FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma da hoce doci taj desni bek,pa kasnije sta dovedu. 

fksinfo -ADMIN objavio jel samo predlagao il ima nesto, ne zna seBosniacum Lilium je napisao/la:odakle vam ovaj Jovic

@ljiljane
Odgovorio sam ti na ono tvoje pitanje juce, ali nemam povratnu informaciju

Odgovorio sam ti na ono tvoje pitanje juce, ali nemam povratnu informaciju

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma sad kad razmislim, sve zavisi koga cemo jos dovoditi. Duljevic, Okic, Kuoadio... Ako dovedemo jos barem jedno krilo, onda ne vidim neki razlog da obojicu ostaju, eventualno 1. Svakako nisu posebno ni uigrani s ekipom...hilmo je napisao/la:@ljiljane
Odgovorio sam ti na ono tvoje pitanje juce, ali nemam povratnu informaciju![]()
dobro je da se i spominje. Vidi se da ima tehniku i sut kako malo koji krilni napadac ima u nasoj ligirammstein je napisao/la:fksinfo -ADMIN objavio jel samo predlagao il ima nesto, ne zna seBosniacum Lilium je napisao/la:odakle vam ovaj Jovic

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja kazem da ne trebamo sad srljati i gomilati igrace na krilnim pozicijama kada vec tu imamo finu konkurenciju. Bolje je pojacati obje bekovske pozicije. Ali desna je, ponavljam stoti put, prioritet nad prioritetima.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma sad kad razmislim, sve zavisi koga cemo jos dovoditi. Duljevic, Okic, Kuoadio... Ako dovedemo jos barem jedno krilo, onda ne vidim neki razlog da obojicu ostaju, eventualno 1. Svakako nisu posebno ni uigrani s ekipom...hilmo je napisao/la:@ljiljane
Mislim sad da nam ispadne Bale

-
- Kontakt:
sirijac je opcija broj jedan i njega ce se ganjati.
Moramo brzo rijesiti igracki kadar.Brzo ce okopljanje ,pripireme.
Treba se uigrati,ipak Evropa nije Premijer liga.
Treba se uigrati,ipak Evropa nije Premijer liga.
Ne gotivim ove sa klipova svi izgledaju mocno

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ali opet kad se sjetim koliko je prilika upropastio Puric...hilmo je napisao/la:Ja kazem da ne trebamo sad srljati i gomilati igrace na krilnim pozicijama kada vec tu imamo finu konkurenciju. Bolje je pojacati obje bekovske pozicije. Ali desna je, ponavljam stoti put, prioritet nad prioritetima.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma sad kad razmislim, sve zavisi koga cemo jos dovoditi. Duljevic, Okic, Kuoadio... Ako dovedemo jos barem jedno krilo, onda ne vidim neki razlog da obojicu ostaju, eventualno 1. Svakako nisu posebno ni uigrani s ekipom...hilmo je napisao/la:@ljiljane
Mislim sad da nam ispadne Bale, onda se zahvaliti obojici
![]()
![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Amer Osmanagić u budućnosti više neće biti član FK Sarajevo. Nakon isteka ugovora sa koševskim premijerligašem ovaj fudbaler se, u dogovoru sa klubom, odlučio na napuštanje bordo tima.
Ti si opet šampion !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Konacno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Hvala Ameru za sve, šteta što nije pokazao više.
Nek mu je sretno u životu i karijeri.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nek mu je sretno u životu i karijeri.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sretno u nastavku karijere Amere.simon je napisao/la:Amer Osmanagić u budućnosti više neće biti član FK Sarajevo. Nakon isteka ugovora sa koševskim premijerligašem ovaj fudbaler se, u dogovoru sa klubom, odlučio na napuštanje bordo tima.

A bio je najavljen kao zamjena Saidu. Sve najbolje Amere u nastavku karijere.simon je napisao/la:Amer Osmanagić u budućnosti više neće biti član FK Sarajevo. Nakon isteka ugovora sa koševskim premijerligašem ovaj fudbaler se, u dogovoru sa klubom, odlučio na napuštanje bordo tima.
Sarajevo ljubavi moja.
jbg drugi faktori su na njega uticali nek mu je sa srecom da se vrati sto bolj i jaci u formu i i da bude najbolji u ligi gdje god bude igrao 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zna li neko kako su vaši juniori igrali danas u Gabeli na završnici ?
Nisu igrali danas, pozdrav.qqlele je napisao/la:Zna li neko kako su vaši juniori igrali danas u Gabeli na završnici ?
Ustvari, ti garant misliš na one Federalce, to ne znam, pozz.
Vidim da je GOŠK prvi u ligi "JUG", a mi u "CENTAR", al' ne vidim da postoji ikakvo dodatno razigravanje, može li više informacija?

2:1 dobilo Sarajevo protiv Bratstva čini mi se, finale sa GOŠK-om sutra.
-
- Moderator
- Kontakt:
Sutra prvo igraju za 3 mjeto. Bratstvo - Jedinstvo i vi na kraju za FianleSteph je napisao/la:Nisu igrali danas, pozdrav.qqlele je napisao/la:Zna li neko kako su vaši juniori igrali danas u Gabeli na završnici ?
Ustvari, ti garant misliš na one Federalce, to ne znam, pozz.
Vidim da je GOŠK prvi u ligi "JUG", a mi u "CENTAR", al' ne vidim da postoji ikakvo dodatno razigravanje, može li više informacija?
2:1 dobilo Sarajevo protiv Bratstva čini mi se, finale sa GOŠK-om sutra.

Ovaj nas sto je zabio je Poturalic koji igra u prvom timu,lik razvaljuje

Ameru neka je sa srecom u nastavku karijere i puno srece mu zelimo u zivotu.
04.10.2009 !!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Osmanagic je smece od covjeka.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.