NK Široki Brijeg

BurningLegion
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la BurningLegion » 03 jun 2014, 22:55

jandro je napisao/la:
BurningLegion je napisao/la:Cifra je oko 400 000 EUR, ne manje.

Nisam nista cuo da je odbio poziv u reprezentaciju. Tko to mu moze garantirati da ce igrati za Hrvatsku, kad je bio pozvan uopce? Mislim da ljudi debelo naklapaju. Sad, ukoliko se pokaze u Rijeci, postane standardan, ne sumnjam da ce HNS baciti udicu jer RIjeka je kvalitetan klub danas s dobrom momcadi, no trenutacno je daleko od toga.
Ali svakako da je u konacnici na Spikicu da odluci sto je najbolje za njega i sto zeli. Najbitnije je da je on osobno zadovoljan svojim odabirom i da je to ono sto hoce, mislim da nitko ni od kojeg igraca ne moze vise ocekivati.
navijač sam rijeke i mogu ti sa sigurnošću reći da cifra nije ni približna ovoj kojoj si rekao. mi smo ovu zimu tražili lijevog beka i to nam je bio gorući problem. na kraju smo doveli jednog igrača iz austrije beč (znači ekipe koja je igrala u ligi prvaka) i bila su natezanja oko cijene. austrija je htjela 500 000 eura, naši nisu nudili više od 250 000-300 000. na kraju su se dogovorili ispod 300 000. i do sada je to bio najskuplji igrač koji je došao u rijeku od kada je kod nas novi vlasnik. nedavno se pričalo po novinama da nam je trebao doći jedan igrač iz victorie guimmaraes (ekipe s kojom smo ove sezone igrali u skupinama EL), ali da je zapelo jer je odšteta bila oko 400 000, a i ovaj igrač je tražio 500 000 eura godišnje. tako da garantiram da ni blizu 400 000 niste dobili. slažem se da je 70 000 eura malo, ali uvrh glave kažem 120 000 tisuća. ako i toliko.
Imas pravo na misljenje, al znam momka, a znam i glavne sponzore oko kluba, pa sad, ako ti hoces vjerovati da bi Široki pustio igraca koji ima jos 4 godina ugovora, standardni prvotimac, jedva 20 godina, mladi reprezentativac, realno za sitnis bez ikakvih bonusa i naknada od iduceg transfera i bez ikakve potrebe s obzirom da se i ove godine igra u Europi i lako ce se zaraditi tih 70 000 samo nastupom u jednom pretkolu, a vec se prethodno zaradila dobra lova na prodaji Marica u Dinamu, ha u redu. ;)
Al eto, jest glupo da se ne izlazi sa realnim, stvarnim ciframa u javnost.
Android je napisao/la:
Banana je napisao/la:Jel' potpis'o Pandža za vas?
Nije,i ne vjerujem da hoce posto sad na stoperskoj poziciji imamo Lastru,Brekala i bracu Dzidic

Ivica je izgubljen vjerujem do polusezone makar.

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 04 jun 2014, 00:37

Android je napisao/la:
Banana je napisao/la:Jel' potpis'o Pandža za vas?
Nije,i ne vjerujem da hoce posto sad na stoperskoj poziciji imamo Lastru,Brekala i bracu Dzidic
Pandza je dobio ponudu, na njemu je da bira, ako ima vani bolje ili ovdje ponuđeno...

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 04 jun 2014, 09:05

jandro je napisao/la:

