Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Dijaspora po 100 put iznenadjuje cijeli svijet. Malo prije sam kupio dres ovdje u minhenu. Jedna jedina prodavnica prodaje nas dres, cak ni adidas store nije uspio ujagmiti nase dresove za sebe tolika je potraznja. U prodavnici gdje aam kupio rekli su mi da su jedva dobili par dresova jer je adidas iznenadjen tolikom potraznjom i da nije ni blizu tome cem su se nadali. Kazu da neznaju kad sljedeci put dobiti opet dres. A dres ce biti mozda danas rasprodan.
A uostalom plavi je 10 puta kvalitetniji od bijelog. Bijeli izgleda totalno lohotno, providan je, a i ima obicni i drugaciji kroj od plavog. U prodavnici su mi rekli da je plavi po najnovijoj tehnologiji adidasa.
A uostalom plavi je 10 puta kvalitetniji od bijelog. Bijeli izgleda totalno lohotno, providan je, a i ima obicni i drugaciji kroj od plavog. U prodavnici su mi rekli da je plavi po najnovijoj tehnologiji adidasa.
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 04 jun 2014, 19:14, ukupno mijenjano 4 puta.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ne ovog septembra, vec septembra 2015 kad se budemo kvalifikovala za EP.Elegant je napisao/la:Mi cemo u septembru da dobijemo posebno dizajniran dres za nas od Adidasa.
Ovo sad je standardan garnitura jer nije bilo vremena da se radi taj za nas, a u septembru kvalifikacije igramo u novom. Tako da ne zurite sa kupovinom ovog sad.
Nadam se da se zajebavas i da si skuzio kako je Pjana iskulirao ove dviej tekme ba skao i dosta tekmi u Italiji. Decko zna kada treba da da gas a kad da prikoci. Inac dio karakteristika svake zvijezde.gringobih je napisao/la:Po ko zna koji put se potvrdilo da sa Pjanicem imamo igraca manje...
Jedan Besic je vrijedniji nego 3 Pjanica...
Dresovi cista erotika ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Hvala puno! Izgleda legitimno... Koliki je rok dostave?Edo Baajka je napisao/la:Ja danas u jednom Online Shopu kupio.kokakolas je napisao/la:Nestalo ga na Fifinoj stranici![]()
Ima li koja alternativa za kupovanje preko interneta?!
Za krupnije ima i XXL
Evo direktan link:
http://www.fanatic-shop.com/dresovi-rep ... 4-261.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Naši ljudi će opuhati Adidasova skladišta pa će Adidas morati proizvoditi dodatne količine.
Samo me čudi pa nema nigdje naručiti bijeli dres.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Samo me čudi pa nema nigdje naručiti bijeli dres.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Misim da bi oni dresovi od sinoc trebali imati nekoliko korekcija kada su u pitanju same utakmice na SP-u.
Logo SP-a,znak fair playa takodke moguce,moguce i da za utakmice grupne faze budu ispisani akteri iste,bar je to slucaj u vecim repkama,i tako to...
Logo SP-a,znak fair playa takodke moguce,moguce i da za utakmice grupne faze budu ispisani akteri iste,bar je to slucaj u vecim repkama,i tako to...
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ja bi volio kad bi se mogao kupiti dres sa svim tim logo-ima od sp, bio bi to sjajan suvenir sa naseg prvog sp.ennis je napisao/la:Misim da bi oni dresovi od sinoc trebali imati nekoliko korekcija kada su u pitanju same utakmice na SP-u.
Evo zadatka
najljepsa tri dresa na SP, anketa spanjolske MARCE..
LINK
http://www.marca.com/debate/2014/06/151 ... 51201.html" onclick="window.open(this.href);return false;

LINK
http://www.marca.com/debate/2014/06/151 ... 51201.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ervin Zukanovic
Ovi jos Legeu drze.Rustem je napisao/la:Evo zadatkanajljepsa tri dresa na SP, anketa spanjolske MARCE..
LINK

