Istina....TSS je bolji.Head je napisao/la:Mali Tino je korisniji igrac od Hadzica,ima tu tehniku i pokazo je da zna zadrzati loptu i da nema tremu.Ljubi adzo.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
- _forzamilan_
- Kontakt:
-
- Kontakt:
konacno da ide na bolje
mozemo mi to !!!
jedva cekam da gledam kako kantamo Argentinu u Riu
onako objektivno gledano kako igra Nigerija i Iran ako ovako nastavimo 2. mjesto nam je garantovano
mozemo mi to !!!
jedva cekam da gledam kako kantamo Argentinu u Riu

onako objektivno gledano kako igra Nigerija i Iran ako ovako nastavimo 2. mjesto nam je garantovano
Pa ovoj rulji nikad nije bio fazon pogledati igraca pa nesto pricati vec unaprijed popljuvati i predstaviti ga kao invalida.Head je napisao/la:Mali Tino je korisniji igrac od Hadzica,ima tu tehniku i pokazo je da zna zadrzati loptu i da nema tremu.Ljubi adzo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dakle, to bi bilo to što se tiče prijateljskih utakmica, Santos U21 ne računam, to će biti samo lagani sparing partner da se još neki detalji usavrše.
Mnogo mitova je palo u zadnjih nekoliko dana, od onoga da je Avdija prva zamjena za Mujdžu, pa do mitova tipa Medunjanin mora igrati, Vedad ne može na klupu i slično.
Sad kad napokon imamo sve igrače na raspolaganju, pojačani Bešićem, Hajrovićem i Kolašincem, zaista djelujemo kao tim za velike domete. Bešić, Hajrović i Kolašinac će još dugo biti pokretačka snaga ove ekipe i pojačani Arslanagićem, Prcićem, uz genijalnog Pjanića će nam sasvim sigurno donijeti mnogo radosti u budućnosti. Trenutno se stiče dojam da nemamo klupu, ali Medunjanin, Vranješ i Višća mogu odgovoriti svim zadacima, a u nekim varijantama imaju mjesta i u prvih 11. Volio bih da je tu Zukanović umjesto Hadžića, jer on uvijek može uskočiti, ali njega nema i trebamo se nadati što skorijem oporavku Bičakčića.
Ovaj 'novi' sistem zahtjeva mnogo, mnogo trke i igrači ne smiju 'pregoriti', finiš utakmice je redovno bio koban po nas i na to treba uvijek obratiti dodatnu pažnju, mada vidim da smo i mi počeli igrati malo bezobraznije i kvarnije, jbg, od fer pleja se ne živi.
Momci idu u Brazil puni samopouzdanja, atmosfera je sjajna, ma koliko to nekome ne odgovaralo i svi ginu jedni za druge. Samo tako možemo do dobrog rezultata i sad smo u situaciji da se drugi brinu o nama, jer mi im se sigurno nećemo prilagođavati. Ovaj tim, ova formacija i ova postava ne znaju igrati drugačije i nadam se da ćemo na kraju biti ponosni na njih.
Zamolio bih forumaše, posebno one koje izuzetno cijenim (princi, bhsport, corleone, gringo, mozambik, mandrax, vojvoda, cartman, itd, da ne nabrajam dalje) da malo stanu na loptu, bar narednih 15-20 dana, imat ćemo dosta vremena za eventualne kritike, nakon Brazila će svakako biti ispisani romani, pa neka svako po stoti put kaže ono što ima.

Mnogo mitova je palo u zadnjih nekoliko dana, od onoga da je Avdija prva zamjena za Mujdžu, pa do mitova tipa Medunjanin mora igrati, Vedad ne može na klupu i slično.
Sad kad napokon imamo sve igrače na raspolaganju, pojačani Bešićem, Hajrovićem i Kolašincem, zaista djelujemo kao tim za velike domete. Bešić, Hajrović i Kolašinac će još dugo biti pokretačka snaga ove ekipe i pojačani Arslanagićem, Prcićem, uz genijalnog Pjanića će nam sasvim sigurno donijeti mnogo radosti u budućnosti. Trenutno se stiče dojam da nemamo klupu, ali Medunjanin, Vranješ i Višća mogu odgovoriti svim zadacima, a u nekim varijantama imaju mjesta i u prvih 11. Volio bih da je tu Zukanović umjesto Hadžića, jer on uvijek može uskočiti, ali njega nema i trebamo se nadati što skorijem oporavku Bičakčića.
Ovaj 'novi' sistem zahtjeva mnogo, mnogo trke i igrači ne smiju 'pregoriti', finiš utakmice je redovno bio koban po nas i na to treba uvijek obratiti dodatnu pažnju, mada vidim da smo i mi počeli igrati malo bezobraznije i kvarnije, jbg, od fer pleja se ne živi.
Momci idu u Brazil puni samopouzdanja, atmosfera je sjajna, ma koliko to nekome ne odgovaralo i svi ginu jedni za druge. Samo tako možemo do dobrog rezultata i sad smo u situaciji da se drugi brinu o nama, jer mi im se sigurno nećemo prilagođavati. Ovaj tim, ova formacija i ova postava ne znaju igrati drugačije i nadam se da ćemo na kraju biti ponosni na njih.
Zamolio bih forumaše, posebno one koje izuzetno cijenim (princi, bhsport, corleone, gringo, mozambik, mandrax, vojvoda, cartman, itd, da ne nabrajam dalje) da malo stanu na loptu, bar narednih 15-20 dana, imat ćemo dosta vremena za eventualne kritike, nakon Brazila će svakako biti ispisani romani, pa neka svako po stoti put kaže ono što ima.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam odavno stao na loptu, ne pisem nista protiv Susica ima 15 dana.
Na pocetku priprema sam ga opravdano pljuvao zbog agencije i stinkija, al sam nakon dva, tri dana napisao da je tako kako je, da se nista ne moze promjeniti i da reprezentaciju treba podrzati svi srcem.
Sto se tice taktike, svi smo mjesecima trubili da je ova taktika, koju Susic sada prezentira na pripremama, jedina sa kojom mozemo imati uspjeha.
Vamos Bosnia, Vamos Hercegovina