Nisam nista cuo da je odbio poziv u reprezentaciju. Tko to mu moze garantirati da ce igrati za Hrvatsku, kad je bio pozvan uopce? Mislim da ljudi debelo naklapaju. Sad, ukoliko se pokaze u Rijeci, postane standardan, ne sumnjam da ce HNS baciti udicu jer RIjeka je kvalitetan klub danas s dobrom momcadi, no trenutacno je daleko od toga.
Ali svakako da je u konacnici na Spikicu da odluci sto je najbolje za njega i sto zeli. Najbitnije je da je on osobno zadovoljan svojim odabirom i da je to ono sto hoce, mislim da nitko ni od kojeg igraca ne moze vise ocekivati.
navijač sam rijeke i mogu ti sa sigurnošću reći da cifra nije ni približna ovoj kojoj si rekao. mi smo ovu zimu tražili lijevog beka i to nam je bio gorući problem. na kraju smo doveli jednog igrača iz austrije beč (znači ekipe koja je igrala u ligi prvaka) i bila su natezanja oko cijene. austrija je htjela 500 000 eura, naši nisu nudili više od 250 000-300 000. na kraju su se dogovorili ispod 300 000. i do sada je to bio najskuplji igrač koji je došao u rijeku od kada je kod nas novi vlasnik. nedavno se pričalo po novinama da nam je trebao doći jedan igrač iz victorie guimmaraes (ekipe s kojom smo ove sezone igrali u skupinama EL), ali da je zapelo jer je odšteta bila oko 400 000, a i ovaj igrač je tražio 500 000 eura godišnje. tako da garantiram da ni blizu 400 000 niste dobili. slažem se da je 70 000 eura malo, ali uvrh glave kažem 120 000 tisuća. ako i toliko.
Navijač sam Širokog :D i sa sigurnošću ti mogu reci da ta cifra kojom vi u Rijeci baratate nije stvarna. Dečka su pratili talijanski klubovi i on da otiđe u Rijeku za 70k Eur. 400k je malo prenapuhano. Ponoviti ću što sam rekao i prije, 250 000 ispod nije otišao. Široki nikada nije objavio da je Špikić otišao za 70 000, to su rekli vaši iz Rijeke. Zašto , kako, nemam pojma... Usput, kod nas na probi jedan igrač koji je igrao za Rayo Vallecano, ako se ne varam, i sada nećeš vjerovati košta 0 EUR.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 jun 2014, 09:11

maxmore je napisao/la:
jandro je napisao/la:

Navijač sam Širokog :D i sa sigurnošću ti mogu reci da ta cifra kojom vi u Rijeci baratate nije stvarna. Dečka su pratili talijanski klubovi i on da otiđe u Rijeku za 70k Eur. 400k je malo prenapuhano. Ponoviti ću što sam rekao i prije, 250 000 ispod nije otišao. Široki nikada nije objavio da je Špikić otišao za 70 000, to su rekli vaši iz Rijeke. Zašto , kako, nemam pojma... Usput, kod nas na probi jedan igrač koji je igrao za Rayo Vallecano, ako se ne varam, i sada nećeš vjerovati košta 0 EUR.
Potpisao za Rayo ali je igrao za B tim Rayo Vallecana, '95 godiste
a cifra od 70 000€ je smijesna...ispod 250 000 € kao sto kaze maxmore sigurno nije, garant..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 04 jun 2014, 12:23

@ Kev
Ma to je bilo čisto da se ljudi ne zanose da ako neko dolazi iz kluba koji ima ime, npr Victorie Guimmaraes kao što je navedeno, mora biti garant da je igrač. U vremenu dok je Modrić igrao za Zrinjski bilo bi smiješno pomenuti da moze u Real, spominjali su se u Realu igrači iz poznatih EU klubova...ali eto.Nego , eto Rijeku bi zapao da je 70k eur. De se sredite Riječani.

Lištica

mojacibalia
Kontakt:

Post Postao/la mojacibalia » 04 jun 2014, 13:47

maxmore je napisao/la:@ Kev
Ma to je bilo čisto da se ljudi ne zanose da ako neko dolazi iz kluba koji ima ime, npr Victorie Guimmaraes kao što je navedeno, mora biti garant da je igrač. U vremenu dok je Modrić igrao za Zrinjski bilo bi smiješno pomenuti da moze u Real, spominjali su se u Realu igrači iz poznatih EU klubova...ali eto.Nego , eto Rijeku bi zapao da je 70k eur. De se sredite Riječani.
Griješi ovaj navijač Rijeke, ili nije baš upućen kako tvrdi. Kaže da nije nitko plaćen preko 300.000 eura otkako je novi vlasnik došao. Pa eto, ja bih ga pitao što je sa cca 400.000 eura za Cibalijinog Mitrovića?

Isprike na offtopicu.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 04 jun 2014, 14:24

Tomecak i Kramaric dosli for free ako se ne varam

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Lištica

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 04 jun 2014, 15:32

mojacibalia je napisao/la:
maxmore je napisao/la:@ Kev
Griješi ovaj navijač Rijeke, ili nije baš upućen kako tvrdi. Kaže da nije nitko plaćen preko 300.000 eura otkako je novi vlasnik došao. Pa eto, ja bih ga pitao što je sa cca 400.000 eura za Cibalijinog Mitrovića?

