Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
kimbo je napisao/la:Sta reci nego samo sebe citirati ..kimbo je napisao/la: 23.11.2013
Jedino normalno ime i nasa slamka spasa da imamo igraca na defazivnom veznom u Brazilu i u buducnosti Besic.
Spreman sam da ovo ponavljam sve do onog dana kada mali ne dobije sansu opet. Raduje me cinjenica da je jos par likova odavde za koje sam vidio da poznaju fudbal i da su realni na istoj liniji.
I zaista mi je drago sto decko ima damar da se neda pod noge .. ima svoje ja a ima i profesionallnost. Po spremnosti je jaci od bilo kog naseg igraca u repci sa izuzetkom Pjanica.
13.07.2013
Samo neka nastavi da se bori kada tad ce njegov talenat da se pokaze .... decko je veci potencijal i buducost od mnogih imena koja se spominju (Kolasinac ... ) ... Jedan od igraca kome Pape nije dao dovoljno minuta. Prvi put kada odigra 90 minuta za repku nece ga niko izbaciti iz prvih 11 ...
za momka
sve je to lijepo, divno i krasno, svaka cast na vjerovanju u igraca, momak razbija i bas je ono sto nam je trebalo, zna igrati i ne boji se nikoga ali ovo je takva laz i neistina da ne znam sta drugo uraditi osim ovako cisto citatom obratiti paznju na nju i nasmijati se finokimbo je napisao/la:decko je veci potencijal i buducost od mnogih imena koja se spominju (Kolasinac ... )
Zasluzujemo ga mi ne zasluzuje ga pitarska gerila...Batko je napisao/la:Ne zasluzjemo te Beso.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, kakarut i 22 gosta.