Mene sto se tice mogu komotno i prvenstvo bojkotovati. Mi pravi fanovi cemo uvijek biti uz Bosnu .kimbo je napisao/la:Pa ja to kazem bili su nam sretni zadnju samo neka nastaveGoalgetter je napisao/la:Ma hajde to sto navijaju za Obalu, ali sto zele i Svjetsko Prventsvo bojkotovati.kimbo je napisao/la:Zanima me gdje je ona ekipa "pobunjenika" koji su proslu tekmu navijali za Obalu ili ti protiv Bosne.
Hoceli i veceras natezati da Bosna izgubi . ...
Ovo samo malo da tu djecu napomenem kako su smjesni bili i da ne dozvole opet da ih ponese![]()
.
BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nigerija igra protiv Grcke u 1, taman da se pogleda i skautira dok ne pocne nasa tekma, ima prenos na SK 1. 
Stipu stream digital hd i te cake ..samo VHSMP8 je napisao/la:Nigerija igra protiv Grcke u 1, taman da se pogleda i skautira dok ne pocne nasa tekma, ima prenos na SK 1.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Stream + gledanje i na mobilnim..
#1 http://goo.gl/OQq5Jl" onclick="window.open(this.href);return false;
#2 " onclick="window.open(this.href);return false;
#1 http://goo.gl/OQq5Jl" onclick="window.open(this.href);return false;
#2 " onclick="window.open(this.href);return false;
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja se satra trazeci da vidim u koliko je utakmica veceras, nigdje niko ne pise, obrnem 5 vijesti o bih mexico nigdje ne spominu vrijeme u koliko se igra
Prijatelju u svim novinama . sport forumima , tv kanalima pise 3.30 veceras tj. ujutru, samo treba procitatiQUARESMA 18<<< je napisao/la:ja se satra trazeci da vidim u koliko je utakmica veceras, nigdje niko ne pise, obrnem 5 vijesti o bih mexico nigdje ne spominu vrijeme u koliko se igra
[youtube][/youtube]
Valja docekatiiii 03:30
Valja docekatiiii 03:30
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma procitam ja al kad ne pisu svi, svi neki intervjui igraca prognoze o ulaznicama i koliko ce navijaca bitiKvota je napisao/la:Prijatelju u svim novinama . sport forumima , tv kanalima pise 3.30 veceras tj. ujutru, samo treba procitatiQUARESMA 18<<< je napisao/la:ja se satra trazeci da vidim u koliko je utakmica veceras, nigdje niko ne pise, obrnem 5 vijesti o bih mexico nigdje ne spominu vrijeme u koliko se igra
nego u 3:30 kazes, jel bas tad utakmica pocinje ili nesto kasnie otprilike u 4, sutra imam posla a rado bih da pogledam utakmicu, reko sam caci da me probudi mada se ja ne mogu uzdati u njega, uvjek on zaboravi, a proslu utakmicu protiv obale bjelokosti ustao upalio tv i zaspo haha
"Na teren istrčavaju reprezentativci Bosne i Hercegovine, a evo i naših..."

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
http://www.r.ez.ult.a.ti.com/utakmica/GthaYmx0/#detalji" onclick="window.open(this.href);return false;QUARESMA 18<<< je napisao/la:[D
bez tačkica
FORZA MARŠAL !!!
Eto kako od 5 stopera preko noci dodjosmo da nam nominalno 5. stoper igra. Volio bih da smo veceras mogli vidjeti najjaci sastav, sa Bicakcicem, Kolasincem, Mujdzom, Lulicem... medjutim najmanje dvojica ce biti postedjeni, nema veze. Nek se uigrava ova formacija, formacija buducnosti. Termin je pravo za"****, al sta se moze, mora se ovo pogledat.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Očekujem ovih 11 momčina da počnu

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sad na spavanje, navit alarm oko 03:20h 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
SportKlub u 1h Nigerija -Grcka..taman da se ubije vrijeme do nase tekme 
- dr.van nostrand
- Kontakt:
zna li neko ima li prijenos na nekom drugom kanalu osim face-a , stranom na satelitu za nas koji imamo CS
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- legenda reala
- Kontakt:
ništa, samo ESPN za USA i ovi GOL za špansko govorno područje, al oni ne idu preko satelita, imaš na Amos-u Sport 1 Israel ako ga možeš ufatitidr.van nostrand je napisao/la:zna li neko ima li prijenos na nekom drugom kanalu osim face-a , stranom na satelitu za nas koji imamo CS
jel zvanično ono da Edin večeras radi utakmicu???
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Prošlu sam čekao, tj nisam spavao. Ovu kontam da navijem alarm..ali ste me sad zeznuli sa tom opcijom da ima nigerija pa možda će se to gledati 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I meni muka kad skontam sta me ceka 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
jestelegenda reala je napisao/la:ništa, samo ESPN za USA i ovi GOL za špansko govorno područje, al oni ne idu preko satelita, imaš na Amos-u Sport 1 Israel ako ga možeš ufatitidr.van nostrand je napisao/la:zna li neko ima li prijenos na nekom drugom kanalu osim face-a , stranom na satelitu za nas koji imamo CS
jel zvanično ono da Edin večeras radi utakmicu???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.