danas nadam se prolasku Petkovic, a druga finalistkinja bi volio da bude Marija.
Sto se tice danasnjeg danas nadam se prolasku Petkovic, a druga finalistkinja bi volio da bude Marija.
Manchester United!
OOOOOOOOOOOO Canada!!!!!!!!!!!!!!
misliš Ale Francuska?darker10 je napisao/la:OOOOOOOOOOOO Canada!!!!!!!!!!!!!!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.