Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Kapa dolje momcino, njemacki je to motor... Samo jos koja godina iskustva i da ga Bog dragi sacuva povreda, bice Sejo najbolji lijevi bek na svijetu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Imali slika klizeceg?
Mislim da je se onom Meksickom klocu krv zaledila.plavipatriota je napisao/la:kako hladno odnese frajera u kolorado, pokaza na njega prstom i reče FUCK OFF..
MAJSTOR!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Evolution87
- Kontakt:
Jos nismo svjesni kakvu smo igracinu dobili. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Medo je bolji od Salihovića što se tiče smirivanja igre, ko te je8e kad to nisi skont'o. Čovjek je uvijek maestralno igrao u paru sa defanzivnim veznimARGUMENT je napisao/la:Znaci Salihovic je spor a Medo pa i Pjanic su rakete?? Spor je a ti bi ga na beka ili kao lijevog veznog, pozicije gdje bas trebas biti brz i pokretan...pa gdje ti je logika tu? A grdne rane, fino je citati tudje misljenje ali tvoje neznanje citati je grijeh za oci i steta za vrijeme!!ZahaKING je napisao/la:zato što ti ja tako kažem.jadan ne bio, salihović je spor igrač, gdje'š ga na tako odgovornu poziciju stavit
ili lijevi vezni ili bek, ništa više, nemamo mi taj luksuz da on igra pored Bešića. Nije kapacitet da pokrije rupu koja nastane kad je Beša u "akciji" i nije kapacitet da iznese loptu kroz sredinu kako treba, jasnije?

bevab, za lijevog veznog mu treba dobra noga da zna ubacit i ćao. a i u tom je ofalio u zadnjih par utakmica, evo tek sinoć bljesnu ono što bi trebalo stalno. Usput eto imaš brzog Lulića na krilu pa ništa od toga ne iskoristi.jasmin10 je napisao/la: pa gdje ces ga staviti na beka ili lijevog veznog kada je tu brzina najpotrebnija ?pa javi martinez, busquets su spori igraci pa opet uspiju pokriti rupe kada ostali veznjaci odu naprijed.

kad se voliš pravit pametan pogledaj i shvati da su reprezentacija i Hoffenheim dvije različite ekipe, dva različita sastava. U jednoj je Sejo vođa, kapiten, padišah, sultan, a ovdje je samo kotačić. U hoffenheim-u drugi krpe njegove rupe koje pravi u sredini kad krene naprijed, pa se to i ne primjeti...samo što izgleda svi gledate po sokeru kako igrač igra pa mislite da se može uklopiti odmah na isto mjesto u drugom timu s drugom filozofijom. aferimBadrHari je napisao/la: Kad se volis pravit pametan pogledaj Hoffenheim malo, zadnje 4 godine kako igra, i biti ce ti sve jasno..
Cuj nije kapacitet ..

Bešić ima dovoljno posla da zakrpi prostor iza Misketa i koga već, još treba i Salihovića da krpi koji voli potegnut naprijed..de ba. Medo je najbolja opcija

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Ma realno nemas ti dvije cisteZahaKING je napisao/la:Medo je bolji od Salihovića što se tiče smirivanja igre, ko te je8e kad to nisi skont'o. Čovjek je uvijek maestralno igrao u paru sa defanzivnim veznimARGUMENT je napisao/la:Znaci Salihovic je spor a Medo pa i Pjanic su rakete?? Spor je a ti bi ga na beka ili kao lijevog veznog, pozicije gdje bas trebas biti brz i pokretan...pa gdje ti je logika tu? A grdne rane, fino je citati tudje misljenje ali tvoje neznanje citati je grijeh za oci i steta za vrijeme!!ZahaKING je napisao/la:zato što ti ja tako kažem.jadan ne bio, salihović je spor igrač, gdje'š ga na tako odgovornu poziciju stavit
ili lijevi vezni ili bek, ništa više, nemamo mi taj luksuz da on igra pored Bešića. Nije kapacitet da pokrije rupu koja nastane kad je Beša u "akciji" i nije kapacitet da iznese loptu kroz sredinu kako treba, jasnije?
![]()
bevab, za lijevog veznog mu treba dobra noga da zna ubacit i ćao. a i u tom je ofalio u zadnjih par utakmica, evo tek sinoć bljesnu ono što bi trebalo stalno. Usput eto imaš brzog Lulića na krilu pa ništa od toga ne iskoristi.jasmin10 je napisao/la: pa gdje ces ga staviti na beka ili lijevog veznog kada je tu brzina najpotrebnija ?pa javi martinez, busquets su spori igraci pa opet uspiju pokriti rupe kada ostali veznjaci odu naprijed.
![]()
kad se voliš pravit pametan pogledaj i shvati da su reprezentacija i Hoffenheim dvije različite ekipe, dva različita sastava. U jednoj je Sejo vođa, kapiten, padišah, sultan, a ovdje je samo kotačić. U hoffenheim-u drugi krpe njegove rupe koje pravi u sredini kad krene naprijed, pa se to i ne primjeti...samo što izgleda svi gledate po sokeru kako igrač igra pa mislite da se može uklopiti odmah na isto mjesto u drugom timu s drugom filozofijom. aferimBadrHari je napisao/la: Kad se volis pravit pametan pogledaj Hoffenheim malo, zadnje 4 godine kako igra, i biti ce ti sve jasno..
Cuj nije kapacitet ..![]()
Bešić ima dovoljno posla da zakrpi prostor iza Misketa i koga već, još treba i Salihovića da krpi koji voli potegnut naprijed..de ba. Medo je najbolja opcija

Mozambik je napisao/la:
Nek se ovaj celo cuva da ga ne pojede mrak u Chicagu.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
@Argument pa kako tako vi izaberete nickove koji su sušta suprotnost vaše rasprave?
eto hajd nek nemam, a kad ga sajo uvrsti, pa kad medo pokida, svršavat će te ovdje 

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Odavno jacu sliku nisam vidio ovaj Mex ne zna sta ga je snaslo,kao da ga je grizli scepaoSheyi je napisao/la:
![]()
![]()

- Goalgetter
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Seo se sagnuo samo zato da se ovaj ne odbije od njega. Spasio mu je život.Sheyi je napisao/la:
![]()
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- 1988risha
- Kontakt:

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
I opeet, sa zadovoljstvom ovu temu uvijek prvu otvorim, najjaca tema ubjedljivo.

Koliko sam ja upratio bilo je: "Fuck you, ffuck you!"Goalgetter je napisao/la:

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
"Ako se želimo izraziti kakvi muškarci trebaju biti u budućnosti, moramo reći: Želimo da budu kao Seo."
"Ako želimo reći kako naša djeca da budu odgajana, moramo reći bez oklijevanja: Želimo da budu odgajana u duhu Sea."
Fidel Castro (parodija na Che Gueavaru)
"Ako želimo reći kako naša djeca da budu odgajana, moramo reći bez oklijevanja: Želimo da budu odgajana u duhu Sea."
Fidel Castro (parodija na Che Gueavaru)
Onaj hudnik Layun bi mogao dobiti dupli degenek.. Što od Bešića što od Sea 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 137 gostiju.