Dva najbolja igrača iz prvog poluvremena su ostala u svlačionici.Krunić i Zolotić.cobefks je napisao/la: Toliko konkretan da ga zamijeni na poluvremenu.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Odg: U-21, U-19, U-17
DRUG NEBI TI PUNCA
Re: U-21, U-19, U-17
Bojan Letic i Jasmin Mešanovic

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Re: Odg: U-21, U-19, U-17
Po cemu najbolji? Niko nista posebno nije pokazao.bagrcavi je napisao/la:Dva najbolja igrača iz prvog poluvremena su ostala u svlačionici.Krunić i Zolotić.cobefks je napisao/la: Toliko konkretan da ga zamijeni na poluvremenu.
-
- Kontakt:
Gojkovic odlican u drugom, prvo nisam gledao al u drugom najbolji

Po tome što je 80% napada išlo preko njih dvojice i Letića. Dok su ostali većinu vremena proveli krijući se iza igrača što su nastavili raditi i u drugom poluvremenu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Kojih napda? Pa nismo odigrla tri napada da valja. Niko se posebno nije izdvojio u prvom poluvremenu. Pogotovo ne Zolotic, za kojeg ti kazes da je bio najkonkretniji.bagrcavi je napisao/la:Po tome što je 80% napada išlo preko njih dvojice i Letića. Dok su ostali većinu vremena proveli krijući se iza igrača što su nastavili raditi i u drugom poluvremenu.
Gojak je i u ovoj selekciji prekucao fudbal... Jedino Hodzic je bolji igrac od Amera, al njega nema danas... Steta jer onaj kloc Mwsanovic se gubi u vremenu i prostoru..-
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Jedini koji se izdvaja je mali Gojak. Kakva ce to igracina biti.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mesanovic teska prevara od igraca...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
i navijačima Hajduka je postalo smiješno koliko sezona čovjek prelazi kod njih..Bosniacum Lilium je napisao/la:Mesanovic teska prevara od igraca...
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ma on izgleda mora igrati, dok se ne proda negdje vani...Bosniacum Lilium je napisao/la:Mesanovic teska prevara od igraca...
-
- Kontakt:
DOKAD CE SE VISE TOLERISAT OVAJ JAGODIC ?!!?
-
- Kontakt:
Ubleha, samo je selektor zato što je Srbin, pa da se popuni zastupljenost!BABADZO je napisao/la:DOKAD CE SE VISE TOLERISAT OVAJ JAGODIC ?!!?
Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
Imali negdje snimak pogledati utakmice, ili ako je neko snimio pa moze postavit
posto mi nije radio onaj link
, hvala unaprijed .

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
evo ima sad na face tv snimak, upravo pocinje...muhamedkonjic je napisao/la:Imali negdje snimak pogledati utakmice, ili ako je neko snimio pa moze postavitposto mi nije radio onaj link
, hvala unaprijed .
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
+1RiverPlate je napisao/la:Ubleha, samo je selektor zato što je Srbin, pa da se popuni zastupljenost!BABADZO je napisao/la:DOKAD CE SE VISE TOLERISAT OVAJ JAGODIC ?!!?
-
- Kontakt:
Na Faceu je snimak od jucer protiv Mexica trenutno...
Koliko ovaj portal mazi Papeta toliko gazi Jagodica, naslovi sve govore
99% ni jedan selektor nece ostati na kraju ciklusa

99% ni jedan selektor nece ostati na kraju ciklusa
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Jeste li vi svjesni da je ovo bila B ekipa U-21 reprezentacije?
Dakle, bez povrijedjenih Maletica i Hodzica, "odbjeglih" Prcica, Besica i Spikica te odmaranih Jajala, Bevaba i Kovacevica.
To je 6 igraca iz prve postave - Jajalo, Kovacevic, Bevab, Prcic, Besic i Maletic.
Ohanite malo, ovo su mladji igraci koji ce igrati naredni ciklus, treba vidjeti kod od njih moze vec sad u ekipu.
Jagodic makar eksperimentise i trazi nova rjesenja, onaj nas kasetas u prijateljskim (s izuzetkom zadnje dvije) utakmicama uvijek igra sa istom i najjacom postavom pa opet izgubi.
Dakle, bez povrijedjenih Maletica i Hodzica, "odbjeglih" Prcica, Besica i Spikica te odmaranih Jajala, Bevaba i Kovacevica.
To je 6 igraca iz prve postave - Jajalo, Kovacevic, Bevab, Prcic, Besic i Maletic.
Ohanite malo, ovo su mladji igraci koji ce igrati naredni ciklus, treba vidjeti kod od njih moze vec sad u ekipu.
Jagodic makar eksperimentise i trazi nova rjesenja, onaj nas kasetas u prijateljskim (s izuzetkom zadnje dvije) utakmicama uvijek igra sa istom i najjacom postavom pa opet izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 30 gostiju.