intervju je radzen isti dan i sa Blazevicem i sa Husicem...u razmaku od pola sata,mozdafukara87 je napisao/la:Sto se tice Cire bilo je istine da ce ici iz Slobode jer je Tuzlanski objavio to jutros, al evo po ovome sad sto su Azmira itervjuisali skontas da bi ipak mogao biti dogovor izmedju Cire i Azmira.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
TRUST je napisao/la:Ona Cirina i ova Azmirova za Tuzlanski kad se fino saslusa, Ciro je ocekivao da ce ga Azmir molit kumit nudit mu sve i sasta, a umjesto toga dobijo odogovr idi sad odmori se pa cemo vidjet poslije i Ciru to uvrijedilo, sam je reko nikad mi niko u karijeri nije reko idi odmaraj, sigurno je ocekivao da ce odmah imat neku ekstra ponudu od Azmira. Azmir se vraca jel 17 jula kako receu intervju, znaci Vugdalic bi trebao da sredi i licencu, pojacanja i trenere sa ovom dvojicom, al et Azmir najbolje zna, sigurno da ce on i Vugda biti u kontaktu
- Probisvjet
- Kontakt:
U svakom slucaju mi moramo ostati zagonetka do kraja prelaznog roka. Moramo ostati zanimljivi za medije.staragarda je napisao/la:intervju je radzen isti dan i sa Blazevicem i sa Husicem...u razmaku od pola sata,mozdafukara87 je napisao/la:Sto se tice Cire bilo je istine da ce ici iz Slobode jer je Tuzlanski objavio to jutros, al evo po ovome sad sto su Azmira itervjuisali skontas da bi ipak mogao biti dogovor izmedju Cire i Azmira.
Ljudi iz stranke prate svaki nas korak.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Idemo u Pl da urdaimo nešto što niko ne očekuje tj da ih iznenadimo.Šta li Azmir sprema 
Ovo il je sve Azmir unaprijed isplanirao, sad Vugdalic treba samo do da zavrsi na najbolji nacin i tako se dokaze Azmiru da je pravi za spotrskog direktora, il Azmir i Ciro imaju sve dogovoreno, sad samo ovo igra nerava i drzanje paznje navijaca tokom pauze, da Sloboda bude glavna tema u gradu a i zanimljiva medijima. Kad se pred pripreme ukaze Ciro i jedno 6,7 novi pojacanja sa Vugdom, ko ce ti ga znati sta se desava. Sigurno da Azmir zna sta radi
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa ti budi pametan poslije ovakvih izjavahaver je napisao/la:Idemo u Pl da urdaimo nešto što niko ne očekuje tj da ih iznenadimo.Šta li Azmir sprema
-
Fukara1987tz
- Kontakt:
Što bi bilo lijepo da se sad i košarka vrati u Tuzlu 
Da napunimo Mejdan, da opet osvojimo tu ligu prvaka sa košarkašima
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
a nemoj jebote, eto sad će doći @harry 
-
ultrahell24
- Kontakt:
Pa bilo je svega iskreno! Sjecam se nasih gostovanja poslije rata kad ste nam onim blokovima svima glave na tribini razbiliProbisvjet je napisao/la:Evo da te pitam onako ko' starog pitara, jel' tebi Sloboda mrska il' draga?ultrahell24 je napisao/la:Sve neka depresija negativa jbte,inaj kaze psuje Tana kineza,prica mjenja nam dresove meni ti simpa odgovorim normalno,ja napisem za zelenimdres iz sale znam da je treca garnitura kao kod nas,i jos napisem da se salim u tom postu lincovase me! Za selimovica si upravu lakse mu je sad teenutno nema duga,pare na racunu itd al prije toga oni su napravili statut,oni su doveli Tana it tj vise tih ljudi tj uprava nasa! Nadam se da ce Azmira neko podrzati ne samo rijecima ngo i finansijama il na neki drugi nacin,uostalom pisem ovdje jer mi je drago da postoje ljudi koji se bore za nas fudbal koji je umirao svake godine,al eto drzava otpisala kamate,neke promjene se desavaju kod vas i nas i kod jos nekih klubova lijepo je to vidjeti,kod Veleza takodje! I glupo je Tana budalom nazivat,ipak covjek dade nasem napacenom narodu 250 milja kad su poplave bileProbisvjet je napisao/la:Ovaj ultrahelll simpa momak, nije agresivan i ne vrijedja. Sto jest jest. Covjek barata argumentima.
