Ma razumijem ja kada je ta kritika upucena na nekom svjetskom glasanju, medjutim u ovoj konkurenciji je Pjana vise nego zasluzeno osovjio titulu najboljeg veznjaka Italije.fixator je napisao/la:bojim se da te ništa nisam pit'oRockyMaivia je napisao/la:Nemojte sramotiti Bosnu sa ovim anketama
ovih "ispravnih" mi je preko belegije više
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
- RockyMaivia
- Kontakt:
Ma glasajte ,hebite se,radite sta hocete,samo ne sramotite Bosnu kao u drugim anketama.fixator je napisao/la:bojim se da te ništa nisam pit'oRockyMaivia je napisao/la:Nemojte sramotiti Bosnu sa ovim anketama
Pumpamo svoje a realno,Pogba je zasluzio taj epitet.
Kao da je to nesto vazno pa Klix,onaj Vedo objavi na Face-u,pa se digla cijela dijaspora,kao da je vazno da Pjanic pobijedi.
Da je njima stalo do nekog pravednog i poštenog biranja ne bi to stavili na internet gdje svaka budala od 7 do 77 godina može da glasa za bilo koga nego bi okupili stručnjake i na osnovu odgovarajućih statistika izabrali najbolje. A i tako Mire bi bio minimalno drugi..RockyMaivia je napisao/la:Ma glasajte ,hebite se,radite sta hocete,samo ne sramotite Bosnu kao u drugim anketama.fixator je napisao/la:bojim se da te ništa nisam pit'oRockyMaivia je napisao/la:Nemojte sramotiti Bosnu sa ovim anketama
Pumpamo svoje a realno,Pogba je zasluzio taj epitet.
Kao da je to nesto vazno pa Klix,onaj Vedo objavi na Face-u,pa se digla cijela dijaspora,kao da je vazno da Pjanic pobijedi.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!

- RockyMaivia
- Kontakt:
xFaraonTM je napisao/la: Da je njima stalo do nekog pravednog i poštenog biranja ne bi to stavili na internet gdje svaka budala od 7 do 77 godina može da glasa za bilo koga nego bi okupili stručnjake i na osnovu odgovarajućih statistika izabrali najbolje. A i tako Mire bi bio minimalno drugi..
-
- Kontakt:
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
da nisi prespavo utakmicu vidio bi majstora na djelu.....gringobih je napisao/la:A je li igrao sinoc Pjanic???
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Tog sa avatara da, a manekena odnosno igraca manje nisam mogao primjetiti...phily je napisao/la:da nisi prespavo utakmicu vidio bi majstora na djelu.....gringobih je napisao/la:A je li igrao sinoc Pjanic???

BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Pa ne znam za ovih pet godina forumaskog staza svaka moja "glupost" se na kraju uvijek pokazala ispravnom-tacnom...Mozambik je napisao/la:Sto ti trebaju te gluposti?
Imam nos kao lovacki ker

Dosadno cojku, sta cesMozambik je napisao/la:Sto ti trebaju te gluposti?

-
- Kontakt:
Ovaj put ti se nos pokvario.gringobih je napisao/la:Pa ne znam za ovih pet godina forumaskog staza svaka moja "glupost" se na kraju uvijek pokazala ispravnom-tacnom...Mozambik je napisao/la:Sto ti trebaju te gluposti?
Imam nos kao lovacki ker
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Medjutim,i dalje je to daleko od lose partije..On je sa Besicem drzao sredinu terena,to samo corav nije mogao vidjeti..Kratki pasovi koji izbacuju protivnika iz ravnoteze su i sinoc bili tu..

Forza Mire

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Amar Dzeko je napisao/la:
Ovaj put ti se nos pokvario.

A ja cu vama dati 10 koje smo popusili sa njim u sastavu...

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amarinho, AmirBvB, ANamelessGhoul, Anoniman, Balorda, bavarian_bk, Blackwargreymon, bordobijeli, Confiance, Cwirek, Daduli, DanijelTZ, eaglebvb09, FranckRibery, Fudo, HariTz, Hazre, Hrammm1921, HZbec, JackW, jasmin10, Jegres, JimmyPage, Jurica95, Kaunas, lakilone, Lavcina, Lynx, Maestro^^, maho_sa, Majstorinho, MaroonBjelave, Mostarska, MrPink, Principatus, Proximic, Quartararo, RaZuti, s4mke, Shogun, signalidunapark, Smaja, smajke, tajsamja, TrueBlue, VensanKasel, xinxee, zastitaIdentiteta i 361 gost.