Subsidesports ima i bijeli i plavi.
ali nažalost nemaju kao FIFA Store posebno broj i naprijed i nazad
http://www.subsidesports.com" onclick="window.open(this.href);return false;

ali nažalost nemaju kao FIFA Store posebno broj i naprijed i nazad
http://www.subsidesports.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Znam da ova tema nije namjenjena za to ali da li neko zna koji ce nama biti natpis na autobusu u Brazilu ?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
http://www.fifa.com/worldcup/games/be-t ... index.htmlh1a2s3o je napisao/la:Znam da ova tema nije namjenjena za to ali da li neko zna koji ce nama biti natpis na autobusu u Brazilu ?
Može li se staviti dvije rijeci pozadi ili samo jedna...Edo Baajka je napisao/la:Ja danas u jednom Online Shopu kupio.kokakolas je napisao/la:Nestalo ga na Fifinoj stranici![]()
Ima li koja alternativa za kupovanje preko interneta?!
Za krupnije ima i XXL
Evo direktan link:
http://www.fanatic-shop.com/dresovi-rep ... 4-261.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja bi recimo stavio
SEO rušiljende
Sent from my Home using fingers
Ne znam da li ste vi primijetili na utakmici protiv meksika ali cinilo mi se da onaj dres na dzeki nije bio kako treba. Kod jednog prekida cini mi se da je bio korner, u kadru bio Dzeko i kao da mu je bilo nezgodno nesto oko dresa, vidio sam u onom dijelu ispod vrata, da mu se bio malo "skupio" pa je on povlacio dole pa gore kao da ga ispravi u tom fazonu nesto. Nadam se da su im stvarno udobni ti dresovi i da se nece muciti kao sa legeom.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
U pravu si i Begovic se mucio sa kragnomDeeWa je napisao/la:Ne znam da li ste vi primijetili na utakmici protiv meksika ali cinilo mi se da onaj dres na dzeki nije bio kako treba. Kod jednog prekida cini mi se da je bio korner, u kadru bio Dzeko i kao da mu je bilo nezgodno nesto oko dresa, vidio sam u onom dijelu ispod vrata, da mu se bio malo "skupio" pa je on povlacio dole pa gore kao da ga ispravi u tom fazonu nesto. Nadam se da su im stvarno udobni ti dresovi i da se nece muciti kao sa legeom.

Jbg navikli na siroku legeu
Joj al iznivljateVFC89 je napisao/la:U pravu si i Begovic se mucio sa kragnomDeeWa je napisao/la:Ne znam da li ste vi primijetili na utakmici protiv meksika ali cinilo mi se da onaj dres na dzeki nije bio kako treba. Kod jednog prekida cini mi se da je bio korner, u kadru bio Dzeko i kao da mu je bilo nezgodno nesto oko dresa, vidio sam u onom dijelu ispod vrata, da mu se bio malo "skupio" pa je on povlacio dole pa gore kao da ga ispravi u tom fazonu nesto. Nadam se da su im stvarno udobni ti dresovi i da se nece muciti kao sa legeom.
Jbg navikli na siroku legeu

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ja samo ne znam sta cekaju ove nase sportske radnje sa nabavkom ovih dresova?
Sada im je idealna prilika da zgrnu brdo love
Da ja imam sportski shop narucio bi kamion opreme

Lijepo je procitati vijest da su nasi dresovi u vecini Shop-ova rasprodani, jer time mozemo samo dobiti...
Kao prvo mozemo od Adidasa traziti da nam napravi unikatne dresove, a kao drugo za dvije godine mozemo traziti vecu sumu novca uz produzenje ugovora na jos par godina.
Kao prvo mozemo od Adidasa traziti da nam napravi unikatne dresove, a kao drugo za dvije godine mozemo traziti vecu sumu novca uz produzenje ugovora na jos par godina.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Cekaju da dobiju ispod ruke...VFC89 je napisao/la:Ja samo ne znam sta cekaju ove nase sportske radnje sa nabavkom ovih dresova?
Ervin Zukanovic
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 29 gostiju.