Na pocetku priprema sam ga opravdano pljuvao zbog agencije i stinkija, al sam nakon dva, tri dana napisao da je tako kako je, da se nista ne moze promjeniti i da reprezentaciju treba podrzati svi srcem.
Sto se tice taktike, svi smo mjesecima trubili da je ova taktika, koju Susic sada prezentira na pripremama, jedina sa kojom mozemo imati uspjeha.
Vamos Bosnia, Vamos Hercegovina

Sigurno da ima materijala za pljuvat' uvijek, ali baš uvijek...ne samo kod Safeta, nego inače. Al' također, slažem se sa Virtualom, trebalo bi malo "stat na loptu" u narednim danima. Ako pored ovih historijskih utakmica što slijede nemamo važnijeg posla od pljuvanja po ovim ljudima što su nam i priredili sve ovo, onda nas poseri.
- 1988risha
- Kontakt:
Ma yebaji ga,mogli smo opravdano napadat do 2. juna,igrači koji su u repki pojedini,fkt po svom (ne)kvalitetu ne bi trebali biti tu,ali eto,šta je tu je...
Samo da nam je nekako podići igru u drugom poluremenu,ova taktika je dobra,al cini me se da se previse istrosimo u prvih 45 minuta,u drugom padamo,i to može biti problem veliki protiv Argentine,jer oni ce orat cijelu tekmu...
Eh da nam je još jedan lik tipa Bešića,da trči isto i u 40-oj i 90-oj... S Misketom nazalost samo gubimo na snazi,nama trebaju trkači...
Samo da nam je nekako podići igru u drugom poluremenu,ova taktika je dobra,al cini me se da se previse istrosimo u prvih 45 minuta,u drugom padamo,i to može biti problem veliki protiv Argentine,jer oni ce orat cijelu tekmu...
Eh da nam je još jedan lik tipa Bešića,da trči isto i u 40-oj i 90-oj... S Misketom nazalost samo gubimo na snazi,nama trebaju trkači...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Konacno smo docekali ono sto trubimo vec godinu dana
1) 4-2-3-1
2) Muhamed Besic
(vidi se da nismo bili upravu
)
1) 4-2-3-1
2) Muhamed Besic
(vidi se da nismo bili upravu

