Edit: Raonic dao set Novaku glupim duplim servis greskama

Sent from my LG-D605 using Tapatalk
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Bas me cudo da ce ceh izgubiti, najveca gnjida muskog tenisa..KiaKaha je napisao/la:Gulbis ce pocijepat ovog arogantnog Čeha
Edit: Raonic dao set Novaku glupim duplim servis greskama
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
Ma ja. Nije da je Andy osvojao vec GS.Mig_Mig je napisao/la: Usput za ovu raspravu oko Andya, covjek se vratio na svoj stari nivo! 2m iza osnovne, previse pasivan, i sve ove "igrace" moze da dobije cekajuci unforced errors, cim se sa druge strane pojavi nole ili rafa, ferer, a sa ovom igrom gulbis, monfils .. prica ce biti zavrsena!
Kakvo rastavljanjeNitro je napisao/la:Tomaš će ga rastaviti na proste faktore.FaraonTM je napisao/la:E ja sam stavio na Berdycha danas (podjednake kvote po kladionicama) čisto zato jer me je Gulbis iznervirao onim MT-om protiv Rogera, a i mišljenja sam da je Berdych bolji igrač.
I bio sam upravu.Čestitke GulbisEmirSioux89 je napisao/la:Sutra ima tezak meč al sigurno Berdihu nece biti lako...darker10 je napisao/la:Vidicemo ocel pokazat ista od mnogo toga u sljedecoj rundi.EmirSioux89 je napisao/la:Sharapova kao da se nadrogirala kad se napila one tecnosti, posle toga pokidala.![]()
Mnogo mi je drago radi Muguruze sto je dosla do ovde prvi put u karijeri.
Sutra Rafa protiv Lajovica jedva čekamn, danas odličan dan u Tenisu i Roger nas napustio Ernest pokazao mnogo toga i zasluzeno proso dalje.
Pocinju lagano pripreme za Nadala, Vamos Rafa!
Slazem se, apsolutno.MaGiCa je napisao/la:Gulbis i Djokovic se znaju od vremena kada im je bilo po 12-13 godina, jer su trenirali na akademiji N.Pilica.
Po prichi samog Djokovica, Gulbis ga je razvaljivao u tim mechevima. Jednostavno, EG je bio veci, krupniji, servirao je bombe, a to je u tom uzrastu teshko za braniti.
A onda je Djokovic odlazio da trenira josh vishe, jer po sopstvenim rechima: nije opravdavao novac koji se ulazhe u njega, dok "njegova porodica trpi". I Gulbis je odlazio, ali do skupih minhenskih prodavnica, e da bi troshio caletovu kintu - zaradjenu u periodu tranzicije u post CCCP periodu.
To je ta razlika od 6 Slamova, 3 WTFa, 19 Mastersa, 101 sedmice na #1, te mnogih drugih rezultata izmedju ove dvojice, moj @Valencia. Razlika u talentu, ako je uopshte bilo, je bila na strani mladjeg Letonca. Ali, talenat bez rada je samo dovoljan za blic rezultate, ne i za ATG status.
Valencia je napisao/la: Gulbisa sam prvi put gledao protiv Federera. Bio je jako mlad tada. Cini mi se da je sva tri seta izgubio tie breaku.
Mislim da moze dobiti Djokovica. Je li mu on proitvnik?
Ne znam kako igra Nole, ali ovaj Gulbis je lud, moze ga krenuti.
Pa u pravu si, Dusan mi je bas neko mjerilo, ono odlican igrac.bodi123 je napisao/la:Kojeg povredjenogmasteRofPoker je napisao/la:Ferer protiv povrijedenog Nadala itekako ima sanse. Nema uopste prednost na prvi servis. Ferer zna kako moze pobijediti Rafu i ako bude igrao mec kao sto igra citav turnir, onda ima sanse.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
Jesi li gledao jučerasnji meć protv Dušana
Kaze da je tek od prije 2 godine u potpunosti se posvetio tenisu. Sigurno jedan od najzivopisnijih i najinteresantnijih likova u svijetu tenisa. Oplakao sam na onu pricu o zatvoru.Najveći teniski stručnjaci su pre nekoliko godina rekli da si veliki talenat, a to pokazuješ tek sada. Zašto ti je trebalo toliko dugo?
- Koji teniski stručnjaci?
Nekoliko najvećih igrača svih vremena.
- Mislim da je u pitanju hrana. Svi su pričali o dijeti bez glutena, a ja sam radio potpuno suprotno. Potrebni su mi minerali, meso, jaka hrana. Možda je to presudilo.
Odlično poznaješ Novaka. Kakav meč očekuješ?
- Što se mene tiče igraću kao i do sada, osećam se odlično na terenu i mislim da bih mogao da igram i trčam po ceo dan. Nemam neke posebne pripreme za taj meč. Prvi put u životu sam u ovakvoj situaciji. Prvi put igram polufinale nekog grend slema. Trudiću se da udaram lopticu što jače i da uživam
na terenu.
Kad ste bili klinci ti i Novak, ko je bio bolji, ko je više puta pobeđivao?
- Novak je oduvek bio bolji i dobijao me redovno, mislim da sam ga u tom periodu dobio samo jednom i to na tepihu, bila je veoma brza podloga.
Kada si presekao da je tenis posao, a ne samo igra?
- I sada je pola posao, a pola igra. Sećam se kada sam imao 14 godina da mi je Novak jednom rekao na Pilićevoj akademiji: "Svako od nas može da ima bilo koju devojku na svetu i da se provodi odlično, ali ako želiš da igraš tenis vrhunski, moraš da vežbaš svaki dan sve jače i jače". Bili smo klinci tada, a on se već ponašao kao profesionalac. Nisam ga poslušao, nego sam izlazio i zabavljao se. To mi se kasnije osvetilo.
Tvoj otac je prilično bogat čovek, i nikada nisi imao problem sa novcem. Da li sada igraš iz hobija ili zbog para?
- Zbog para naravno.
Imas ih dovoljno, zar ti treba još?
- Naravno. To želim zbog sebe, otac je prebogat, ali za sebe, ja želim da uradim nešto sam.
Prošle godine ti je majka savetovala da prestaneš sa tenisom, zašto je nisi poslušao?
- Ako sada uzmem turnir, prestaću. Šalim se. Nisam želeo da je slušam, jer volim sport. Teniser sam postao, jer su me roditelji odveli na tenis. Da nisam postao teniser, verovatno bih igrao košarku ili fudbal. Oduvek sam voleo loptu i odlično se sa njom snalazim. Ne bih mogao bez sporta.
Mogao si da budeš šta god poželiš, zašto ipak sport po svaku cenu?
- Zato što je zanimljivije. Nije me interesovalo neko žestoko školovanje za menadžerska zanimanja. Želeo sam nešto u čemu uživam.
Šta očekuješ od polufinalnog duela sa Novakom?
- Da odigram odlično, kao i on. Mislim da će meč biti odličan. Nisam čitao novine ovih dana. Pričam samo sa trenerima, roditeljima i novinarima. Ne interesuje me šta je napolju. Nisam ni svestan kakav sam uspeh napravio. Nisam svestan ni polufinala, niti top deset igrača sveta. Ne razmišljam o tome, želim samo da uživam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.