Isprike na offtopicu.
znam da iznosi koji se spominju u vezi nekih igrača su nerealni. za klub koji ima 6 000 000 eura budžeta, da može platit 400 000 eura za mitrovića, pa onda 400 000 eura za špikića gdje bi nam bio kraj. da se razumijemo, ja bih jako volio da je rijeka stvarno toliko financijski jaka da može plačati takve odštete jer onda nikakav problem ne bi bio toliko platiti onog igrača iz victorie i dati mu plaću. još je tu prošle i pretprošle sezone dolazila masa igrača i za puno njih je trebala biti plaćena odšteta. pa plaće svih igrača i ljudi u klubu. treba to sve isfinancirat. a 6 000 000 eura je u svijetu nogometa praktično ništa. toliko ima i hajduk. pa vidi gdje su oni. tu svatko može lupit nekakvu cifru. isto kao što je netko prije napisao da špikić nije otišao za manje od 400 000 eura, pa drugi kaže nije manje od 250 000 tisuća, treći kažu 70 000. a ako si ti toliko dobro upućen u iznos koji je plaćen za mitrovića nemoj napisat "cirka" nego napiši točan iznos. ako ti je to info direktno od ljudi u klubu okej ispričavam se i onda si ti u pravu. ali ako ti je to rekao prijatelj od prijatelja mitrovićevog frizera onda si vjerojatno i sam svjestan da cifra nije točna.

mojacibalia
Kontakt:

Post Postao/la mojacibalia » 04 jun 2014, 22:22

Još ću ovo odgovoriti o tome da ljudima na trujem temu svojim klubom.

Iznos je toliki, sigurno. Cca sam napisao jer nisam siguran za bonuse , postotke od idućih mogućih transfera itd. Za razliku od igrača iz Vitorije, Mitrović nema "veliku" plaću.
Naši su ganjali tvoju upravu da ga uzmu za toliko jer smo prošlo ljeto bili očajni. Uostalom, veći dio iznosa transfera otišao je gradu Vinkovcima za organizaciju Vinkovačkih jeseni.

Još jedne isprike za offtopic. Prijatelju iz Rijeke, nemoj me krivo shvatiti, samo sam ti iznio ono što znam. Nadam se da će Matej nastaviti onako kako je završio sezonu.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 05 jun 2014, 12:46

Kronološki prva akvizicija Rijeke bio je mladi reprezentativac BiH, Jozo Špikić. Radi se o 20-godišnjem stoperu iz Tomislavgrada koji je stigao u Rijeku za, navodnu, odštetu od 70 tisuća eura. Kao junior je sa Širokim Brijegom bio prvak juniorskog prvenstva Premijer lige, te je osvojio juniorski Kup. Također je skupio i nastup za U19 reprezentaciju BiH protiv Makedonije (1:1). S obzirom da je bio jedan od najtalentiranijih igrača Širokog u svojoj generaciji dolazi u seniorsku konkurenciju, ali ne nastupa. Redovit je U19 reprezentativac i igra punu minutažu u kvalifikacijskim utakmicama protiv Švedske, Francuske i Austrije, te prijateljsku protiv Poljske. U sezoni 2013./14. struka ga prepoznaje i skuplja 24 nastupa u Premijer ligi, uz 3 gola i 2 nastupa u Europskoj ligi (kvalifikacije). Za reprezentaciju U21 ima jedan nastup protiv Mađarske. Valja zabilježiti da je trenutno kapetan U21 reprezentacije BiH.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 jun 2014, 12:48