kosarka se nece vratit u Tuzlu jer je kosarka u Tuzli umrla sa Ditom.Fukara1987tz je napisao/la:Što bi bilo lijepo da se sad i košarka vrati u Tuzlu
[youtube][/youtube]
I još kaže šta god budem radio radim sa Ćiromstaragarda je napisao/la:pa ti budi pametan poslije ovakvih izjavahaver je napisao/la:Idemo u Pl da urdaimo nešto što niko ne očekuje tj da ih iznenadimo.Šta li Azmir sprema![]()
PS ultrahell nam pokazuje da su PL forumaši puno opasniji od onih iz Federalne lige .Zato braćo dovodite pojačanja,da rastemo na svim frontovima
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
zla2 je napisao/la:kosarka se nece vratit u Tuzlu jer je kosarka u Tuzli umrla sa Ditom.Fukara1987tz je napisao/la:Što bi bilo lijepo da se sad i košarka vrati u Tuzlu
[youtube][/youtube]
-
Fukara1987tz
- Kontakt:
Nažalostzla2 je napisao/la:kosarka se nece vratit u Tuzlu jer je kosarka u Tuzli umrla sa Ditom.Fukara1987tz je napisao/la:Što bi bilo lijepo da se sad i košarka vrati u Tuzlu
[youtube][/youtube]
-
ultrahell24
- Kontakt:
Ajde ako ti tako kazes nemam namjeru da vas smaram posto nekimnormalna diskusija ili sala se pretVori u svadju il psovanje i tjeranjehaver je napisao/la:I još kaže šta god budem radio radim sa Ćiromstaragarda je napisao/la:pa ti budi pametan poslije ovakvih izjavahaver je napisao/la:Idemo u Pl da urdaimo nešto što niko ne očekuje tj da ih iznenadimo.Šta li Azmir sprema![]()
Jao kakva bi špica bila do ostavi Ćiru i dovede 4,5 igrača
![]()
PS ultrahell nam pokazuje da su PL forumaši puno opasniji od onih iz Federalne lige .Zato braćo dovodite pojačanja,da rastemo na svim frontovima
kad bude na oficijalnoj stranici da je Ciro otisao onda je to tacno,ovako su to samo spekulacije
msm da nas pokusavaju zavarati mada iskreno ne bi mi zao bilo da i ode Ciro,naravno uz neki pokusaj dobre zamjene i 2 igraca vrhunskog kvaliteta
redzepija ostavit naravno
redzepija ostavit naravno
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
ma kakva kosarka.....odem gledam lafo derbi sloboda - bosna i tako mi puca k ko ce dobiti utakmicu....... ako je meni tako koji sam isao u mejdan od rodjenja ne moze vala biti bolje nekome ko je juce poceo pratiti......
Nista moramo i mi na forumu se organizovat, evo bilo je prijedloga za pojacanje, nista Probisvijet i stara garada nek budu zaduzeni za forumska pojacanja, nista prvi cilj anonimni i ledeni, barem na posdubu u teskim trenucima, harry nek nadem pravu takticku poziciju za njih na koji pdf ce ih poslat. 
-
Fukara1987tz
- Kontakt:
Spomenuo sam historiju i to da osvojimo ligu prvakaKrojcicaHills je napisao/la:ma kakva kosarka.....odem gledam lafo derbi sloboda - bosna i tako mi puca k ko ce dobiti utakmicu....... ako je meni tako koji sam isao u mejdan od rodjenja ne moze vala biti bolje nekome ko je juce poceo pratiti......
Sad razmisli malo da li bi ti pucao k da dođe Galatasaray, TSV Bayer, Berlin .... Ovo gdje je trenutno OKK Sloboda jest bezveze, isto kao da FK Sloboda ispadne u drugu federalnu
Predsjednik stranke inace tvoj dobar prijatelj ce odluciti, to je neko moje misljenje, zato trebamo paziti sta pisemo ovdje, zadnji put je bilo govora o ovome na sastanku stranke.Probisvjet je napisao/la:U svakom slucaju mi moramo ostati zagonetka do kraja prelaznog roka. Moramo ostati zanimljivi za medije.staragarda je napisao/la:intervju je radzen isti dan i sa Blazevicem i sa Husicem...u razmaku od pola sata,mozdafukara87 je napisao/la:Sto se tice Cire bilo je istine da ce ici iz Slobode jer je Tuzlanski objavio to jutros, al evo po ovome sad sto su Azmira itervjuisali skontas da bi ipak mogao biti dogovor izmedju Cire i Azmira.
Ljudi iz stranke prate svaki nas korak.
Ja sam išao na košarku nakon dugo vremena što sam izbivao iz Mejdana i od mene sve što dolazi iz Tuzle i što se zove Sloboda ili Jedinstvo ima podršku.Fukara1987tz je napisao/la:Spomenuo sam historiju i to da osvojimo ligu prvakaKrojcicaHills je napisao/la:ma kakva kosarka.....odem gledam lafo derbi sloboda - bosna i tako mi puca k ko ce dobiti utakmicu....... ako je meni tako koji sam isao u mejdan od rodjenja ne moze vala biti bolje nekome ko je juce poceo pratiti......
Sad razmisli malo da li bi ti pucao k da dođe Galatasaray, TSV Bayer, Berlin .... Ovo gdje je trenutno OKK Sloboda jest bezveze, isto kao da FK Sloboda ispadne u drugu federalnu
Svidjelo se nekima ili ne OKK ima/imat će i isti grb kao FK, ljudi koji su u današnjoj skupštini FK su također i u Mejdanu. Skoro sva stara ekipa je tu Suljo,Kareli,Ćiro,Muhamed,Šećo,Teša....Nije ni meni drago zbog Berbića ali kad je u pitanju košarka nismo imali sreća sa Azmirom.
On što treba uraditi jeste sudski goniti osobe koje su nabile dug i jednom i drugom kolektivu, međutim sumnjam da će se po tom pitanju išta uraditi pogotovo kad je u pitanju Dita.
Ko voli košarku i Slobodu nek dođe, Mejdan je sasvim solidno bio popunjen ovu sezonu.
Nego što se tiče Ćire i Azmira i ove situacije, nas neko izgleda trola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.