FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ode vam ovaj mali Behram što je došo iz veleža u CSKA Sofiju,samo Osim pravi neki problem,mislim nije problem bori se za malog da neode džabe ! Pozdrav
mali je glup ako ode tamo,samo to cu reći..ako si dobar fudbaler onda sa malo mozga možeš napraviti solidnu pa čak i vrhunsku karijeru,problem kod nas u BiH je što imamo more talenata koji nemaju mozak i koji hoće uspjeh preko noći..GradKamena je napisao/la:Ode vam ovaj mali Behram što je došo iz veleža u CSKA Sofiju,samo Osim pravi neki problem,mislim nije problem bori se za malog da neode džabe ! Pozdrav
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
sretan Zubandan 

- delpiero502
- Kontakt:
Nema od tog ništa, to je laž za Behrama.
-
- Kontakt:
VIDEO: Prije 16 godina Plavi čuvenim golom Zubanovića postali prvaci BiH
http://fkzeljeznicar.ba/video-prije-16- ... -bih/8937/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/video-prije-16- ... -bih/8937/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Tomića, ako je ova cifra o kojoj pričate, obavezno treba pustiti. Nadam se da će Amar to i uraditi. Neće valjda opet pogriješiti. U tim stvarima je imao jedine greške po meni u ovom periodu. Razumijem ga u potpunosti šta je htio i podržavao sam ga u tome, ali sad je glupo dizati cijenu. IMamo dosta igrača na toj poziciji a i Tomo je ispao korektan. Ne treba nam još jedan nezadovoljan igrač tj igrač bez motiva u našoj ligi mada je TOmo veći profesionalac od Svrake i sl.
Sve pohvale za pomoćni mada moram otići da vidim jer nikako ne mogu u glavi smjestiti ondje dva terena a vjerujem da mogu stati.
A 05.06. se sjećam i to dobro:)
Sve pohvale za pomoćni mada moram otići da vidim jer nikako ne mogu u glavi smjestiti ondje dva terena a vjerujem da mogu stati.
A 05.06. se sjećam i to dobro:)
tomić je zimus produžio, a nije morao niti mu je realno bilo u računu. ako je to to hvala mu na svemu.
- slavko njegus
- Kontakt:
Zuban Serif Mubarek Olsun
Naravno da će ga prodati ako bude ta ponuda nema razloga da ga ne proda nikako jer bi bio lud da to ne uradi ima još ugovor i to treba iskoristiti, to treba biti put pametnog poslovanja, ne da igrači idu za đaba.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
- Kontakt:
Koliko sam upratio Tomica,da ce Europu odigrat s namabistrikboy je napisao/la:Ima ponudu ali on hoce da odigra Europu sa nama pa da ide,vidjecemo...zeljovolim je napisao/la:Sport Centar - Tomić: Imam tri konkretne ponude, najvjerovatnije napuštam Grbavicu
Ode TOMIĆ

-
- Kontakt:
Neko spoemenu Tursku
Hladno odbit da su ponudili 1 milion € za Tomu..Tomo jest jedan od nasih najbolji igraca, i stvarno bi volio da uspije..Sadikovic ce imati onda vise prostora za igru i mislim da moze postati vrhunski igrac za kojeg mozemo dobiti puno vise ako bude pametan.
Belgija je dobra liga, 500k nama dobro dodje sigurno..Tako da bi trebali prihvatit, i nek mu bude sa srecom..Dosta nam je pomogao.
Hadis Zubanović
Sretan ZUBANDAN

Belgija je dobra liga, 500k nama dobro dodje sigurno..Tako da bi trebali prihvatit, i nek mu bude sa srecom..Dosta nam je pomogao.
Hadis Zubanović

-
- Kontakt:
Ja bih najvise volio da se mogu uzet neke pare za Svraku i Jamaka i da se njih dvojicu proda.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Sretan Zubandan, plava braćo i sestre!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Fotbalisté Plzně můžou narazit znovu na Željezničar, ale i na Bröndby
Footballers can Pilsen bump again Željezničar, but also Bröndby
http://www.news.sk/rss/link/2014/06/134 ... a-brondby/
Google Translate ...Další šanci prosadit se na mezinárodní scéně dostane se svými svěřenci brzy. Na cestě do základní skupiny Evropské ligy ale potřebuje přejít přes dvě předkola.
V tom třetím je Viktoria podle koeficientu třetím nejlepším týmem, výš jsou pouze právě Lyon a PSV Eidhoven. A některé možné soupeře už tedy zná. Plzeňští fotbalisté by si například mohli zopakovat loňský souboj s Željezničarem Sarajevo z předkola Ligy mistrů.
Šta ovi govore? Nije valjda da možemo opet dobiti Plzen? Samo nam još oni fale ... kuknjavaAnother chance to establish themselves on the international scene gets his charges soon. On the way to the core group of the league but he needs to go through two rounds.
In this third factor is by Viktoria third best team, are only just above Lyon and PSV Eindhoven. And some possible opponent already knows thus. Plzeňští footballers would, for example, could repeat last year's duel with Zeljeznicar Sarajevo from the preliminary round of the Champions League.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
U trećem pretkolu Plzeň nosilac, mi nismo tako da postoji mogucnost 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Naravno da mozemo, nigdje veze... Ali treba prvo doci do 3 pretkola, to bi bilo vrh... A sumnjam da smo pehovi da od 30 ekipa opet bas njih dobijemo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pehova većih od nas nema tako da je velika mogućnost da ih opet dobijemo ili nekoga jačeg od njih.
Al treba doći do njih.
Sretan Zubandan.
Al treba doći do njih.
Sretan Zubandan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.