Adviser je napisao/la:
Kronološki prva akvizicija Rijeke bio je mladi reprezentativac BiH, Jozo Špikić. Radi se o 20-godišnjem stoperu iz Tomislavgrada koji je stigao u Rijeku za, navodnu, odštetu od 70 tisuća eura. Kao junior je sa Širokim Brijegom bio prvak juniorskog prvenstva Premijer lige, te je osvojio juniorski Kup. Također je skupio i nastup za U19 reprezentaciju BiH protiv Makedonije (1:1). S obzirom da je bio jedan od najtalentiranijih igrača Širokog u svojoj generaciji dolazi u seniorsku konkurenciju, ali ne nastupa. Redovit je U19 reprezentativac i igra punu minutažu u kvalifikacijskim utakmicama protiv Švedske, Francuske i Austrije, te prijateljsku protiv Poljske. U sezoni 2013./14. struka ga prepoznaje i skuplja 24 nastupa u Premijer ligi, uz 3 gola i 2 nastupa u Europskoj ligi (kvalifikacije). Za reprezentaciju U21 ima jedan nastup protiv Mađarske. Valja zabilježiti da je trenutno kapetan U21 reprezentacije BiH.
treba si povecat to NAVODNU... :roll:
nije sigurno ispod 250 000€ šta je vama..

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 05 jun 2014, 13:28

Nekim ljudima se ne moze objasniti jednostavno. Eto Široki bi u jos jednoj sezoni gdje ce igrati Europu i zaraditi prodavao najvrijednije eksponate za sitnis, a vezan do ljeta 2018. ugovorom. Pa smjehurija. Taman bi bili ovdje gdje smo danas da poslujemo na takav nacin.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 jun 2014, 14:02

BurningLegion je napisao/la:Nekim ljudima se ne moze objasniti jednostavno. Eto Široki bi u jos jednoj sezoni gdje ce igrati Europu i zaraditi prodavao najvrijednije eksponate za sitnis, a vezan do ljeta 2018. ugovorom. Pa smjehurija. Taman bi bili ovdje gdje smo danas da poslujemo na takav nacin.
Nekima ni crtanje ne bi pomoglo.

Široki uopće ne mora prodavat, a onda ipak odluči prodati nadolazeću zvijezdu za bagatelu. :rol:
Hayley <3

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 07 jun 2014, 11:01

Split,Imotski i Neretvanac na 15.memorijalnom turniru Gojka Suska

Ovaj turnir definitivno nije kao nekad,kome su uopce zanimljivi Neretvanac i Imotski?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 jun 2014, 11:16

Android je napisao/la:Split,Imotski i Neretvanac na 15.memorijalnom turniru Gojka Suska

Ovaj turnir definitivno nije kao nekad,kome su uopce zanimljivi Neretvanac i Imotski?
Nije bit kome je tko zanimljiv..koje ekipe mogu i koje su tada tu negdje i najbliže na pripremama pozovu se..
morate shvatiti da je "bit turnira" u stvari 2 pripremne utakmice Širokog Brijega

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 07 jun 2014, 11:26

Kevin je napisao/la:
Android je napisao/la:Split,Imotski i Neretvanac na 15.memorijalnom turniru Gojka Suska

Nije bit kome je tko zanimljiv..koje ekipe mogu i koje su tada tu negdje i najbliže na pripremama pozovu se..
morate shvatiti da je "bit turnira" u stvari 2 pripremne utakmice Širokog Brijega
Znam ali opet...jbg kad se sjetim da je nekada na Pecari bilo 10000 gledatelja na ovom turniru :(

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 jun 2014, 11:37

Android je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

Znam ali opet...jbg kad se sjetim da je nekada na Pecari bilo 10000 gledatelja na ovom turniru :(
razumijem sta zelis rec..volio bi i ja to :thumbup:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 07 jun 2014, 23:15

Ivan Rakitic svoj seniorski debi zabiljezio na nasem stadionu :)

slika

HRHB

EroHercEro
Kontakt:

Post Postao/la EroHercEro » 08 jun 2014, 00:53

Najlipše bi bilo uvesti litni turnir Zapadne Hercegovine koji bi se igrao grupno na 2-3 stadiona, i onda završnica. Široki, Zrinjski, Brotnjo, Tomislav, Stolac, Grude ....
Možda bi to vratilo publiku na stadione.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 jun 2014, 11:59

EroHercEro je napisao/la:Najlipše bi bilo uvesti litni turnir Zapadne Hercegovine koji bi se igrao grupno na 2-3 stadiona, i onda završnica. Široki, Zrinjski, Brotnjo, Tomislav, Stolac, Grude ....
Možda bi to vratilo publiku na stadione.
dobra ideja

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], broj6, Cwirek, MostarskiSin, Paromlinac i 61 gost.