Utakmice SP-a na TV kanalima

O navijačima, zanimljivostima, sličice, TV prijenosi, prognoze, takmičenja forumaša i druge zabavne teme.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

Lillard
Kontakt:

Re: Utakmice SP-a na TV kanalima

Post Postao/la Lillard » 03 jun 2014, 14:26

krmak je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Nasao sam danas HRT HD. Međutim, kad je utakmica u toku, ili bilo kakve snimke utakmica (nogometnih) slika mi je umanjena. Ne znam jel to tako mora bit ili koji format mora biti kad je HD u pitanju?
preko cega si? Daj nam malo detaljnije
Nisam u Mostaru :P ..
Preko ljeta malo juznije ... Normalno, samo odaberem automasto trazenje kanala i nađe odmah..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jun 2014, 14:27

lisander je napisao/la:Sto se mene tice nek je sam u boji i nek Marjan ne prenosi
Skromnost je vrlina skromnih :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 jun 2014, 14:31

Hvala Bogu pa nece Marjan prenosit SP, inace bi slusali samo glupososti o privatnom zivotu igraca, familije im, o negim preglupim statistikama i slicno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 03 jun 2014, 17:14

Pa kada bi u konačnici BHT trebao više imati HD ,zar nije već ova protiv Mexica trebala biti u HD...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jun 2014, 17:18

aqarius je napisao/la:Pa kada bi u konačnici BHT trebao više imati HD ,zar nije već ova protiv Mexica trebala biti u HD...
Pa i biće Mexico u HD-u, al' na Face :P

Ja mislim da nema testne faze nego da će od otvaranja prvenstva (Brazil-Hrvatska) slika biti u HD-u :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 jun 2014, 17:20

Gledam godinama ovu sadasnju kvalitetu slike na BHT, pa ako bude bolje od toga dovoljno je.

Na kraju samo da imamo prijenos, jer kakvi su levati i to bi nam uskratili svojom nesposobnoscu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 03 jun 2014, 18:40

FaraonTM je napisao/la:
aqarius je napisao/la:Pa kada bi u konačnici BHT trebao više imati HD ,zar nije već ova protiv Mexica trebala biti u HD...
Pa i biće Mexico u HD-u, al' na Face :P

Ja mislim da nema testne faze nego da će od otvaranja prvenstva (Brazil-Hrvatska) slika biti u HD-u :)
Aaaa..čuj mene ..svaka čast kralju..e jesam se prosuo kao riža...vala baš pa jest protiv Mexica u HD..samo na FACE..ma mislim hoće li biti kakvog testnog programa,nekog testnog prenosa...uvijek mi u podsvijesti da i ove pripremne prenosi BHT..

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 03 jun 2014, 18:58

Imali neki dobar link za vecerasnju tekmu protiv Mexika!

FliX
Kontakt:

Re: Odg: Utakmice SP-a na TV kanalima

Post Postao/la FliX » 03 jun 2014, 19:48

FaraonTM je napisao/la:@FliX
Mislim da te ne kontam. Moraš imati nekog posrednika tj. kablovskog operatera pa sad bio to Moja TV, Telemach, Logosoft ili neki lokalni operater koji radi na nivou tvog grada.

A ako imaš HD TV sa ovim DVB-T prijemnikom i nekog operatera gledat ćeš BHT HD sigurno, evo sad je @Mourinho napisao.
Hocu samo reci da bi taj signal trebao da se hvata i za obicne korisnike preko "riblje kosti". Nije fazon da te primorava da si vezan za kablovske operatere.
Inace bice opet srannje gledat BHT HD.. vec vidim kako bager hoda preko cijelog ekrana u pola akcije, a da ti ne pricam o crijepovima, onda neke boje i lakovi idr.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 jun 2014, 20:59

FliX je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:@FliX
Mislim da te ne kontam. Moraš imati nekog posrednika tj. kablovskog operatera pa sad bio to Moja TV, Telemach, Logosoft ili neki lokalni operater koji radi na nivou tvog grada.

A ako imaš HD TV sa ovim DVB-T prijemnikom i nekog operatera gledat ćeš BHT HD sigurno, evo sad je @Mourinho napisao.
Hocu samo reci da bi taj signal trebao da se hvata i za obicne korisnike preko "riblje kosti". Nije fazon da te primorava da si vezan za kablovske operatere.
Inace bice opet srannje gledat BHT HD.. vec vidim kako bager hoda preko cijelog ekrana u pola akcije, a da ti ne pricam o crijepovima, onda neke boje i lakovi idr.
preko antene se ne može fatat bht HD infrakstruktura nedozvoljava tj. Stara a nekakav je belaj oko toga ne mogu ae dogovorit kako ce tako da samo preko kablovski operatera ce se moc i to
obična kablovska = bolja slika dosta nego sad
digitalna + TV koji može HD = prava HD slika ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 jun 2014, 22:11

Jel samo BHT1 prenosi SP, neće biti kao prije zajedno sa entitetskim televizijama FTV i RTRS?
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 jun 2014, 22:56

Padovan je napisao/la:Jel samo BHT1 prenosi SP, neće biti kao prije zajedno sa entitetskim televizijama FTV i RTRS?
samo bht

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 06 jun 2014, 18:21

cirkus..sta drugo reci

http://www.bhrt.ba/vijesti/bih/svjetsko ... na-bhrt-u/" onclick="window.open(this.href);return false;

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 jun 2014, 18:32

edo07 je napisao/la:cirkus..sta drugo reci

http://www.bhrt.ba/vijesti/bih/svjetsko ... na-bhrt-u/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta je sad..? :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 06 jun 2014, 18:41

Consigliere je napisao/la:
edo07 je napisao/la:cirkus..sta drugo reci

Sta je sad..? :roll:
Od 12. juna do 13. jula – 64. utakmice, specijalne studijske emisije, direktna javljanja iz Brazila, atraktivni gosti…

Besplatan i najbolji signal u HD-u samo na BHRT-u.

Redovnim plaćanjem RTV takse možete gledati zamjeve u najkvalitetnijoj HD rezoluciji.

Samo u programima Radio televizije Bosne i Hercegovine!

PS: jedino ako misle pustiti taj HD signal putem portala i da ljudi gledaju putem streama...u tom kratkom klipu uopste nisu naveli nacin emitovanja, mada mi znamo koji je...cisto mazanje ociju, to se tako ne radi :nene:

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 06 jun 2014, 19:09

Kad trebamo ocekivati taj cuveni HD, znaci kad prebacim na Brazil- Hrvatska da ga tad ocekujem?! :kafa:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 jun 2014, 19:10

Armala je napisao/la:Kad trebamo ocekivati taj cuveni HD, znaci kad prebacim na Brazil- Hrvatska da ga tad ocekujem?! :kafa:
Da :wave:

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 06 jun 2014, 19:14

A da ne spominjemo cinjenicu da Telemach nece da zucne na tu temu, iako ih ljudi ubise pitanjima u vezi toga, tako mi je tesko povjerovati da ce se naprosto pojaviti HD BHT :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 jun 2014, 19:19

Zato BH Telecom najavljuje na sva zvona BHT HD.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 06 jun 2014, 19:29

Upravo zbog toga svim korisnicima Telemacha HD i ne djeluje nesto realno, jer svima je poznato da se ide besomucno reklamiranje necega tako velikog ako znas da ces ga sigurno imati. :)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.