Alibasa je napisao/la:Da znaš da te fukare, sloboda i ostali građani sažalijevaju. Uprave koja bolje i poštenije radi svoj posao od ove Slobodine trenutno nema. Sarajlije i mi smo trenutno vrh što se toga tiče. Zatosodaacm je napisao/la:Onako okom predjoh po posljednim komentarima i na trenutak pomislih da sam pogrijesio i da sam otisao na pogresan forum kada ono ne , ja sam ipak na pravom mjestu samo sto na forumu FK RADNICKOG se nalaze "gospoda, "gradjani svih gradjana ove planete , najbolji navijaci ,najpostenijeg kluba na svijetu" sto li je tako? Zbog cega?,![]()
KOMPLEKSASI TUZLANSKI
Masio si poentu druze,,,Ja ne apsolutno nemam nista protiv Slobode ili protiv uprave slobode,,,vise puta sam vam cestitao na ulasku u PL...po meni Sloboda nikad ne bi smjela ispasti iz PL,mada bilo bi to jos bolje da ste se plasirali maksimalno na zelenom terenu ali shvatam da u ovoj ligi je sve samo ne posteno tako da vam nije bilo druge i ne pridodajem previse paznje k tome,,ali buraz sto se tice pojedinaca iz TZ koji na svaki nacin pokusavaju omalozavat trud i navijanje Siouxa, uz vas ulazak u PL jos dan danas se vracate ovde na forum i blatite crnite siouxe, o tome je rijec ,kako su vam siouxi ne bitni a vidim visite ovde na nasem forumu i pazi ovo meni kao sioux-u je drago zbog vaseg ulaska ,,,jer tuzla zasluzuje PL-asa ajde sad u PL ak Bog da vidimo se uskoro,mada je to gotovo nemoguce al vrijedi se nadati

vozdra!!!