U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Nije vala, al makar zna oduzet neku loptu. Od ovoga nikakvog hajra, igramo sa igracem manje citavo poluvrijeme.
Krunić fino igra.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Zola najkonkretniji u sredini. Grahovac pokusava nesto ali ne ide, Cimirot se krije, Bajic isto, Krunic nesto pokusava.rammstein je napisao/la:nije ni zolotić u sredini neka pljačkaMozambik je napisao/la:Ko gura ovog nesposobnog Mesanovica da igra?![]()
Hodzic je za njega Falcao.
Mesanovic krampa sta je ono Allahu dragi.
Odbrana solidna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Jedino Zolotic igra, ostali se kriju.
Ma zgužvo ih je bezveze u sredinu svu trojicu. Smetaju jedan drugom.bagrcavi je napisao/la:Zola najkonkretniji u sredini. Grahovac pokusava nesto ali ne ide, Cimirot se krije,rammstein je napisao/la:nije ni zolotić u sredini neka pljačkaMozambik je napisao/la:Ko gura ovog nesposobnog Mesanovica da igra?![]()
Odbrana solidna.
ne igra ovdje niko!
ovo je trener poslozio ekipu da je to Bogu plakati.. ovaj covjek je davno trebao nogu dobiti
stavlja igrace na neprirodne pozicije samo da bi igrao neku svoju igru koju je zamislio...
ne moze mesanovic sa 1,70 biti JEDINI napadac isturen... to moze igrati Hodzic ili Atajic... koji mogu se i gurnuti i skociti ...
ovo je trener poslozio ekipu da je to Bogu plakati.. ovaj covjek je davno trebao nogu dobiti

stavlja igrace na neprirodne pozicije samo da bi igrao neku svoju igru koju je zamislio...
ne moze mesanovic sa 1,70 biti JEDINI napadac isturen... to moze igrati Hodzic ili Atajic... koji mogu se i gurnuti i skociti ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nista posebno, ne igra svoju poziciju, pa etoHead je napisao/la:Kakav je Cimirot,ne mogu gledati utakmicu?

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Realno slaba ekipa, nema u ovoj generaciji puno kvaliteta. Ili zapravo ima nesto (Besic, Prcic itd), ali nisu tu iz raznih razloga.bavarian_bk je napisao/la:1. Kenan Pirić
2. Edin Šehić - 5.Renoato Gojković - 13. Sead Hajrović - 3.Bojan Letić
8.Nermin Zolotić - 10. Srđan Grahovac
16. Gojko Cimirot - 9. Rijad Bajić - 17. Rade Krunić
7. Jasmin Mešanović
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Imali drugi link? Nemogu da gledam 

e yebo ga Jagodic kad forisira lika na poziciju koju ne zna igrati.Bosniacum Lilium je napisao/la:nista posebno, ne igra svoju poziciju, pa etoHead je napisao/la:Kakav je Cimirot,ne mogu gledati utakmicu?![]()
1946
Mešanović i Hodžić su u cenat ba...rammstein je napisao/la:ne igra ovdje niko!
Ma Jagodic je kreten obicni, ne zna sta ga jos drzi na klupi reprezentacije. Vjerovatno ima kompromitirajuce slike Begica i kompanije.
U biti nista nismo odigrali, stavio u sredinu tri igraca slicnih karakteristika, samo Jagodic zna zasto. napad odsjecen. Sanse nismo imali, osim ove zadnje prilike Mesanovica. Nista posebno.
Sa ovom ekipom ni Mourinho ne moze napravit NISTA. Mlada repka nije nikad igrala bolje nego u onom proslom ciklusu, tada je Jagodic bio odlican, a sad ga pljujete. Jagodic je dobar i korektan trener, zasluzuje jos jedan ciklus jer ovo generacija nema neki kvalitet, a uz to su ga najbolji igraci izdali. Besic nije htio da se odazove, Prcic isto tako pravio probleme, Arezina suspendovan u Zrinjskom, Atajic odron i tako dalje.Mozambik je napisao/la:Ma Jagodic je kreten obicni, ne zna sta ga jos drzi na klupi reprezentacije. Vjerovatno ima kompromitirajuce slike Begica i kompanije.
Stevanovic i Djuric su igrali svoje najbolje utakmice pod Jagodicem. Zna covjek sa mladim igracima, samo mu treba prava ekipa i igraci koji su spremni ginut za dres. To ovi nisu bili u dosadasnjim kvalifikacijama. I ne cudi kad vidimo da je tu bio izdajnik poput Spikica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Bio odlican, a upropastio 3:1 vodstvo protiv Njemacke.
Samo glup trener moze onako prokockati priliku. Imao dobre igrace, imao 3:1 al levat nije znao zatvorit utakmicu.
Trebalo ga je vec tada otjerati, a ne da se sramotimo, da nam Austrija i Madjarska uvale 7 komada.
Samo glup trener moze onako prokockati priliku. Imao dobre igrace, imao 3:1 al levat nije znao zatvorit utakmicu.
Trebalo ga je vec tada otjerati, a ne da se sramotimo, da nam Austrija i Madjarska uvale 7 komada.
igra na svojoj pozicijiHead je napisao/la:e yebo ga Jagodic kad forisira lika na poziciju koju ne zna igrati.Bosniacum Lilium je napisao/la:nista posebno, ne igra svoju poziciju, pa etoHead je napisao/la:Kakav je Cimirot,ne mogu gledati utakmicu?![]()
Re: Odg: U-21, U-19, U-17
Toliko konkretan da ga zamijeni na poluvremenu.bagrcavi je napisao/la:Zola najkonkretniji u sredini. Grahovac pokusava nesto ali ne ide, Cimirot se krije, Bajic isto, Krunic nesto pokusava.rammstein je napisao/la:nije ni zolotić u sredini neka pljačkaMozambik je napisao/la:Ko gura ovog nesposobnog Mesanovica da igra?![]()
Mesanovic krampa sta je ono Allahu dragi.
Odbrana solidna.
I odmah ga primismo 

oj kakve mi levate imamo,umjesto da trci prema golu jer je sam on se okrece i traži slobodnog suigrača 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.