sto?Sarajlijc@ je napisao/la:Osmanagic je smece od covjeka.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sto?Sarajlijc@ je napisao/la:Osmanagic je smece od covjeka.
Nije, vrijedjao je legendu kluba Husrefa Musemica.keramikr je napisao/la:sto?Sarajlijc@ je napisao/la:Osmanagic je smece od covjeka.,bio je sasvim korektan
hilmo je napisao/la:Jel kod nas danas dan žalosti![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hilmo mučki provokatorSarajlijaTM je napisao/la:hilmo je napisao/la:Jel kod nas danas dan žalosti![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti radi na cemu hoces, a zeljeznicare treba gledati kao sportske neprijatelje, sto i jesu, te osim nuznih protokolarnosti drugih odnosa ne imati sa anamonjima.hilmo je napisao/la:Trebamo raditi na tome da se atmosfera kad je derbi popravi, znači zdravo rivalstvo a ne neprijateljstvo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Idi oguli jabuku ...licencirani je napisao/la:Ti radi na cemu hoces, a zeljeznicare treba gledati kao sportske neprijatelje, sto i jesu, te osim nuznih protokolarnosti drugih odnosa ne imati sa anamonjima.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
onda ti pojma nemascollector je napisao/la:svi mi imamo nekog drustva sa suprotne strane, al da sad nesto ruze cvjetaju medju nama to nikako...
hilmo je malo naivan momak oko nekih stvari
to je to..Bosniacum Lilium je napisao/la:najbolji haver odrastao odmah do Grbavice, visio na jugu. A BG furku samo furaju oni sa strane sto su dosli, jer oni ne razumiju gradsko rivalstvo i nasu zajebanciju
pogresno si me shvatio sta govorim, opet ponavljam prvi ja imam dosta raje koja navija za zelju, i idemo na ljetovanja, druzimo se stalno, rostilji, termini, kafice da ne nabrajam...al da su odnosi medju skupinama losi to je ono sto hocu da kazem, mozda sam se lose izrazio, a hilmu sam spomenuo jer imam osjecaj da slijepo vjeruje svemu sto se kaze i na kraju krajeva, ne mozemo svi biti u dobrim odnosima da se na glavu nasadisarelinho je napisao/la:onda ti pojma nemascollector je napisao/la:svi mi imamo nekog drustva sa suprotne strane, al da sad nesto ruze cvjetaju medju nama to nikako...
hilmo je malo naivan momak oko nekih stvari
ja prvi imam 3 najbolja jarana koja su mi kao braca,a sve trojica su mrtvi hordasi