Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
znaci, nevezano za to sto je ovaj dres dobar, ti ne bi volio da nam reprezentacija ima unikatan dres pa toliko ismijavas ove koji se zale?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Fazlagic, Turkovic, Demirovic, Begic, Pintol, Konjic;Krokodil je napisao/la:Jel može neko napisati imena igrača? S lijeve na desnu stranu. Hvala.IronMany je napisao/la:
Music, Duro, Musemic, Dzafic, Hrnjic.
Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Nisam nikad upratio da je BiH prije imala Adidas. Nekako je ova Legea ostavila toliki trag da vjerojatno dobar dio ljudi misli da su oni nabavljac opreme jos od rataIronMany je napisao/la:
Usput evo dobar clanak istoriji BiH dresa:
http://bhdragons.com/the-history-of-the ... al-jersey/" onclick="window.open(this.href);return false;

I zaista, zar je bitno koji je domaci, a koji gostujuci? Igrat ce u obje kombinacije. Cak ovi sto vise vole bijeli trebaju da budu sretni da je on gostujuci, jer gosti biraju garnituru i to znaci da ce BiH sve gostujuce utakmice igrati u bijelim. Domace ce igrati u plavim kada u goste dolazi netko tko nema gostujuci plavi sto znaci da ce se u bijelim igrati kada dolazi plavi gost. Na taj nacin ce se cesce igrati u bijelim

- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Jedno su zelje a drugo je realnost. Znalo se zato sto potpisujemo ovako kasno ugovor da necemo dobiti nista specijalno, prije svega sablon, ali se ovdje dizala panika i prizeljkivala odmah Legea nazad.LenBias je napisao/la:znaci, nevezano za to sto je ovaj dres dobar, ti ne bi volio da nam reprezentacija ima unikatan dres pa toliko ismijavas ove koji se zale?
Ja ne kazem da je ovaj dres perfektan, standard je, ali pod ovim uslovima i stresom dobili smo jedan fin dres za SP, a unikatni ce doci.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Sinoć gledajuću utakmicu i prilikom intoniranja naše himne kada prikaza sve naše igrače, učinilo mi se ko da mi počinje igra na Pesu/Fifi. Znam kad ste one slike postavljali ovdje dresa na igricama pa mi se vjerovatno zbog toga i učinilo. Dobro dresovi stoje našima, još da su im malo bolje slova i brojeve zalijepili...
Kupiću ga koliko god koštao i koliko god "ružan bio".
Kasnije ćemo sigurno imati i kvalitetnije i ljepše dresove, ali ovaj će imati specijalno mjesto u ormaru. Kao što ima i bijeli Patrick sa ljiljanima...
Kasnije ćemo sigurno imati i kvalitetnije i ljepše dresove, ali ovaj će imati specijalno mjesto u ormaru. Kao što ima i bijeli Patrick sa ljiljanima...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ima li igdje u BiH kupiti ovaj dres?
Bio bi red da se pred SP nadje u prodaji u svim vecim opcinama i gradovima u BiH
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Bio bi red da se pred SP nadje u prodaji u svim vecim opcinama i gradovima u BiH
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Konacno smo izgledali kao svjetska reprezentacija.
Medjutim bas me nerviraju supci iz Adidasa koji nisu bili u stanju napraviti replike s vezenim grbom, kao sto ima svaka ekipa, vec nam guraju samo player issue. Mogu oni pjevati koliko hoce kako je to "neunistivo", ja imam dosta dresova i znam dobro sve (ne)kvalitete ove tehnologije.

Medjutim bas me nerviraju supci iz Adidasa koji nisu bili u stanju napraviti replike s vezenim grbom, kao sto ima svaka ekipa, vec nam guraju samo player issue. Mogu oni pjevati koliko hoce kako je to "neunistivo", ja imam dosta dresova i znam dobro sve (ne)kvalitete ove tehnologije.
Zato ja cekam repliku
Prvo zbog vezenog grba, drugo zbog razlike u materijalu i trece zbog stomaka.

Prvo zbog vezenog grba, drugo zbog razlike u materijalu i trece zbog stomaka.
Nema !fcz je napisao/la:Konacno smo izgledali kao svjetska reprezentacija.![]()
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Po ko zna koji put se potvrdilo da sa Pjanicem imamo igraca manje...
Jedan Besic je vrijedniji nego 3 Pjanica...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Nestalo ga na Fifinoj stranici
Ima li koja alternativa za kupovanje preko interneta?!

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
gringobih je napisao/la:Po ko zna koji put se potvrdilo da sa Pjanicem imamo igraca manje...

Em pogresna tema, em trolanje ....
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
kokakolas je napisao/la:Nestalo ga na Fifinoj stranici![]()
nestao je samo XL, još prekjuče. sada su ga skroz uklonili, juče je bio izlistan ali ga nisi mogao kupiti.
direktni link:
http://store.fifa.com/70594.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bacas nas u nesvijest sa ovim velemajstorskim izjavama...gringobih je napisao/la:Po ko zna koji put se potvrdilo da sa Pjanicem imamo igraca manje...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Edo Baajka
- Kontakt:
Ja danas u jednom Online Shopu kupio.kokakolas je napisao/la:Nestalo ga na Fifinoj stranici![]()
Za krupnije ima i XXL
Evo direktan link:
http://www.fanatic-shop.com/dresovi-rep ... 4-261.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi cemo u septembru da dobijemo posebno dizajniran dres za nas od Adidasa.
Ovo sad je standardan garnitura jer nije bilo vremena da se radi taj za nas, a u septembru kvalifikacije igramo u novom. Tako da ne zurite sa kupovinom ovog sad.
Ovo sad je standardan garnitura jer nije bilo vremena da se radi taj za nas, a u septembru kvalifikacije igramo u novom. Tako da ne zurite sa kupovinom ovog sad.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Taj dres je svakako i historijski. Zasto ga ne kupit?Elegant je napisao/la:Mi cemo u septembru da dobijemo posebno dizajniran dres za nas od Adidasa.
Ovaj se kupuje zato sto je repka u njemu po prvi puta na Svjetskom i svakako ce ovaj dres imati posebno mjesto u srcu kod navijaca BiH.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Majko Bozija, spasi nas.gringobih je napisao/la:Po ko zna koji put se potvrdilo da sa Pjanicem imamo igraca manje...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Dobar dres. Pobjedili svaki put kad smo ga nosali. 

Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Serha i 12 gostiju.