Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Kad na kraju Avdija zavsi umjesto Evre u Unitedu 

Poceo bi navijat za Liverpool.Zekoo je napisao/la:Kad na kraju Avdija zavsi umjesto Evre u Unitedu
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NoName
- Kontakt:
Usnio sam Sea, da li to znači da i u snu mislim na Sea i da li to onda znači da postojim i kada spavam?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to znaci da ce ti Bog podariti snagu i imetak u vidu suhomesnatih proizvoda i ovcavineNoName je napisao/la:Usnio sam Sea, da li to znači da i u snu mislim na Sea i da li to onda znači da postojim i kada spavam?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- NoName
- Kontakt:
Ma jasno mi je da sanjanje Sea znači nafaku ali me više zanimalo sa ovog filozofsko / religijskog aspekta. Dakle, postoje određena tumačenja da je čovjek zapravo nije živ (ne postoji) kada spava nego je to neko stanje između.
Međutim, ja ako sam usnio Sea znači da mislim na Sea i kada spavam a to opet znači da postojim i kada spavam. Dakle, vrlo jednostavno i efektno otkriće koje obara sve dosadašnje teorije o tom stanju sna.
Mislim na Sea, dakle postojim.
Sanjam Sea, dakle živ sam i kada spavam.
Seo će da donese nove i radikalne promjene i u znanosti.
Međutim, ja ako sam usnio Sea znači da mislim na Sea i kada spavam a to opet znači da postojim i kada spavam. Dakle, vrlo jednostavno i efektno otkriće koje obara sve dosadašnje teorije o tom stanju sna.
Mislim na Sea, dakle postojim.
Sanjam Sea, dakle živ sam i kada spavam.
Seo će da donese nove i radikalne promjene i u znanosti.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
A možda i je po Vranješa došo, ko će ga znatCartman je napisao/la:Poceo bi navijat za Liverpool.Zekoo je napisao/la:Kad na kraju Avdija zavsi umjesto Evre u Unitedu

Legao sam večeras u 12 h i nisam planirao gledati sada utakmicu BiH, jer je previše kasno i moram rano ustati raditi, ali radi se o tome da me sada probudio strašan Sein glas, odmah sam znao o čemu se radi i skočio sam iz kreveta pravo za računar, sada uživam i čekam sa puno radosti i nestrpljenja da utakmica počne.
Hvala ti Seo što si me probudio i što postojiš.

Hvala ti Seo što si me probudio i što postojiš.

Dajte sudžuku ovoj ženi !
FACE TV
FACE TV
Novinar: Imate li omiljenog zmaja ?
Žena: Ovaj novi Kolašinac
zna znanjeZekoo je napisao/la:Dajte sudžuku ovoj ženi !
FACE TVNovinar: Imate li omiljenog zmaja ?
Žena: Ovaj novi Kolašinac

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Samo što je ušo odma ruši
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Fuck off ! 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- plavipatriota
- Kontakt:
kako hladno odnese frajera u kolorado, pokaza na njega prstom i reče FUCK OFF..
MAJSTOR!
MAJSTOR!
- Goalgetter
- Kontakt:
Po meni Kola nije za stopera, mislim da ce nam korisniji biti na lijevom beku.
Aferim momciluko.
Aferim momciluko.

Ma stoperi Spaha, Bič božiji i Vranješ, onako baš hardcore! Šunjića ne bih komentirao, može protiv slabije repke (Iran)..ostali će ga ostavit iza sebeGoalgetter je napisao/la:Po meni Kola nije za stopera, mislim da ce nam korisniji biti na lijevom beku.
Aferim momciluko.

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Malo je djelovao izgubljeno na stoperu, normala, ipak je momak cijelu sezonu igrao beka pa se treba naviknuti..po meni ja bih njega ipak trosio na lijevom boku, salihovica na def veznog sa Besicem..Pjanica umjesto Misimovica, koji je opet pokazao da mu ovaj brzi stil igre nikako ne stoji..previse koci igru, davi loptu, spor je..jbg svaka casti i hvala za sve do sad sto je dao za repku ali definitivno nije zasluzio mjesto u prvih 11..jednostavno imaju tu sad neki novi i bolji momci, pokraj kojih on nema mjesta!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Slazem se. Ali **** kad je otjerao stopera iz repke pa sad izmisljamoGoalgetter je napisao/la:Po meni Kola nije za stopera, mislim da ce nam korisniji biti na lijevom beku.
Aferim momciluko.
Potez prstom je vrh
Znaci Boze
Rusiljende strogo prekucande

Rusiljende strogo prekucande

ne može salihović igrati pored bešića, nek vam je jasno ba, kako ne kontate
Medo, Pjanić ili Kolašinac...nema četvrte opcije

A zasto ne moze profesore?ZahaKING je napisao/la:ne može salihović igrati pored bešića, nek vam je jasno ba, kako ne kontateMedo, Pjanić ili Kolašinac...nema četvrte opcije
zato što ti ja tako kažem.
jadan ne bio, salihović je spor igrač, gdje'š ga na tako odgovornu poziciju stavit
ili lijevi vezni ili bek, ništa više, nemamo mi taj luksuz da on igra pored Bešića. Nije kapacitet da pokrije rupu koja nastane kad je Beša u "akciji" i nije kapacitet da iznese loptu kroz sredinu kako treba, jasnije? 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, Dinhooo, izdzezveubrazil i 41 gost.