SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Utakmice se igraju u 18h, 21h, 22h i 00h po našem vremenu.
Prva utakmica protiv Argentine se igra u 00h .. 15.6.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
03:00 ima i tad jednaIlPrincipe je napisao/la:Utakmice se igraju u 18h, 21h, 22h i 00h po našem vremenu.

- IlProfessore
- Kontakt:
Koliko sam vidio sa Arg i Nig igramo u 00:00 a sa Iranom u 18h po našem vremenu.BelminM23 je napisao/la:03:00 ima i tad jednaIlPrincipe je napisao/la:Utakmice se igraju u 18h, 21h, 22h i 00h po našem vremenu.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ra ... -u-brazilu" onclick="window.open(this.href);return false;
nazalost dvije utakmice u 00:00
Ovo je potvrđeno !IlProfessore je napisao/la:[Koliko sam vidio sa Arg i Nig igramo u 00:00 a sa Iranom u 18h po našem vremenu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- sagitarius
- Kontakt:
Sto nazalostxaves je napisao/la:http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ra ... -u-brazilu

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Samo steta sto je prva utakmica sa nedjelje na ponedjeljak, mnogo ljudi sutradan radi ima obaveza. Ali vjerovatno ce velika vecina nacije biti budna, omladina uglavnom pa i stariji.
21. juni Nigerija-BiH 00:00 sa subote na nedjelju.
25. juni BiH-Iran 18:00 srijeda.
P.S. Zao mi ovih ljudi sto su polavama puno izgubili, nadam se da ce se i oni nekako snaci.
21. juni Nigerija-BiH 00:00 sa subote na nedjelju.
25. juni BiH-Iran 18:00 srijeda.
P.S. Zao mi ovih ljudi sto su polavama puno izgubili, nadam se da ce se i oni nekako snaci.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Znam ja kad su utakmice, ne mogu to zaboraviti... Nego kad je već napis'o da se igra u 22h, ja samo se nadovez'o da ima jedna i u 3hIlProfessore je napisao/la:Koliko sam vidio sa Arg i Nig igramo u 00:00 a sa Iranom u 18h po našem vremenu.BelminM23 je napisao/la:03:00 ima i tad jednaIlPrincipe je napisao/la:Utakmice se igraju u 18h, 21h, 22h i 00h po našem vremenu.

kako ja znam nema nijedna u 21h da se igra...(barem sto se grupne faze tice)IlPrincipe je napisao/la:Utakmice se igraju u 18h, 21h, 22h i 00h po našem vremenu.
samo su tri termina odigravanja utakmica na SP
COOL SIGNATURE
- sagitarius
- Kontakt:
Nemas ti blage momak, pa kad ti igra Spanija- HolandijaOnFire je napisao/la:kako ja znam nema nijedna u 21h da se igra...(barem sto se grupne faze tice)IlPrincipe je napisao/la:Utakmice se igraju u 18h, 21h, 22h i 00h po našem vremenu.
samo su tri termina odigravanja utakmica na SP

Evo kad se tekme igraju, alaj komplikujete...
http://pocketworldcupschedule.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo svedska pingvini kazu: nigerija zdra'o
SWE. experti su rekli mi idemo dalje

SWE. experti su rekli mi idemo dalje

Semper Fidelis
- Consigliere
- Kontakt:
Pa znate li citat?!
Grupna faza: 18:00, 21:00, 00:00 (osim Japan- OB u 03:00 ali sa subote na nedjelju)
KO: 18:00, 22:00
I TO JE TO!
Grupna faza: 18:00, 21:00, 00:00 (osim Japan- OB u 03:00 ali sa subote na nedjelju)
I TO JE TO!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nemoj lagat narod bezveze, ima Brazil Hrvatska 22:00Consigliere je napisao/la:Pa znate li citat?!
I TO JE TO!