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Kako je opravdano napadanje,kad bi da ga koljete zbog trećeg golmana i petog stopera ? Valjda se sad vidi da su to nebitni igrači.1988risha je napisao/la:Ma yebaji ga,mogli smo opravdano napadat do 2. juna,igrači koji su u repki pojedini,fkt po svom (ne)kvalitetu ne bi trebali biti tu,ali eto,šta je tu je...
Ne istrošimo se mi nego se 6 igrača zamjeni,nema od tog ništa onda.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Principatus
- Kontakt:
@Virtual
Ja sam prestao pisati na ovoj temi. Sto se tice Zukanovica i trolovanje sa strane pojedinaca, ok to nisam mogao pretrpijeti i tu misljenje ne mijenjam, ali za to ima vremena poslije SPa. Susic je shvatio najzad pojedine stvari, kasno, ali taman na zavrsnoj liniji. Najzad je Hajrovic dobio sansu, koju je sjajno iskoristio, i sada se vidi koliko je mocna ova postava spram onoj protiv Egipta.
Poziv Besica je bio neminovan, trazili smo ga vec mjesecima i sada se vidi koliko nam je potreban. Jedino se bojim kartona, jer oni znaju decimirati i jace reprezentacije, a kamoli nas. A kartoni bi nam mogli iskljuciti jedinog DMa, mislim cak da je to neminovno, jer moramo igrati punom parom. Odstranjivanje Zukanovica nas jos moze skupo kostati. Mozda smo trebali Kolasinca par 45 minuta testirati na toj poziciji, sto je sa rotacijom bilo moguce.
Ja sam prestao pisati na ovoj temi. Sto se tice Zukanovica i trolovanje sa strane pojedinaca, ok to nisam mogao pretrpijeti i tu misljenje ne mijenjam, ali za to ima vremena poslije SPa. Susic je shvatio najzad pojedine stvari, kasno, ali taman na zavrsnoj liniji. Najzad je Hajrovic dobio sansu, koju je sjajno iskoristio, i sada se vidi koliko je mocna ova postava spram onoj protiv Egipta.
Poziv Besica je bio neminovan, trazili smo ga vec mjesecima i sada se vidi koliko nam je potreban. Jedino se bojim kartona, jer oni znaju decimirati i jace reprezentacije, a kamoli nas. A kartoni bi nam mogli iskljuciti jedinog DMa, mislim cak da je to neminovno, jer moramo igrati punom parom. Odstranjivanje Zukanovica nas jos moze skupo kostati. Mozda smo trebali Kolasinca par 45 minuta testirati na toj poziciji, sto je sa rotacijom bilo moguce.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
I Zukanovic nije "6. stoper". Nego je trenutno za "pocetnog sastava" s obzirom da nema Bicakcica
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- 1988risha
- Kontakt:
Ajde ba ko je golmana spomenuo... Zna se na koga mislimo,i glupo je više da ponavljamo...pinoglavi je napisao/la:Kako je opravdano napadanje,kad bi da ga koljete zbog trećeg golmana i petog stopera ? Valjda se sad vidi da su to nebitni igrači.1988risha je napisao/la:Ma yebaji ga,mogli smo opravdano napadat do 2. juna,igrači koji su u repki pojedini,fkt po svom (ne)kvalitetu ne bi trebali biti tu,ali eto,šta je tu je...
Ne istrošimo se mi nego se 6 igrača zamjeni,nema od tog ništa onda.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Pape opet u svom elementu na pressici
'vi uvijek vidite ono crno' 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kreno na novinara mikrofonom hahahaVirtu4l je napisao/la:Pape opet u svom elementu na pressici'vi uvijek vidite ono crno'
1946
nešto kontam koji je ovaj Sušić debil , neki dan izjavljuje da mu fali visokih igrača u odbrani ,a odrekao se usluga Zukanovića koji je sa svojih 188 cm najviši od odbrambenih igrača poslije Šunjića
ja debila braćo mila ..sere sam po sebi stalno

ja debila braćo mila ..sere sam po sebi stalno

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
opet besana noc za veliku masu kriticara najboljeg selektora kojeg je bih ikada imala, cekali mozgovi do 6 ujutro da prvi pocnu sa kritikama, al ne da pape opet
ipak i da osvoji svjetsko prvenstvo slucaj zukanovic ce mu biti mrlja, i sa ljudske i sa trenerske strane, tj odgovornost i ponašanje u cijeloj toj situaciji. nema veze što ga nije pozvao u brazil, al nacin na koji je to uradjeno je strašno loš

ipak i da osvoji svjetsko prvenstvo slucaj zukanovic ce mu biti mrlja, i sa ljudske i sa trenerske strane, tj odgovornost i ponašanje u cijeloj toj situaciji. nema veze što ga nije pozvao u brazil, al nacin na koji je to uradjeno je strašno loš
nema potpisa
- donniedarko
- Kontakt:
To si u pravu. Extra je poslozio ovu trenutnu ekipu i ide mu kredit za to. Posebno mi se svidja presing u prvom poluvremenu i nemoc suparnika da nesto organizuje. Jos kad se vrate standardni igraci sto su nedostajali sinoc ja mislim da ce to izgledati fenomenalno. Fkt bi mogli ostvariti dobar rezultat ako nas zaobidju povrede i iskljucenja zbog kartona.Kobe Bryant je napisao/la:Fakat !donniedarko je napisao/la:I dalje imamo jednu od najlosijih klupa na prvenstvu upravo zbog Safeta. Nemojte to zaboraviti
Ali evo prvo dobre stvari , sto je ustalio Besica na def. veznog i Miralema onda kao centralnog , bas su drzali sredinu do 60 min maestralno. Onda prednost Hajtovica nad Vedom opravdamo , dobili smo i brzinu i sirinu i bolju odbranu. Primjetio je da Sunjic nece moc u 2 pol. da prati pritisak i brzinu mexikanaca i uveo Seu![]()
Znam da ce ovo bit da je babi mu*a bila bi dedo , ali kako bi bilo lijepo da nema 1. Vrsajevica 2. Hadzica 3. Sunjica 4. Tin-Svena 5. Ibricica , a umjesto njih : Zukanovic, Prcic, Zahirovic , Zec, Gojak