Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dobar mu je dresfixator je napisao/la:evo sa BEGanove teme majica:
Sreca pa se ne pita strucno misljenje forumskih prosvjetitelja.DukeOfWellington je napisao/la:Trebalo je da bijeli dres ostane kao prvi izbor, ako je bio 20 godina mogao je i nastaviti da bude, svi imaju tradicionalnu home varijantu.
Ovako nesto samo se moze nama desiti, hoces dres da kupis, a dresa nema nigdje. Mozda odletim brzo u Chicago po dresglavni je napisao/la:ma nema sanse, evo ja u klagenfurtu bio u adidas shopu, nema ni na mapi .... nit znaju kad ce biti nit mozes unaprijed narucit ....sranje zesce .... da makar puste online na adidas stranici ...al ni toga nema katastrofa
Predloži Njemačkoj i Engleskoj da tradicionalne bijele dresove promijene u smeđe, Holandiji da tradicionalne narandžaste dresove promijeni u žute, a Francuskoj da tradicionalne plave dresove promijeni u roze. Oni budale ti pametan.IronMany je napisao/la:Sreca pa se ne pita strucno misljenje forumskih prosvjetitelja.DukeOfWellington je napisao/la:Trebalo je da bijeli dres ostane kao prvi izbor, ako je bio 20 godina mogao je i nastaviti da bude, svi imaju tradicionalnu home varijantu.
Ali su sada plavi prvi izbor, a uvijek su bili bijeli. Trebali su ostati bijeli.Mozambik je napisao/la:Da li smo mi promjenili tradicionalne boje?
Ja kolko vidim dresovi su plavi i bijeli.
Mislim da nijedna repka nema plave kao komaće dresove.DukeOfWellington je napisao/la:Ali su sada plavi prvi izbor, a uvijek su bili bijeli. Trebali su ostati bijeli.Mozambik je napisao/la:Da li smo mi promjenili tradicionalne boje?
Ja kolko vidim dresovi su plavi i bijeli.
Meni ovako iz prve padaju na pamet Francuska i Italija. Ali to nije bitno uopšte.emir_ je napisao/la: Mislim da nijedna repka nema plave kao komaće dresove.
Predlozi im ti, i reci usput da si prosvjetitelj na sportsport.ba forumu. Ja mislim da bi te poslusali.DukeOfWellington je napisao/la:Predloži Njemačkoj i Engleskoj da tradicionalne bijele dresove promijene u smeđe, Holandiji da tradicionalne narandžaste dresove promijeni u žute, a Francuskoj da tradicionalne plave dresove promijeni u roze. Oni budale ti pametan.IronMany je napisao/la:Sreca pa se ne pita strucno misljenje forumskih prosvjetitelja.DukeOfWellington je napisao/la:Trebalo je da bijeli dres ostane kao prvi izbor, ako je bio 20 godina mogao je i nastaviti da bude, svi imaju tradicionalnu home varijantu.
mislih na abidas, ovi template od adidasa će moža postati prepoznatljivi za nas jer trenutno nema sličnih u reprezentacijamaDukeOfWellington je napisao/la:Meni ovako iz prve padaju na pamet Francuska i Italija. Ali to nije bitno uopšte.emir_ je napisao/la: Mislim da nijedna repka nema plave kao komaće dresove.
Ovako iz glave pada mi na pamet Japan.emir_ je napisao/la: mislih na abidas, ovi template od adidasa će moža postati prepoznatljivi za nas jer trenutno nema sličnih u reprezentacijama
Mislim da je do ugla iz kojeg je slikao. Jer je ovo on stavio na svoj fb vjerovatno onako samo na krevet stavio dres i uslikao.FaraonTM je napisao/la:Dobar mu je dresfixator je napisao/la:evo sa BEGanove teme majica:
Jest malo čudna boja ali golmanski mora skroz da odskače od dresova igrača tako da se nema tu šta puno reći.