Uzo sam ti ova dva i jos doturio Artland H8.5 - 1 za finu kvotufixator je napisao/la:dva najveca zicera danas za mene:
20:30 Modena – Spezia 1x @ 1.30
21:00 Brazil (0:1) – Panama 1 @ 1.25

Artland - Alba Inc. Overtime 1 @2.10
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Uzo sam ti ova dva i jos doturio Artland H8.5 - 1 za finu kvotufixator je napisao/la:dva najveca zicera danas za mene:
Jao,, jao,, jao, pljacke u Poljskoj mati moja mila,, rezultat 91:92, Zielona ima napad i onda sudije stupaju na scenu,, 0,3 sekunde do kraja sviraju nepostojeci faul,, i noramlno pogodi oba i pobjedi Zielona,, Nikad vise Poljska go"vna na moj tiketgonzales je napisao/la:ARTLAND DRAGONS - ALBA BERLIN(-152,5-) - Z2 @1,85
ZIELONA GORA - TUROW(K.P.) - kp2 @2,40
Turow ima jaku ekipu,, vode 2:0 u seiji na 4 pobjede,, u Zieloni nije bas najbolje stanje,, Poljaci su uvjereni da ce novi prvak biti Turow,,redom tipuju na goste,, ako ima ko kakav hendicep,, neka igra, to je jos sigurnija varijanta
Mexico -BiH(T.K.) - tk1 @1,65GameFKS je napisao/la:Gozna imas li sta veceras predloziti ?
Zahvaljujem .gonzales je napisao/la:Mexico -BiH(T.K.) - tk1 @1,65GameFKS je napisao/la:Gozna imas li sta veceras predloziti ?
*tk -tim sa vise kornera
Atlanta Dream Ž- Los Angeles Sparks (-153,5+) - z1 @1,85
Premier
Ponuda je jako losa, skoro pa je i nema, al evo ovo dvoje bi trebalo doci
Fixator svaka castfixator je napisao/la:dva najveca zicera danas za mene:
Ma jok to brate, manje od 3 ovdje je poklon.fanatic1991 je napisao/la:Probati 4+ BiH Mexico svi znamo da kad mi igramo pada puno golova... Pa et oprobati xd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
bravo za poklonKrokodil je napisao/la:Ma jok to brate, manje od 3 ovdje je poklon.fanatic1991 je napisao/la:Probati 4+ BiH Mexico svi znamo da kad mi igramo pada puno golova... Pa et oprobati xd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svaki par je potencijalno rizičan.kockar je napisao/la:Pozdrav sta mislite koliko je ovo danas sigurno odigrat?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.