Grafonja zabio za Wolfsburg,Amauri 2 za juve,jaooo majko mila

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zato i jeste ovo globalno otopljavanje.Corava koka je dva zrna potrefila.Sad ce opet tri mjeseca na odmor u Brazildefender je napisao/la:Marseille84 je napisao/la:Joj Grafitea smotanog prazan gol sa 1 metar fuli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
harishp je napisao/la:Ljudi bolji za sto klasa,cuj dobro se drziPrincipatus je napisao/la:http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=65328&part=sports
Wolfsburg se dobro drzi, mislim da imaju dobro sansu na pobjedu i jacu motivaciju nego prije nekoliko nedelje i mjeseci. Upravo sjajan pas Misimovica na Grafite koji je 2 metra pred golom samo morao ugurati, umjesto toga on gadja ptice.![]()
A navijaca 9 hiljada pa vise b u Laktasima doslo
Dzeko jak kao i obicno ali izgleda promasio veceru.
Onaj Grafonja ko da nije jeo tri danaEmirTM87 je napisao/la:ja bi onom grafiteu zabranio da igra fudbal ...koji je to debil u pm... ne da loptu nikome ...a promasi nemoguce![]()
![]()
Pa u prvom je razvaljivao. U drugom nista specijalno. Ali Msiimovic me stvarno brine, pa sta je tom covjeku?majestic24 je napisao/la:Grafite zabije gotovo iz nemoguce situacije,a masi s 2 metra od gola,ccc. Dzeko nista posebno,trckarao po terenu,al nije njegov problem,jer jednostavno nije imao lopti.
Koju si ti utakmicu gledaoCartman je napisao/la:Pa u prvom je razvaljivao. U drugom nista specijalno. Ali Msiimovic me stvarno brine, pa sta je tom covjeku?majestic24 je napisao/la:Grafite zabije gotovo iz nemoguce situacije,a masi s 2 metra od gola,ccc. Dzeko nista posebno,trckarao po terenu,al nije njegov problem,jer jednostavno nije imao lopti.
Ma...nije on bio los, ali nije to to. Svaki korner mu je bio katastrofa, dva-tri puta je i zakuho dobro ispred svog gola. Opet je bio previse blizu svog gola, ali za to je onaj kloc od trenera kriv. Rizicno im je ovo sto nece dovodit novog trenera do ljeta, ne gine im borba za opstanak.harishp je napisao/la:Koju si ti utakmicu gledaoCartman je napisao/la:Pa u prvom je razvaljivao. U drugom nista specijalno. Ali Msiimovic me stvarno brine, pa sta je tom covjeku?majestic24 je napisao/la:Grafite zabije gotovo iz nemoguce situacije,a masi s 2 metra od gola,ccc. Dzeko nista posebno,trckarao po terenu,al nije njegov problem,jer jednostavno nije imao lopti.Sto se Misimovica tice.
Vecina ljudi hvali igru Misketa kao i komentator a ti k'o da si sad ustao.Na osnovu prijasnjih sasvim dobro odigrao.
Jedino mozda te naviklo na njegovih dvije,tri asistencije po tekmi i jos kakav gol djuture.
Igrali su protiv Villareala na strani a ne protiv Obersdorfa.