Šalim se malo

- Consigliere
- Kontakt:
Pa, upravu si ti... Samo to je otvaranje. Ceremonija krece oko 21 najmanjeBelminM23 je napisao/la:Nemoj lagat narod bezveze, ima Brazil Hrvatska 22:00Consigliere je napisao/la:Pa znate li citat?!
I TO JE TO!![]()
Šalim se malo

Fit Tony: I keep my friends close...
- sagitarius
- Kontakt:
Termini su 18h, 21h, 00h, osim obala i japan koji igraju u 03h, kao sto si ti rekao a u 22h igraju Brazil - Hrvatska i onda imaju zadnja kola grupne faze koji se igraju u 18h i 22h !!!! I od 1/8 pa do 1/2 bice termini od 18h i 22h a finale 22hConsigliere je napisao/la:Pa, upravu si ti... Samo to je otvaranje. Ceremonija krece oko 21 najmanjeBelminM23 je napisao/la:Nemoj lagat narod bezveze, ima Brazil Hrvatska 22:00Consigliere je napisao/la:Pa znate li citat?!
I TO JE TO!![]()
Šalim se malo
MEXICO 0-1 BOSNIA-HERZEGOVINA
Friendly at Soldier Field, Chicago Attendance 60707
recap
FACE TV snimak
BiH-MEX 1.pol
http://www.dailymotion.com/video/x1yemv ... -pol_sport
&
BiH-MEX 2.pol
http://www.dailymotion.com/video/x1yes6 ... -pol_sport
&
poslije tekme BiH-MEX
http://www.dailymotion.com/video/x1yeu2 ... -mex_sport
Bosnia-Herzegovina overwhelm Mexico

Friendly at Soldier Field, Chicago Attendance 60707
recap

FACE TV snimak
BiH-MEX 1.pol
http://www.dailymotion.com/video/x1yemv ... -pol_sport
&
BiH-MEX 2.pol
http://www.dailymotion.com/video/x1yes6 ... -pol_sport
&
poslije tekme BiH-MEX
http://www.dailymotion.com/video/x1yeu2 ... -mex_sport
Bosnia-Herzegovina overwhelm Mexico

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Why I'm boycotting England - and supporting Bosnia and Herzegovina at the World Cup instead
This summer, I will be supporting World Cup newcomers Bosnia & Herzegovina. Now, I’ve never been to Bosnia. Or Herzegovina. But there is plenty there worthy of my support.
Always a multi-ethnic nation within the Yugoslav republic, the Bosnian war that raged from April 6 1992 to December 14 1995, tore the country apart. Over 100,000 people died in that time.
The siege of capital city Sarajevo was the longest in modern European warfare; the massacre of Srebrenica saw 8,000 Bosnian men, boys and pensioners wiped out by a Serb militia.
That’s the average weekly gate of my football club, wiped out as one. Even as a writer, I struggle to find the words.
Of course, from watching the Premier League, I know many of the team’s star names.
Stoke City’s Asmir Begovic was a refugee, his family fleeing the country, leaving all worldly possessions behind when he was just four years old.
Manchester City’s Edin Dzeko stayed: “My house was destroyed,” he told CNN last year,
“so we went to live with my grandparents. There were 15 people living in an apartment 35 meters square. We stressed every day in case somebody we knew died”.
Upon ceasefire, the striker would go on to play for one of the countries biggest clubs, Zeljeznicar Sarajevo. But only after the pitch was cleared of landmines.
There are other, less weighty, reasons I’m choosing to root for The Dragons, as they are known.
I often watch my local team Leyton Orient and watching Bosnian born Hull City goalkeeper/charismatic lunatic Eldin Jakupovic in his loan spell in E10 this season was an absolute delight, the song “Bosnia’s number one!” echoing around the ground, his pearl white smile of pride beaming back.
Not only that, but their national anthem sounds quite a lot like the theme tune to The Rockford Files.
But mainly, this summer I am becoming a Bosnia and Herzegovina fan, because their story of triumph over adversity – after two failures in previous play-offs, they qualified top of their group last October – embodies everything I hold dear about football.
There is no greed in their story. It is eleven bodies verses eleven bodies. All the potential for magic to subsequently unfold and history to be written.
And in Bosnia & Herzegovina’s case, it’s an opportunity to create a glorious new one, to leave the past behind, as much as they can do.
And, English, Bosnian, whatever - surely that’s something far more worthy of my support than an organization who wants to kill of one of things in my life most very dear to me?

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... z33cq7ApOE" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Da se naježiš 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], bhfanatic14, Cwirek, Google Adsense [Bot], Hafiz00, Hazre, zastitaIdentiteta i 47 gostiju.