Jeste odlican je lik bio dok je bio u formi, bio je neki sukob izmedzu njega i kluba prosle godine.rammstein je napisao/la:sad mi kaze drug da je mali strasan bek, da su ga ganjali i talijani
meni na klipu prosjekal ko hebe klipove
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ti si opet šampion !
- Evolution87
- Kontakt:
ne bi volio nikog od njih, a pogotovo njega. ****franklampard8 je napisao/la:Samo StanicHzSM je napisao/la:Tomic je obicni krkan,covjek koji sa svojim nacinom fudbala moze igrati samo u Premijer ligi.Stanic i Kvesic su jedini igraci koji mogu igrati za Sarajevo.amypitar je napisao/la:Tomić: Imam tri konkretne ponude, najvjerovatnije napuštam Grbavicu.
Nije los igrac i jedini po meni uz Kvesica,koji bi mogao naci mjesta u nasem timu.Mislim da mu i nije neko obestecenje,i da nas ne bi puno kostao.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ma mlati frajer bez veze.Znam Tomu(sad ne mogu reci da smo prijatelji),snjim sam par puta popio kaficu,i nije on bas nezainteresovan za Kosevo.Imam osjecaj da ima neki presutni dogovor nasih Uprava, da jedni drugim ne uzimamo igrace.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 04 jun 2014, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
EVO BAS PISEM sa ovim igracem i on kaze sa 18.19 godina bio VRH cijena mu rasla strasno i onda se nesto desilo i 6 mjeseci nije igraosimon je napisao/la:Jeste odlican je lik bio dok je bio u formi, bio je neki sukob izmedzu njega i kluba prosle godine.rammstein je napisao/la:sad mi kaze drug da je mali strasan bek, da su ga ganjali i talijani
Eto to ce biti onda to ... ako je tako, dovesti ga sto da ne, kvalitet, prosao prejaku skolu fudbala, ima puno iskustva mlad, a menadzerima na oku
I hoce li na Kosevo? 
Po ovome nije los igrac. " onclick="window.open(this.href);return false;

Po ovome nije los igrac. " onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 04 jun 2014, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
ma mora valjati, 22.god.,600 milja €rammstein je napisao/la:EVO BAS PISEM sa ovim igracem i on kaze sa 18.19 godina bio VRH cijena mu rasla strasno i onda se nesto desilo i 6 mjeseci nije igraosimon je napisao/la:Jeste odlican je lik bio dok je bio u formi, bio je neki sukob izmedzu njega i kluba prosle godine.rammstein je napisao/la:sad mi kaze drug da je mali strasan bek, da su ga ganjali i talijani
Eto to ce biti onda to ... ako je tako, dovesti ga sto da ne, kvalitet, prosao prejaku skolu fudbala, ima puno iskustva mlad, a menadzerima na oku

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
- franklampard8
- Kontakt:
Transfermarkt ? Čomor je koliko se ja sjecam vrijedio 400.000keramikr je napisao/la: ma mora valjati, 22.god.,600 milja €

1946
- Burberry46
- Kontakt:
Nije pristao na produzenje ugovora, pa ga ovi poslali na tribinerammstein je napisao/la:EVO BAS PISEM sa ovim igracem i on kaze sa 18.19 godina bio VRH cijena mu rasla strasno i onda se nesto desilo i 6 mjeseci nije igraosimon je napisao/la:Jeste odlican je lik bio dok je bio u formi, bio je neki sukob izmedzu njega i kluba prosle godine.rammstein je napisao/la:sad mi kaze drug da je mali strasan bek, da su ga ganjali i talijani
" onclick="window.open(this.href);return false;
Po meni brz, prodoran, fin centarsut, taman za beka
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
U ovom trenutku on nebi bio pojacanje i igrac kakvog zelimo na desnom beku, kada bi vec imali dobrog beka e onda ok pa ga polako vracati u formu jer mlad je momak ovako bi samo opet imali slucaj Baric koji isto tako nije igrao dugo vremena a prije toga bio odlican, nama treba kvalitetan igrac koji je igrao u kontinuitetu tipa Berberovic ili Hebibovicrammstein je napisao/la:EVO BAS PISEM sa ovim igracem i on kaze sa 18.19 godina bio VRH cijena mu rasla strasno i onda se nesto desilo i 6 mjeseci nije igraosimon je napisao/la:Jeste odlican je lik bio dok je bio u formi, bio je neki sukob izmedzu njega i kluba prosle godine.rammstein je napisao/la:sad mi kaze drug da je mali strasan bek, da su ga ganjali i talijani

Ti si opet šampion !
Pa pogledaj sta momak radi,strašan igrac...." onclick="window.open(this.href);return false;
nisi skontao..nije igrao, pa sad opet igra...to je bilo ranije, vec se vratio u formu
pa da, odigrao je u ovoj sezoni gotovo 30 tekmi
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
VanBasten je napisao/la:pa da, odigrao je u ovoj sezoni gotovo 30 tekmi

Znam kakav je pratim slovensku ligu i niko stretniji od mene da je lik u ovoj formi to bi bio jedan od najvecih treansfera ikad napravljenih, i igrao je istina jer Olimpija ima samo njega na desnom beku ,ja se iskreno nadam da grijesim bio bi strasno pojacanje.amypitar je napisao/la:Pa pogledaj sta momak radi,strašan igrac...." onclick="window.open(this.href);return false;
Ti si opet šampion !
Ma i njega i sirijca
neka konkurencije 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

cobefks je napisao/la:Ma i njega i sirijcaneka konkurencije

Ti si opet šampion !
Re: Odg: FK Sarajevo
A Barica u Visokosimon je napisao/la:cobefks je napisao/la:Ma i njega i sirijcaneka konkurencije
Sent from my GT-I9300 using Tapatalkto bi bilo perverzno.

Prema mojim informacijama koje sam dobio danas jedno pravo zvučno ime bi trebalo biti u skorije vrijeme i još jedno puno zvučnije ime za nekih mjesec ili dva. Ako mene lažu, lažem ja vas. O imenima nećemo u ovome trenutku. Valjda ove kapitalce uspijemo hajrovati i žmireći proći ligom naredne sezone.
Sretno nam.
Samo SARAJEVO
Sretno nam.
Samo SARAJEVO
SRETAN BROJ - 1725
Na sve strane informacije, trenutno pregovaramo sa cca. 35 igrača, pozdrav.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odakle vam ovaj Jovic 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 43 gosta.