NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato da je Tim Timmy iz SP zasluzuje postovanje jer nas je odveo i vodi nas na prvom velikom takmicenju. Pape samo brija i motivacija pred utakmicu i minimalno osmina nam ne gine

Hvala drug za onaj komentar na drugoj temi

.. .
Veliki plus za Papeta . Od pocetka priprema kao da mu je netko stravu salio. Sve ono sto smo prebirali godinama po forumu je tu ... Sve odradjeno perfekto racunajuci i one opustajuce dane. Formacija , izbor igraca, prijateljske , taktika , izmjene ... Tolika je masa pozitivnog da Tin i Zuka nisu u kontekstu ni toliko vazni vise ...
Uh .. moram s ustinuti da se uvjerim da ne sanjam ...
Ne treba letiti al ova tekma sinoc je prva tekma da vidim da smo razmontirali barem u 60 min jednu respektabilnu repku cak iako nisu bili kompletni. I to sve sa jednim Sunjicem u prvih 11 ... vrijedi napijanja majke mi ..
Ona odbrana zadnjih 15 min .. Pape kingu. Hehe ovo ni sam Osim ne bi ovako ...il .. mozda

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,